**Buburuze de 2009 in actiune (16)**
Raspunsuri - Pagina 17
emanouela spune:
neata gagici
am dormit cintorsionata si mi-am belit un muschi de la gat asa incat acu is ca lupu...daca vreau sa ma uit intr-o parte, tre sa ma tntorc cu tot trupul...ca sa nu mai zic ca doareeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sarumana de perfuzoaica cris....am pt tine ceva speciallll, de pe plantatie ia-ti ce cafea vrea muschiuletul tau
sarumana ano....iti facusi de cap ai?????mai asteapta nitel pt sandalute, inca nu-i sezonul si in magazin gasesti doar ramasitele acu ia si tu o cafea de pe plantatie, ca doar ai muncit si tu
bravo lavi....cica ma reapus si eu de maine...sa vedem cat ma tine acu
danooooooooooooooooooooooo iar ai disparut??????????
cris_82 spune:
mada cred ca bb-ul tau cere o interventie la un service de telefonie,sunt ceva mai sensibile la umiditate si la spalatura care si-a luat-o....
anna ce baftoase suntem la capitolul astatu cand nasesti?????de la ce magazin ai vrut sa iei sandale..ca si eu vreau,clatite..poate arunci si lamine niste resturi;pe 10 aprilie o pun de chindie
ema incearca sa masezi usor locul respectiv si poate trecesarumana de cafelosain cazul asta as dori-o pe cea de pe primul rand ,de la mijloc
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Cris, eu mai am timp destul, se pare ca pe 3 iulie, daca le ies aprobarile la timp. La tine acum vine, imediat dupa Paste. Iti tin pumnii sa-ti gasesti repede de imbracat si convenabil la pret. Eu fusesem la Reno sa ma uit de incaltari.
Ema, multam de cafea, acum m-am prins, cica n-au trecut 24 de ore de cand am baut-o pe ultima de aia nu reusesc sa intru sa mai beau una Pai stiu ca mai e timp destul de luat sandale, dar acum erau super preturi, ca astea pe care le vazusem costau real aproape de 4 mil si acum erau reduse la 160 lei... Maseaza gatul, stiu cum e, doare si e tare naspa, am patit si eu pai de la atata munca pe plantatie ti se trage
Gata, ies cu copilul in parc. Cand ma intorc fac clatite si va servesc pe toate
cris_82 spune:
sper sa va placa
Un om sparge o Banca si ia cativa ostateci..Intreaba agresiv pe
primul retinut:
"Spune-mi m-ai vazut jefuind Banca?"
Ostatecul raspunde:"Da!" Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap. Apoi intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatec.
Al doilea ostatec raspunde:
" Eu nu te-am vazut, … dar te-a vazut soacra mea.
........................................................
La etajul 10 pe balcon un tip batea o femeie cu brutalitate: ”poc poc” cu pumnii, cu picioarele, pana cand femeia cazu si se agata de balustrada balconului de la etajul 9. Fuge tipul repede pe scari, ajunge la 9 si incepe din nou ”poc poc” pana cand femeia cazu la etajul 8. Multimea adunata in fata blocului striga ”Criminalule, criminalule opreste-te!”, dar tipul se parea ca nu aude vocea multimii. Femeia cazu la etajul 7 agatandu-se din nou de balustrada, dar tipul cobori repede si incepu s-o pocneasca iarasi. Intr-un final femeia cade in gol si se imprastie pe asfalt. Multimea socata si ingrozita, politia in fata blocului... Tipul se hotaraste sa coboare si sa infrunte multimea. Cand ajunge in fata blocului toti strigara:
- Criminalule, o sa platesti fapta ta! Huo, huo, huo!
La care tipul raspune:
- Stati mai oameni buni ca era soacra-mea...
Multimea uimita exclama:
- Aaaaaaa....mda...
Iar din multime se aude un barbat mic si chel:
- Ati vazut, domnule, bestia cum se tinea...?
Brotac Terorist
cris_82 spune:
anna pot sa spun ca am niste emotii cat casae ok reducerea la sandalute..pacat ca nu avea numarul tau dar poate data viitoare o sa gasesti ceva si mai frumoseu vreau musai ca bluza sa fie rosie,decoltata,cu pufulet la gat si ceva din bumbaccam fitzoasa,nu?????mor dupa clatitecica saptamana asta vine sora-mea la mine pe zi,si ea imi face clatite si eu ei salata de fructe
Am facut schimbari in programul la terorista incepand de azii-am scos putinul laptic care il dadeam la 10 dupa masa,si nici nu o mai culc ci dupa ce papa la ora 13:30 o culc si ii dau si un pic de formulae un chin de ma omoara ca e tare agitata,dar sper sa merite
Brotac Terorist
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
haideti la o ,o perfuzoaica pentru ema,cubaneze pentru gasca de tutungioaice si vogue pentru cuscra
La Multe Lunite inainte
Serban Alexandru buburuza de Buburuza1979 sa cresti mare si voinicmamicooooooooooooo ceva noutati despre voi????????????
Brotac Terorist
Serialbastre spune:
Neata, lume!
Slaba activitate pe aici. Eu nici nu stiu ce sa va povestesc, nu am noutati. Sunt intr-o stare de blegeala cronica din care ma mai scoate fiica-mea din cand in cand. Asa, parca tot imi tuna si-mi fulgera!
Sambata am avut un moment de bucurie: m-am suit pe cantar. Am slabit aprope 3 kg in 3 saptamani. Asa ca merg cu ambitie inainte, pana la vara mi-s manechin. Si cum vara nu se grabeste spre noi, se pare ca am timp.
O zi senina!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Blogul Cezarei
emanouela spune:
neata
ma doare muschiul de la gatttttttttttttttt si am o leneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, vb annei de la munci dar ai vz ce bine mere treaba da???????
sarumana de perfuzabila cris ia ce cafea vrea muschiul tau, numa lasa 3....una pt ana, una pt dana si una pt concurs
cris_82 spune:
andreea ai dreptate foarte slaba activitatea de pe aici si as vrea sa cred ca nu mai avem buburuze bolnavioare ci afara la plimbare in parc ca e vremea frumoasafelicitari pentru kg slabite
ema multa de cafengioaicama limitez doar la una azi ca aseara mi-a dormit brotacul bine si nici nu am stiut ca am kinder pana la 6 dimineata
Brotac Terorist
anna-mama spune:
Andreea, bravo pt kg-le pierdute
Cris, Ema, multumesc de cafele
Cris, cum merge cu schimbarea programului? Tine la Miru?
Pai e greu sa gasesti bluza cum vrei tu, eu iti tin pumnii. E cumintica finuta sau o sa-ti faca probleme la botez? I-ai luat rochita?