**Buburuze de 2009 in actiune (16)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, multumim pt urari da noi acum nu mai sarbatorim in fiecare luna, c ne-am facut baieti mari
Mada, felicitari pt "mama" si gurita dulce care l-a pronuntat
Andreea, o scumpete Cezara , m-a amuzat poza cu tati duminica dimineata, Cezarei ii luceau ochisorii de energie, iar tati parca ar mai fii bagat un somn
Ema, pai ce frumos cadou, si tu-l vorbesti de rau Sa-l stapanesti sanatoasa
Simina, imi pare rau pt tatal tau Vldut e tot mucios, dar ceva mai bine. E f manierat, de cate ori tuseste pune manuta la gura Azi trebuie sa iau rezultatele la analize, sper sa reusesc sa ajung la clinica.
Dana, multumim de griji, dar tot bolnavi suntem, toata familia, facem schimb de virusi intre noi Cred ca Vladut a cules-o de la doctor si cum e f darnic ne-a dat si noua, sa nu ne suparam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata....sarumana de perfuzabila cris....m-am trezit la 7, eu, singura.....piticul dormea....ma uitam si nu credeam
acu pap mucenici, ca i-am facut ieri, n-am mai rezistat si beu cafea si incep:
Vladut, Rebeka (nora), Denis si initiatorei topicului care ne-a adunat pe toate, unele cu toate tiglele pe casa, altele cu tigle lipsa, printre care si eu, Pikcyyyyy . sa fiti sanatosi si voiosi.
vazut buburuzica mica si nazdravana ....ce mocuta de poznasa areeee Cezaraaaa
cris poi ma pune la munci si dupa ma cadoriseste???? fara nu se poate????? ati iesit de sub cod galben???
sarumana ana...poi daca nu il bodoganeam ce....primeam ceva???? glumesc, ce-i al lui e al lui, stie sa faca cadouri si e intotdeauna atent....mai ales cand mi l-a dat a zis...asta e pt 8 mart, 14 febr, dragobete si eu am continuat...Paste, Craciun, ziua mea nu?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Cris, in poza cu telefonul chiar vorbea cu bunica-sa. Adica buni canta si Cezara dansa. Vad ca rezista binisor.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Blogul Cezarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

LA MULTI ANI PICKY.....
LA MULTI NI SARBATORITI.......

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Ce faceti dragele mele?
Noi vrem sa facem pa pa si face oriunde numai la mine nu.....
Ce mai faceti voi?
Eu ticnesc daca mai stau in casa..sunt satula si nu mai scap de durerea de cap......e a treia zi si nu mai pot...nu mai pot.....noroc ca eva e cuminte.....cuminte.....cat o tine...

povestea nasterii

Mergi la inceput

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...SCOOBY DOO WHERE ARE YOUUUUUUUUU?
SI IO AM LIPSA TIGLE......

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

anna stiu ca e baiat mare ,dar tot buburuza noastra este si vrei nu vrei il bagat sef de buburuzoaicesi il si sarbatorimsa ne spui cum au iesit analizele daca mergi la rezultate
ema pai sunt sigura ca somnicul asta fain i se trage de la zgaltaiala mea de asearaasa ca in cazul asta in seara asta o sa trag o portie dubla ca sa-ti incarci si tu bateriile pentru zilele nezgaltaiecioase ca doar nu manca omul in fiecare zi friptura..o mai da si pe ciorba..am iesit pe naiba de sub codurininge de ieri incontinuu si bate un vant...brrrrrrrrrrrrrrrr,dar de afurisita carmea pe mine si tot o sa ies din casa

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La multi ani, Picky! Sa ne traiesti si sa ai noroc!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Blogul Cezarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

cris pune asa si o bucatica de carne in ciorba si tine-o numa intr-o zgaltaiala ca tareeeeeeeeeeeee bine mi-a fost naspa cu vremea.....vezi, eu ti-am zis sa o pui de brad
eu de dim am mancat 6 munecnici cu miere si nuca.....nu-s normala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

arunca si la mine unul ca din aia nu am facut si sigur nu e lenea la mijloc ca am pus-o de-o placinta cu mere si lamaietero asta mica ma calareste de zor si nu pot sa fac nimica

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput