Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Liliana, la prima sarcina, sa mor io daca mai tin minte cand am facut ecografiile...cand aveam chef hop la cate o eco...in rest analizele uzuale de sange si mult pa si la revedere. Intre timp am mai citit una alta... si stii cum e, cu cat citesti mai mult cu atat te impacientezi mai mult... si colac peste pupaza am schimbat si medicul si am ajuns la o dr tanara si informata (fata de fostul dr care era mai in varsta, foarte bun profesionist dar nu avea nicio treba cu tot felul de analize); si in plus am facut onorabila varsta de 35 de ani asa ca vreau nu vreau, am stabilit cu dr sa facem acel eco de 11-13 sapt cu TN la cea mai "tare" eco din Suceava si sa facem DT. Si in functie de rezultate vedem daca mai fac sau nu triplu test, amnio, etc... eu sper sa fie totul ok si sa nu merg mai departe de DT.

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Eu fac 32 de ani in aprilie si tot m-a pus doctora sa fac DT. Am sa ma duc la Bucuresti pe 19 sa-l fac. Sper sa iasa bine ca amnioenteza nu vreau sa o fac.

10+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Neata fetelor! Ce vreme urata e!

Magdy, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si fericit! Astazi e si ziua tatlui meu.

Mari, am citit si eu povestea voastra. Esti foarte puternica, o mama adevarata. Sa va ajute Doamne Doamne sa fiti sanatosi si fericiti, Ema sa-si revina repede-repede, sa ai o sarcina usoara si frumoasa, nastere usoara si bebe sanatos. Si eu cred ca fratiorul sau surioara va fi cea mai buna terapie pentru Ema.

Andreea, felicitari pentru echo!

Succes fetelor care merg azi la echo sau iau rezultatele analizelor!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI 9+

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

La multi ani tatalui tau, Clabuc, multa sanatate si bucurii cu viitorul nepot(-oata).

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Vanny, ti-a masurat translucenta la varsta asta? Cred ca fiecare doctor e cu ale lui, la mine abia a reusit sa o masoare la 11 saptamani fix, cice e mic si e greu, se mica mereu... mip-a facut si abdominala si iar inapoi la transvaginala ca nu a reusit nici asa... abia a vazut osul nazal, ca statea numai cu mainile la fata... si era mic, iar mi-a zis...

Cica era mai bine pt. eco morfo si DT sa vin in 12 fi cateva zile, dar medicul meu a zis intre 10 si 12 si m-am dus fix la mijloc. Na!

Cu toxo si restul, nu stiu, dupa medic, mie imi pare cam prea mult iaurt de suflat si am mai impins niste programari pe la 1 luna jumatate, ca sa mu ma tot duc aiurea la teste... Deci chiar lunar n-o sa le fac, sincer.
Mai ales ca io nici paranoia de sarcina n-am, ba chiar sufar de o relaxare anormala pentru mine... cred ca totul va fi bine pana la final. Si nimeni nu ma poate convinge de conrariul. Nu m-as duce nici la eco in plus nici nimic...
Pisica nu ia chestii pentru toxo, le are in ea, dar se ia, cum am mai zis, din fecale. Si se poate contacta mai mult de pe conservele din supermarket, unde sunt diverse chestii de la diverse specii de pisici si alti sobolani.
Eu abia astept sa mangai pisica alor mei de Paste!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

La multi ani Magdy pentru baiatel!! Clabuc si tie la multi ani pentru tatal tau.
Azi e party pe toata linia

Klarisse graviduta 9+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

A! Igiena bate toxo, deci niste sapun folosit normal, inainte sa bagi mainile in gura...

Am bazut ca mai sunt fara DT... Buburuza sau cine era, nu mai stiu...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

inca nu a masurat nimic.....o sa vad ce zice azi doctorul .....sa fiu sincera eu habar nu am pana la urma ce si cum se va face....o sa vad la fata locului....mie mi se pare ca am facut si DT cam devreme...noi azi avem numai 10 saptamani si 5 zile....deci habar nu am

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Neata fete.Ieri am fost sa iau rezultatul de la secretie.S-a confirmat candidoza,mi-a dat tratament si ne vedem peste trei saptamani pentru inca o tura de secretie si sa-l masuram pe bebe pentru triplu test.In rest ma simt mai bine..parca sa mai ridicat ceata de pe ochii..nu mai am stari de greata dar la nu am renuntat.Saptamana asta am fost mai agitata ca a trebuit sa caut bilete de avion pentru manu si am fost nevoita sa merg la kogalniceanu la aeroport si sa merg si la starea civila sa vad ce acte avem nevoie pentru cununie ca mai e un pic pana la Pasti.
Va si sa aveti grija de voi si de bebei vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Andra, Klarisse, multumesc mult de tot pentru urari! Sunteti niste scumpe! E innebunit tata dupa Clarinda si invers. Si fratele meu va avea un baietel luna asta sau viitoare, eu alt bebe in septembrie-octombrie (Doamne ajuta sa fie totul bine!). Asa ca parintii mei sunt niste bunici cu adevarat fericiti, mai ales ca si eu si fratele meu stam in acelasi cartier cu ei, Drumul Taberei, la 3-4 statii distanta.

Ca sa ma bag si eu in seama in legatura cu analizele: stiu ca IgG-ul pozitiv arata ca exista anticorpii in organism si IgM negaitv arata ca nu exista boala in corp (stiu ca asta e cea mai buna combinatie: IgG pozitiv si IgM nrgativ). Asa stiu eu, dar s-ar putea sa ma insel, asa ca sa nu dati cu pieter in mine daca n-o fi asa.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI 9+

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput