Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Problema la alea negative pe linie e sa nu se pozitiveze... adicatelea alea la care mi-a iesit in istoric negativ (adica nu prezint anticorpi, in cazul meu la toxoplasma gondii) voi face lunar IgM, sa vedem sa nu se pozitiveze... Adicatelea sa nu contractam intre timp treaba, ca e nasol ca nu avem anticorpi la ea.

O mare gogomanie, un fel de suflat si-n iaurt, ca si daca am fi mai sensibile in perioada sarcinii, totusi nu ne-am infectat o viata cu asta, si sa faci lunar... in plus, e sub 1% parca rata de infectie cu unele dintre ele, deci un risc mic totusi...
Eu o sa le fac pentru ca tot ma duc si la urina si la toate, asa ca 1 ml de sange in plus si vreo cateva zeci de lei... macar rezultatul la astea mi-l transmit pe mail, ca la HIV si VDRL cica nu... asa ca scap de un drum.

Bine cu nu m-au pus sa-mi fac si alte alea, gen hepatite etc. Nici alea nu-s chiar inofensive pentru fat...

Eu acid folic iau pana in saptamana 20 minim, asa mi-a spus... nu stiu cum imi aminteam seara de seara sa-mi iau pilula, ca acum uit cu zilele. Iau de 1mg, ca cica embrionul foloseste cam 0,8mg pe zi oana se definitiveaza sistemul nervos.
Sau, oricum, ceva cu sistemul lui nervos.

Am primit un martisor tare frumos cu o barza... si ma intreb daca il pot purta mai apoi ca medalion?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Vanny, tu n-ai primit rezultatele la eco pe loc? Ca alea nu trebuie prelucrate doar eco, numai se coroboreaza pentru DT daca e...
Inteleg ca toate ati facut sau veti face DT, nu?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Liliana pai daca la mine toate sunt negative, trebuie sa le repet pe toate lunar?
Rubeola, citomegalovirus, toxoplasma, etc. vai de capu' meu ca deja m-am saturat de atatea intepaturi, acusica iar tre sa fac TSH -ul pentru tiroida..

Klarisse graviduta 9+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Eveline si eu m-as duce doar ca daca aude sotul ca iar imi trebe eco ma bate :)) el e foatre optimist si acum ultima data a zis ca acum spera ca o sa stau linistita si ma calmez pana la urmatoarea ecografie...
Hm, mai greu...

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Azi este vreo burtica programata la eco?

Klarisse graviduta 9+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Vanyy fii barbata mama... adica de ce te gandesti la rau.... ai sa vezi ca e ok... iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!

Liliana si mie mi-a iesit la toxo ca si la tine...cica tre sa repet, da parca nu chiar lunar...cica inca o data prin saptamana 22. Vorba ta, suflam si-n iaurt...eu is putin cu musca pe caciula. Am pisica acasa. Daca-ar sta numai in casa ar fi o treaba, da noi stam la casa, asa ca indiferent de vreme, cand plecam la servici scoatem pisica afara...intra din nou in casa cand ne intoarcem. Vara sta mai tot timpul afara... asa ca indiferent cat am deparazita-o ea are "bune prietene" cu care-si imparte timpul si de la care "culege" cam de toate. Eu ma feresc de cand sunt insarcinata sa-i mai schimb nisipul (are si in casa nisip in caz ca o apuca ceva peste noapte) sau sa-i umblu prin blidele de mancare... is asa de prapastioasa ca nici nu mai pun mana pe ea. Saraca matza nmu intelege de ce paqna acu statea doar in brate la mine si era mangaiata incontinuu si acum nici n-o mai bag in seama. Da paza buna trece primejdia rea, zic eu...
Cat despre celelalte analize, de hepatite, eu n-am scapat...le-am facut si pe alea, daca tot m-a intepat si mi-a luat sange, ce a mai contat inca vreo doua in plus...

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Vanny, tu n-ai primit rezultatele la eco pe loc? Ca alea nu trebuie prelucrate doar eco, numai se coroboreaza pentru DT daca e...

11+

pai nu situ ce sa zic...ultimul eco l-am facut la 9 saptamani, dupa mi-a luat sange si mi-a zis ca e pt DT....si mi-a zis ca ne vedem in 10 zile pt interpretare si eco.....deci crede-ma ca sunt intr-o ceata totala...habar nu am ce si cum....oricum cand ajung azi la doctor o sa mai cer niste analize in plus....pe care vad ca el nu mi le-a dat pana acum(asta doar sa fiu eu linistita):....analize de urina, secretie si tiroida

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata dragelor!

Aici ninge de azi noapte si e friiiig...

Magdyi, La Multi Ani! Sa-ti traiasca Gabitzu sanatos si voios!

Multumesc fetelor pentru sustinere, inca o data! Ma bucur tare mult ca l-am vazut pe bb ieri. Uff, asa am fost de setata sa stiu sigur ca e bine si ca ii bate inimioara incat am uitat sa ma uit mai atenta pe monitor, sa mai vad si eu daca se zbenguie sau nu. Asta e, data viitoare, adica peste 2 saptamani - haha, daca oi avea rabdare pana atunci
Bafta burticilor care se duc azi la eco sa-si vada bebeii, va tinem pumnii si va asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

eveline ai dreptate...totul va fi ok...

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

11+

Salut! Eu nu am facut decat morfo-fetala de 12 sapt., nu si testul de sange aferent. Asa-i pe aici... Sper sa fie bine!

13+

Mergi la inceput