**Buburuze de 2009 in actiune (16)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor

In primul si in primul rand vreau sa va multumesc mult pentru urari si in schimbul lor va dau 100 de .
Acum ca am putin timp liber incerc sa citesc si eu capitolul acesta si sa va raspund cat de cat

Simina multumesc, pai cu ajutoare e bine, doar ca Stefi a devenit mult mai alintata si vrea mult mai multa atentie...inainte o mai lasam in patut singurica, acum cum vede ca ma indrept spre el cum se pune pe un plans de zici ca cine stie ce a patit
Ema bun venit in clubul mamicilor cu bebei cazuti din pat...bine ca ai avut mocheta A mea azi a vrut sa treaca prin geam spre terasa si a dat un caaaappp...de si-a facut o vanataie in frunte....da' ii vina ei...
Cris deci in mai putin de 1 luna esti nasica si eu sa-i treaca vanataia Mirunei...
Andreea felicitari Cezarei ptr dintisori ...acum aveti 3 deja?? si acum 1 luna parca nu aveati niciunul...Ce repede au iesit ...noi inca nu avem niciunul...Si te-ai facut frumoasa????
Cris voi cati dintisori aveti acum? sa ii iasa mai repede fara prea mari dureri

Fetelor pe voi v-a apucat curatenia de Paste??? eu sunt satula de curatenie ...pana peste cap

Mada oau... felicitari ptr pasii Evei...pai ai deja fetita mare si precoce felicitari si ptr ta-ta
Dano tu te plangi ca ne dai nou carnatii..pai eu sa ma plang ca trebuie sa-i infulec si pun pe mine..Apropo cum stai cu kg? Caracatita zici? nu am incercat..mie imi plac crevetii(scampi)..sau "carcalaci" cum le mai zic eu
Reby offf bine ca nu s-a intamplat nimic grav cu Reby si ca ai fost pe faza...
Andreea felicitari ptr kg date jos
Alic vazut pozici cu Nati cea mica care pe zi ce trece e tot mai mare
Mada sper ca sotul e mai bine acum ..sanatate la toti trei Asa este, civilizatia asta a lor nu are legatura cu faptul ca ei nu isi fac curat in casa..sunt oameni si oameni ca la noi..
Cris da nu zice nimeni sa ti un animal de companie in casa dar trebuie sa si aduni dupa el..si in nici un caz sa nu il lasi pe masa sau pe blatul de la bucatarie sa se plimbe
Ema ai explicat ff clar cum sunt cei de aici...asa este noi ne facem singure ei prefera sa stea in pat sau la comp si sa angajeze pe cineva sa le faca curat...
Simina off mititica si pana la urma de la ce plangea? dintisori?
Ema pe 8 Marie eu am invatat ca e ziua mamei....aici la belgieni e ziua mmei in mai..si a tatalui tot in mai parca...
Anna si voi mama sunteti raciti? sanatate multa ...off naspa cu masina...sper sa o repare cat mai repede
multe si din partea noastra ptr 8 Martie
Andreea naspa ca ti s-a stricat masina...sper sa ai alta noua cat de curand
Cris pai ti-a adus soata flori..auzi tu ..boschete...al meu mi-a adus flori doar de ziua mea si de 8 martie i-am adus flori mamei mele...dar eu de ziua mea am smotruit...
Felicitari Nati ptr locul 1 si felicitari ptr toate buburuzelor...pentru mine toate sunteti castigatoare si ptr asta va trimit multe
Mada felicitari ptr mama
Andreea ff frumoasa pozica
Fetelor va multumesc inca o data ptr urari si va pupic din toata inima
Andreea felicitari ptr noua masina sa o stapanesti sanatoasa si sa aiba ani multi si buni
Urez si eu la mai multe lunite ptr toti sarbatoriti din zilele acestea sa cresteti mari sanatosi si mumosi

Gata am ajuns si eu la zi de citit cu acest capitol...

