**Buburuze de 2009 in actiune (16)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
sarumana de cafea andreea....ai gatat plantatia????
cris mama da ce-ai patit???? unde esti????? ai ramas marcata de zgaltaiala de aseara?????

si continui cu o poveste "lacrimogena"....acu vre-o 4 luni cineva a infiintat un topic unde au tabarat o gramada de entuziaste, topic care na adunat ca pe o mare familie as putea zice, s-au legat prietenii frumoase, discutii interesante, eu personal am gasit mult sprijin si sfaturi bune in acel topic....e vb de topicul nostru, un topic care e pe cale sa moara....asta va doriti????? sa moara????? sorry dar pe buna ca nu inteleg nici sa ma bata cineva....si eu am copil, si eu am casa, si eu fac piata, curatenie etc si totusi imi fac timp si pt a intra aici...chit ca zic doar buna ziua, poate nu zilnic, dar o fac....eu zic sa va mai ganditi

zi senina si frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Si mie mi-ar parea tare rau ca acest topic sa nu mai continue si chiar ma cam doare cand vad ce putin se mai scrie.Eu mi-am facut user pe acest forum acum 4 luni si desi am intrat la mamici cu bebei de aceeasi varsta cu al meu aici am gasit mai multa intelegere si caldura si sfaturi cand am avut nevoie tot de la voi am primit.
Stiu ca si eu am o parte de vina ca desi va citesc zilnic nu scriu mereu dar promit ca macar o data pe zi sa intru si sa va salut.
Pupici

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Ema -e un scump Darius!
Si imi place tare mult cum il imbraci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Ema, pai chiar ai baiat mare si frumos Ai dreptate cu tot ce ai scris mai devreme, dar poate ca eram un grup asa strans lumea a simtit ca nu mai face fata sa rasunda tuturor si a decis ca decat sa dezamageasca pe cineva mai bine nu mai scrie
Cris, nu te-ai zgaltait prea tare ca fi-miu s-a trezit din ora in ora repeta la noapte, dar mai cu foc Miru cum a dormit?
Simina, te imbratisez cu drag Ce-ti mai face nazdravanul?
Andreea, facem galerie sa iasa mai repede dintisorul
Carina, eu nu am idee de joc si nici cont pe facebook, dar daca putem sa te ajutam cu ceva sa ne zici
Mada, ai pus pozele? Eu m-am uitat si pe ultimele nu le vazusem, ce scumpa e Eva cu bascuta si mi-a facut pofta de pepene asa cu pofta roade la el

Avem si noi pozici noi, ia uitati aici: http://family.webshots.com/photo/2977379510106226777ciiVLc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Eu cred ca de vina sunt lipsa timpului si astenia de primavara.

Uite eu vin cu o intrebare: cum ne pregatim de vara? Ma refer, de ex, la protectia solara, ce creme folositi? (adica o sa folositi, ca acum nu ne trebuie) Si alte pregatiri .... ???

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Blogul Cezarei

Mergi la inceput

sarumana Simina....daaa, e jmecher....nu vrei sa stii cat costa hainutele de pe el....nu ca ar fi scumpe, din contra
anno...nici eu nu am raspuns intotdeauna la toata lumea....ca nu am atata concentrare si memorie....e dusa frate, asta e....poate uneori nu raspund, e ca uit de la mana pana la gura, nu ca am ceva cu cineva....da "fuga" nu e sanatoasa ca nu dezamagesi doar 1, 2 pers....ci pe toata lumea (ma da afara intelepciunea) Ti-a venit barbatu??????? sper ca ti-ai servit cafeaua

Mergi la inceput

Ana-ce microbist ai tu acolo!!!!!
Andreea-ti-as raspunde dar sunt pe dinafara ref la subiectul propus dar astept cu interes pareri sa invat si eu cateva ceva.
Cris-te odihnesti dupa zgaltaiala?
Ema-si mie imi place sa-l imbrac "smecher"-mor sa-l vad in blugi si camasuta-i-am luat niste blugi sifonati si am dat 35 ron pe ei da nu-mi pare rau-sunt asa mandra cand il vad imbracat cu ei.
Andu a adormit aseara la 8 si pana dimineata la 8 nu s-a trezit;i-am dat pe la 10 biberonul cu lapte si a papat in somn.Ma temeam ca se va trezi si ma va tine treaza dar....are mama baiat cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

Sper ca ati dormit bine aseara
iar fi-mea a dormit neintoarsa pana dimineata

cafeluta vad ca s-a datandreea multamasa ca va sevesc doar cu niste cubaneze,vogue pentru cuscra in specialsi binenteles ca o mare perfuzoaica pentru ema

andreea sorry de noaptea agitata,pup pitica la la noapte sa fie intr-un semtiment mai buninca va chinuiti cu dintisorul???off off un de la noi sa scapati repede de maraieli si durere
ema nu patisi nimicanumai ca de cand m-am lovit la cat si am zis ca schimb program la tero..ma face tochitura de la prima oraapropos..si zgaltaiala de aseara o sa aiba si urmare in seara astamultam frumos pentru sustinere ai dreptate..eram atat de multe si se lagasera multe prietenii..sper sa vantul de primavara sa ne adune laolalta pentru ca eu una nu am sa las acest topic sa moara..
simina daca tot te-am prinsia zi-ne ce face razvanel?????
anna chiar as vrea sa fie asa cum zici tu,si nu vreau sa par rautacioasa dar multe dintre noi(ma refer la mamicile care nu au mai intrat de mult)activeaza cu regularitate la topicele vechi si pe noi ne-au uitatvaaaaiiiiiiiiiiiii,pai in cazul asta la noapte o sa fie o cutremureala cu magnitudine serioasa iar fi-mea a dormit neintoarsa pana dimineatahahaha si eu care credeam ca numai tero are o problema cu molfaitul la incaltamintevad ca se si joaca cu tablitaiar tinuta de fotbalo-unicefist ii vine de minune

a mea a devenit o fitzoasa si o razgaita fara perechecum nu-i dai ce vrea ea,cum se pune pe urlat..dar urlat nu gluma,de ieri am zis ca daca-i dau una o trimit la originimi-am facut si programare la coafor pentru la botez,si pentru u coc clasic si un machiat o sa ma scutur doar de 50 ron

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Andreea eu voi folosi ce folosesc s acum, Mustela si am sa evit expunerile la soarele puternic....iar daca va fi cazul voi trece si pe o crema de protectie si probabil ca va fi cazul, ca vara o vom face in Romania.
simino da cu ce ti-am gresit fata?????? eu am tinut-o doar in treziri si la 5 juma faceam cafeaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

cuscra-mea,adicadana va pupa pe toate si maine ne face o fizita forumistica..asa ca fetelor sa-i dam de treaba

andreea buna tema...pai noi suntem fan de la nivea,dar daca nu o sa fie ok pentru PH-ul la terorista e clar ca voi schimba cu altcevamai ales ca am de gand sa-i fac terenul ala de joaca cu nisip si topogan si leagan si ce-mi mai fata mie minteasi se cere neaparat protectieunde mai pun la socoteala ca are si un ten foarte alb fata de mine care sunt creola
simina nu cred sa am vreo sansa sa ma odihnesc dupa "munca" depusa azi noapte ca tero are altceva in program cu mineoooooo pai chiar e cuminte
ema vai de bucile tale cu asa treziri nocturne sorooooooooo ca nici soare nu rasare la ora aia ..inca

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput