**Buburuze de 2009 in actiune (16)**
Raspunsuri - Pagina 18
cris_82 spune:
anna sincer e jale mareeeeeeeeeeeeedar trebuie ca ma demoleaza altfel si nu pot sa fac nimica de ea..mai face ea pe sefa,eu pe generalul,dar "pregatire puscasi marini" scrie pe curul ei..stiudar asa ma facut si cand i-am cununatam vrut pe zi sa fiu bleu si seara toata roza si nu m-am lasat si tot ca mine a afostmituiesc vanzatoarele sa scoata de la blat ceva cum vreau eu si tot ca mine o sa iasaeu am un finutsi i-am luat costumatie cu papion si frac ,totul pe crem ca deh,poate agata si el in drum spre biserica vreo tititzasi e tare cumintel..iar la tero nu i-am luat o rochita ca ma gandesc ca o sa fie totusi frig si am cut comanda de o bluzita foarte frumoasa si ii dau sarafanul de blugi si gata treaba
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Cris, am incurcat, am crezut ca e finica Aaa, bun, costum ivoire, asa cum se poarta, mai, il faci smecheras de mic Miru e o dulce, sper sa vina in timp util bluzita.
Iti tin pumnii sa gasesti de imbracat, la mine e mai usor, eu am boala cu negru, si daca imi trece prin gand o alta culoare tot negru iese pana la urma, Problema nu ramane decat banii si burta, ca trebuie sa gasesc ceva sa o ascund
Pfff, imi imaginez ce e la voi in casa in timpul instructiei...mititica, dar si de tine mi-e mila
cris_82 spune:
pai e necesar sa fie in ton cu noile tendinteadica costumatie si gagicipana la sfarsitul sapatmanii asteia vine si coletuleu sunt fana:roz(innebunita),bleu,galben pal si vernil,anna iti spun sincer ca mai incolo o sa fiu o fericita dupa ce o sa-i schimb cum trebuie programul la tero
Brotac Terorist
eumada spune:
salutare...acu punem poze.....valeu ca nu am timp.....multumim de urari...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
carinablanca spune:
Ola fetelor,
Nu ne-ati uitata, nu-i asa?
Nu am mai dat de mult pe aici dar nu am prea avut timp, desi v-am citit, asa in mare.
Noi suntem bine, am acceptat si papa diversificat asa ca m-am linistit si eu.
Lavinia, zi-ne si noua regimul ala ca si eu am nevoie sa dau jos as vreo 8 kg.
CIne joaca pe farmville? Nu aveti nevoie de o vecina?Daca da dati-mi nick-ul de facebook pe PM sau vi-l trimit eu pe al meu. Ca mai dau si eu pe acolo asa din cand in cand si mi se mai ofileste gradina.
Va pup si sper sa mai scriu.
PS La multe lunite buburuzelor sarbatorite azi si in ultimele saptamani de cand nu am mai intrat.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
emanouela spune:
http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5448871960909543362
deci am baiat mare
cris_82 spune:
buna seara gagici
nu pot sa nu observ o lipsa acuca de neforumism aicea si in aceste conditii nu-mi ramane decat sa o rog pe picky sa strige catalogul si sa notam cu absent nemotivat..
ema idem ca si tine
carinablanca ma bucur nespus ca ai intrat sa ne dai vesti despre voipai ai tititza maredetaliaza te rog farmvile asta si spune-mi cum sa te ajut ca nu am mai auzit de el
ema ce bestiuta scumpa ai tu acolomanca-i-as eu ochisorii lui de smecher
Brotac Terorist
cris_82 spune:
am intrat doar sa va anunta ca in seara asta e necesar sa va ancoratisi sa-mi urati succes sa nu mi se treazeasca brotacul si sa ne stice distractia
Brotac Terorist
Serialbastre spune:
Neata! Se pare ca trebuie sa dau cafeaua Pentru tigari, o asteptam pe Cris. Dar ea se pare ca a avut o noapte lunga.
Dar mie nu mi-a fost de folos, s-a trezit Cezara de n-spe mii de ori, pana la urma mai mult cu mine a dormit. De-ar sparge odata dintele ala ... se simte prin gingie, e o chestie de zile cred.
In rest ... nimic nou. Azi e soare, chiar daca e cu dinti imi da un impuls de bine.
O zi senina!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Blogul Cezarei