Va pupic pe toate si merg sa-i dau papica la fata

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

am uitat,offff
alic-felicitari pt locul 1
anna-mama-muulta sanat va dorim
picky-ne bucuram ca ai mai intrat pe la noi,dar nu ne-ai spus nk,cum te-ai acomodat cu lucrul?te intelegi bn cu belgienii?ne este f dor de tine

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am culcat teroristacornurile cu cioco sunt gata(putin cam scortoase,deci trebuie sa gasesc o alta reteta)si acu astept sa vina apa calda pe conducta sa o pun de-o baie

simina foarte frumos din partea sotului,chiar daca a avut ajutor..sa o porti cu placere..uite cum sta treaba cu plantatia de cafea..avem fete are s-au inscris la un concusr de la nesscafe si si bagam voturi de zor
anna dar tu chiar ai baiat marepupam vladut si mamica din dotare sa treaca recealaeeeee,a venit...inca il astept
ema azi am avut program de joaca intensa cu tero si bucataritca mincinos mosul asta pe care l-ai angajat..cica vinecand???peste 8 luni?????
picky pupam dulce vanataia sa treacadaaaaaaaaaaaaaa,nasica...sa ma tin bine ca fina a uitat sa intrebe cat e onorariul la popi(sunt 2) ca daca incepe vreunul din ei cu figuri in cap,sa de-a naiba daca nu ma duc eu dupa ei in altar si la spun moartea caprioarei in 5 acte..cu dintosii ne-am oprot la doi,dar cu numarul 3 si 4 pe vine;sa mor de ma ating de curatenia aia generalicoasa..e de ajuns ca in fiecare zi am ajuns sa perii covoarele si frecat parchetul si gresia pana lucesc ,ca deh...are fi-mea asta un ochi de soacra de m-a spart......total de acord cu tine nu are voie peste tot sa se cocote pe unde dormi si mai ales mananci;pai boschete e un nume frumoscand le-am zis palamide,m-a luat mama la rostdar i-am transmis ca o sa o invat pe tero sa-i jumuleasca toti boschetii din ghivece
iry voi ce mai faceti???ce face rebekuta???

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

neata mamici cu pici terorici

dau multa (de cumparat nu plantatii),o perfuzoaica pentru ema,hawaiene pentru fumatoarele inraitesi vogue pentru cuscra

La Multe Lunite inainte

Bianca Maria buburuza de Ramona.P sa cresti mare si frumosa printesica lu' mama RAMOOOOOOOOOOOOOOOO nu intri azi sa ne zici 2 vorbe de spre bia???????ce mai faceti????

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

neatza...racneste asta mica..chiuie de fericire la cantecul cu hippo...si face papa
si da in monitor cu jucarica....e lcd da jucarica nu......i-am taiat gherutzele.......
wow ce racneste......de unde are asa tignal o chestie mica......?
racneste de bucurie...
-

-acu tranteste tastatura.....incerc sa i-o iau..u8 k,9ol9o

=a-

'o

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!Cris multam de cafea ca in fiecare dimineata!Si multumesc de lamurirea cu cafeaua.
Picky-ne bucuram ca ti-ai facut putin timp si ai intrat sa ne raspunzi!Servici usor iti dorim!Si multi pupici la Stefi sa treaca vanataia.
Despre curatenie generala de paste eu ma cam las pagubasa ca la ce vreme e cine se incumeta sa scoata covoarele?Sau sa stearga geamurile?Mai la vara incolo....
Anna-ce baiat mare dar mai ales istet ai!.Ma bucur ca au iesit bine analizele.Off Ana si eu cand imi aduc aminte de perioada aceea cu colici ma cam trec fiorii.
Mai intru mai tarziu!O zi buna!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Picky, primii doi dinti au iesit in decembrie, dar astia doi ne omoara cu zile, unul a spart, dar unul se lasa asteptat, cu mataielile de rigoare.
Cris, dupa ce reteta ai facut cornurile?

Azi dau eu cafeaua, de pe plantatia mea, ca e aproape gata!
Tigari nu dau, ca nu vreau sa ma apuc iar de ele.

O zi frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Blogul Cezarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
sarumana de "perfuzoaica" cris....important e ca va veni anul asta....ca acu ca peste 8 luni, da vine el
simina sorry ca am uitat sa te lamuresc cu munca de camp pe care o fac, adica cultivatul, culesul, etc cafelei...daca vrei sa ma ajutiiiiiii, exprima-ti dorinta si se rezolva
picky mai treci pe la noi, asa, cand poti
eu casc de numa numa, nu stiu ce am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Pai spuneti-mi cum si va ajut pe plantatii!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

SIMINA eu nici nu vreau sa imi mai aduc aminte de colici
ANDREEA pai stiu ca am pus oua,drojdie,zahar vanilat,lapte si faina,dar nu mai stiu de unde am luat-o ai si oleaca de cofeta la cafeaua asta?
EMA al naibii mos..cauta si tu o firma de transort mai serioasa ca mi se usuca si bradul ala de plastic pana vine el

Brotac Terorist

Mergi la inceput