**Buburuze de 2009 in actiune (16)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mi-e sa nu se inzapezeasca pe drum il trimit cu Mos Craciun, ca si asa tre sa vina la voi acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

aici tratezi cu cuscra-mea,cu dana sa vezi ce zice ca sa nu creada ca se ascunde sub patut la noru-sa

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

andreea nu vrei sa ma ajuti cu reteta de la friptura aia si cornurile alea?????????????dar pot sa le pun cioco inauntru???

Brotac Terorist

Mergi la inceput

ce-i frate cu pustietatea asta pe aicea???unde sunteti????????????????

1 martie a trecut,8 a trecut si asta.....la plimbare sub soare(acum clar de luna)nu cred ca se incumeta vreuna ca e un carci afara de mori...brrrrrrrrrrrr...ia sa vad cu ce scuze veniti P.S. exceptie fac mamele cu buburuze bolnavioare pe le pupam si le uram insanatosire grabnica

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, eu acum am poposit la calculator. Dar la mine scuza e mai mare, buburuza bolnavioara + buburuzoaica de mine si buburuzoiu de tati raciti cobza
Nu am ajuns sa iau rezultatele analizelor, pe vremea asta nu am iesit din casa, sper ca maine.
Picky, cum sarbatoresti? Cred ca esti franta de oboseala cu job-ul asta, ma rog sa gasesti cat mai repede unul mai lejer. Multi si

Mergi la inceput

plantam cafea iti dau pe PM un link sa votezi da????
stiu eu ce fac fetele astea chiulangioaice??????????!!!!!! vad ca nici cuscra-ta nu s-a conformat sa intre zilnic. eu ma bag in cada....va pupacesc si noapte buna

Mergi la inceput

anna tot cu raceala???pupam dulce vladut si multa sanatate tuturor sa va faceti bine repede
ema ia baga tu la mine pe mess plantaia aia sa vad in ce stadiu ai ajuns cu ea..stii ca prima cana de cafea e a mea,nu???P.S. nu mere nici pe PM..

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Oare s-o mai intampla ceva cu forumul asta azi sau apuc si eu sa recuperez tot din urma...Abia asteptam sa-i dau sa pape la brotac si sa-l bag la culcarica si de bine ce le-am facut pe toate m-am asezat la PC si ...... nu mergea forumulAcu de-a drecu nu ma culc pana nu termin tot de recuperat
serialbastre ...nu esti priceputa?!?!!?....iti spun eu ca da...eu nici macar nu stiu sa fac un ochi dalaIntr-adevar scumpi adidasii.Eu am avut 2 noroace unu ca erau la reducere 70ron si doi ca i-a platit cumnata
cuscra nu ma bag la nici o generalicoasa ca....mi-e lene rau...na ca am zis adevarul...Poate nu ne aduci poze cu finutul si cu noramea trendycioasa ca bataita ta nu o ia nici magarul in panta
ema intr-adevar m-am distrat de minune cu fetele dar stii ce a fost mai tragic?....a venit ospatarul sa ia comanda de bauturi si au inceput...una martini,alta garrone,alta campari si eu.....limonadasi nici macar nu eram cu masina
simina cand ii dau dintii nu e neaparat nevoie sa aiba si alte simptome si sa stii ca poti sa-i dai chiar 3,5-4 ml de panadol ca doar e baiat mare...mai are putin si face 7 luniteCica e un gel de gingii,Calgel, dar mie mi-a zis pediatra ca mai rau agita decat sa faca bine...acu nu stiu personal da sigur te ajuta fetele care l-au folosit
anna imi pare rau ca nu vii cu vesti tocmai bune...spune-i sotului ca nevasta si masina nu se imprumuta niciodata...sa tina minte pe viitor
clody multumim de urari fatooooo...ce mai vace razvanel?
cuscra ai nostrii sa se ia de mana...si soata mea tot de la mine astepta ceva asa ca....am fugit cu fetele si i-am servit la botic soateiTot un boschet am primit si eu dar cand se ofileste il arunc fix la gunoi ca nu e in ghiveci
serialbastre naspa cu masina de spalat...dar poate vb ta te faci cu vreuna noua
ema naspa rau legea voastra de acolo...chiar vb cuscrei mele...stii cum sta treaba in Romania?Cand se termina luna chiriasii fug si te lasa cu restanta la intretinere,lumina,gaze...
cand e ziua mamei pana la urma?
mada felicitari pt mamamamamamama
alic bephantene pt "muscatura de catelush campion"Pe mine nu ma musca ca nu are cu de dar isi baga unghia si m-a zgariat de m-a facut varzica
serialbastre da observi ca Denis a lasat-o pe Miru inaintea lui in concurs nu?....sa nu mai ziceti ca nu am baiat galant si ca nu-si iubeste aleasa...ii vegheaza pasii la orice ora
ema si zi asa primisi ceas nu?Of of cata dragoste intr-un loc si in altul nu-i deloc....Cuscraaaaaa hai sa ne trimitem barbatii la meditatii in Belgica vrei?
serialbastre sa pup eu dulce buburuza aia mare si frumoasa
ema eu nu te cred....sa ridice mana sus cine are toate tiglele pe casa....
ema arunca fato si la noi mucenici daia ca eu am facut numai ciorba de muceniciSi te astept sa tratezi cu mine da?Ca asa a zis cuscramea da?
cuscra ete zic eu ca nu a mers forumul si cand ai strigat tu catalogul spalam bucile lu fimiu si-l bagam la nani...ce zici sunt iertata?Si cuscra mai bine baga la mine la plantatie neste voturi ca de la mine ai mai multe sanse sa primesti cafeaua decat de la ema prin Mos Craciun

La multe lunite inainte rebeka sa fii iubita ,fericita si sanatoasa

La multi ani fericiti Pickycioasooooooooooo sa fii fericita si iubita la maxim si sa te bucuri de minunea mica

Si nu in ultimul rand La multe lunite inainte fiul meu cel "cuminte" sa cresti mare si frumos si sa nu uiti ca mami te iubeste pana la cer si inapoi de 1 milion de ori

PS kkneam pe ea de iarna ca m-am saturat de ea
PS 2...am facut totusi si bradul cu gloabe,betelute si tot tacamul

Mergi la inceput

neata mamici cu pici teroricisi cu a mea in frunte

dau multa calda sa ne incalzim ca e carci afara,o perfuzie pentru ema ,hawaiene pentru tutungioaicesi vogue pentru cuscra

CUSCRA am vazut ca pana la urma ai intrat sa ne hranesti cu carnati dar o sa-l savurez mai tarziu ca noruta e la masa..imi manaca ficatii

Brotac Terorist

Mergi la inceput

neata.....
sarumana de perfuzabila cris....m-am apucat de plantat ca sa iti reinoiesc stocul de cafea cica am trimis pe mess, sa-mi zici de primisi ceva....ca eu inca dorm si de nu primisi da-mi pe PM id tau, asa ca pt tonti
auzi la ea, limonada....fereascaaaaaaaa, dano da ce , te astepta barbatu cu fiola in prag???????????????? te trezisi tarziu cu mucenicii....i-am gatat, la anuuuu daaaaaaaaaa, ceas....si e chiar mumos rau....poi dupa pasti ramane singur soata, tratati cu mine si-i trimiteti, abia il ajuta si pe el la mutat, curatenie, etc....ca eu voi sta la soare la Romanica, da sa traiti....ma prezint la raport

Mergi la inceput