Bv Delia13! Hai Mami07,Uta, Bluekid! Iepu2010(110)
Raspunsuri - Pagina 17
babyangel spune:
Bravo Mami7!! Bun venit pe lume Tudor! Sa ajungeti cu bine acasa si sa va obisnuiti perede cu noul statut: mama-fiu!
Oana, faptul ca esti in depresie, e perfect normal, si de la asta nu iti dispare lapticul. Trebuie totusi sa vorbesti tu, cu tine, ca sa iesi din depresie...e foarte important si pt Eric
Din pacate nu stiu ce sa zic de criza de ulcer, ca nu am avut niciodata. Dar ma gandesc sa urmezi tratamentul ala ca nu e de gluma, nu?Sanatate multa!
honey, de ce esti asa de suparici pe cele 13 kg? Oricum tu iti vei reveni in mai putin de o luna de la nastere, chiar daca mai pui 2-3 kg. Trust me! DAR, in continuare nu sunt de acord cu 2 mese pe zi!
Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 6 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
bumbita foarte frumoase pozele! mi.e mila de pisicuta fara ureche , saracuta
de tine ce sa zic, alt model al odiseei, lasa ca in curand ma apuc si eu de slabit si facut poze, deocamdata nu ma cuprinde aparatul
denisa am uitat sa.ti multumesc ca ma lasi sa nasc prima :))
roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
Acuma am citit si de Bluekudoo
FELICITARI BLUE!!BUN VENIT TANYA!!Mancau-ar mama de maruntica,!!
Anca
In asteptarea -ului Codrin Fabian- 40 saptamani!!
AMR 6 zile maxim!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Yaia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui karla2003
yaia multumesc frumos, ma bucur ca am reusit sa-mi fac alt cont. |
Si eu ma bucur ca ai revenit! Sa scrii repede alte 7 mesaje, da?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
mihaelagrosan spune:
Bun venit Tudor!!!Bun venit Tanya!!! Doamne Doamne sa va dea sanatate! Mamicutelor refacere rapida.
Oana imi pare foarte rau ca nu iti merge bine. Asa am fost si eu dupa nastere, super depresiva , eu nu am avut ulcer, doar colici groaznice. Si eu si bebe. Din pacate cu cat tu esti mai stresata si mai obosita, bebe va avea colici mai mari, cel putin asa a fost in cazul nostru. Groaznic. Din nefericire pt. unele mamici acomodarea este foarte grea.
Asa ca incearca prin orice mijloace sa te mai relaxezi, bine ca Eric e sanatos, in rest toate vor fii bine. Cheama ajutoare care sa nu te streseze, lasa bucataria, curatenia in seama altcuiva.
Verisoara mea a avut criza de ulcer dupa nastere si s-a tratat cu suc de cartof, incearca poate da si in cazul tau rezultate.
Ma rog pt. voi, Doamne ajuta sa treceti cat mai repede peste etapa asta grea. Va pup si imi pare rau ca nu pot sa ajut cu mai mult.
Uta_ciun hai ca pana la urma tot iese bebele. Nastere usoara!!!
Andira stai in patuc sa nu vina bebe inca.
Rebiana pai de acum e ok sa nasti. Si la mine contractiile BH sunt din ce in ce mai puternice, dureroase si dureaza mult timp.
Mihaela35+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cenia Dayanara: sa inteleg ca ai vrea sa ai la 35 de sapt? lasa, mai ai rabdare, vrei sa ne-o iei inainte? deci noi suntem pe aceeasi baricada: eu , tu si honeybaby! sa vedem cine naste prima! pariuri? |
Eu! (nasc prima dintre voi 3...sper!)
Rebiana27 spune:
Aseara m-am cantarit si aveam +14 kg. Sper sa se invarta greutatea in jurul valorii respective pana la nasterea puiutzei.
ROXI, de-ar fi dupa mine ai putea sa nasti si inaintea mea; cu conditia sa nu nasti din nou la 42 sapt :))
UTA_CIUN bafta sa fie astazi ziua norocoasa!!
Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~
I can't fake with dignity so i'll not try!!
mihaelagrosan spune:
Oana cunosc o homeopata in cluj ff buna, noi am avut rezultate excelente. Am numarul ei de telefon, poate vorbesti cu ea sau treci pe la cabinet si iti da ceva sa va mai amelioreze starea.
Mihaela35+ cu Angela Ioana si Elena Maria (9 aug 2006)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramy77 e posibil sa-mi vina ciclul la 5 saptamani (azi in cap) de la nastere? Ca azi dimineata m-am trezit cu pata pe chiloti si niste dureri aferente prin burta si acum ma intreb daca mi-a venit ciclul sau e altceva...Fetele cu experienta ce ziceti? |
DA!
Eu am mai zis aici ca am avut lohii doar vreo 2 zile, dar si ciclu mi-a venit la 28 de zile. FIX! Asa cum imi are inainte de sarcina. Si am alaptat exclusiv pana la 6 luni si apoi alaptat pana la 1 an puiutul, dar era si diversificat, fireste.
Ina_3040 spune:
Felicitari Mami07 si Bluekidoo!!! sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!!!
Mama mia ce de iepurasi dragalasi parca i-as cunoaste deja pe toti dupa cate am trecut impreuna pe odiseea asta! abia astept sa imi vad si eu flacaul, i-am lasat pe masa de la bucatarie poza de la ultimul ecograf ca sa il vad mereu
Freedelia asteptam poze cand ai timp cu familia frumoasa. sa cresca mare si cuminte Jane alaturi adorabili ei fratiori.
pupici pt toate
Ina 37
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#