Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
Klarisse spune:
Buna dimineata la burtici.Am fost azi sa iau rezultatele la TORCH si e negativ peste tot. Intrebarea mea este daca voi arata la fel sau aveti valori numerice..
Klarisse
graviduta 8+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Nerantula spune:
Darling, in legatura cu alaptatul, nu depinde de mine, initiativa intarcarii, oricand va fi, o va avea Gruia .. doar daca, Doamne fereste, ajung la limita unor situatii medicale deosebite voi lua in considerare intarcatul fortat, sper sa nu fie cazul ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
8+
crina-s spune:
Buna dimineata frumoaselor!
Livi buna cafea mai faci! Foarte buna!Hormonata??![]()
![]()
mi-e frica sa fiu de fata cand te duci la serviciu........Hai ca trece ca e vremea foarte rece.

Klarisse daca doresti iti spun cum mi-a explicat mie doctorita pe limba mea rezultatul de la torch: presupun ca ai facut igG si igM una din ele inseamna istoricul, adica in trecut daca a iesit negativ nu ai avut rubeola, herpes etc, iar cealalta este in prezent: adica daca e negativ nu ai rubeola, herpes, toxoplasma.....Nu stiu daca am fost in stare sa explic prea bine. Poate ne mai spun doctoritele noastre de aici....

10+
crina 
crina-s spune:
Dragelor ce planuri aveti in acest week-end, pe vremea asta "mirifica"?
La noi ploua fara incetare de ieri si e bezna afara....

10+
crina 
vanyy2009 spune:
Buna dimineata burtici

Sa fie un capitol plin numai de vesti bune!!!
lyvy
multumesc de cafeluta
...acum am stat si am citit ce ati scris in capitolul trecut...asa e a fost un capitol fara vesti "rele"
Ieri am fost in oras cu o prietena si am stat la barfa de la ora 13:00 pana pe la aproape 12 noaptea
...credeti-ma ca nici nu am stiut cand a trecut timpul...asa de bine m-am simtit...pfff relax total
...astazi am si eu intalnire cu doctorul, facem eco(sper din suflet), luam si rezultatul la analize.....OFFFF sper sa fie totul bine
klirisse eu nu stiu ce sa zic , m-am uitat acum pe analize pare la fel ca la tine , nu am valori numerice
Si eu iau acid folic de 5 mg...inca mai am 30 pastile
10+
Klarisse spune:
Crina, Vannyva multumesc pentru raspunsuri. Maine oricum e ziua cea mare, respectiv mult asteptata ecografie si atunci ii arat doctoritei toate analizele si sa vedem ce spune. Va pup

Klarisse
graviduta 8+
andra_b spune:
Of fetelor ce frumos ca va vedeti bebelasii...
Eu inca 3 saptamani... o sa o iau razna!!! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
9+
vanyy2009 spune:
eu mai am un pic si o iau razna de pe acum....azi avem si rezultatul de analize DT..si eco transnucala cred..offff ma gandesc numai la prostii acum
10+
Klarisse spune:
Andra oricum de la ecografie la ecografie tot innebunesti, trece un hop te iau emotiile in doua trei saptamani pana la urmatoarea. Pana prin trimestrul 2 asa o sa o tinem..ne tot incurajam de la o eco la alta

Klarisse
graviduta 9+
eveline spune:
Si eu Andra mai am trei saptamani...maaare lucru daca ma abtin pana atunci sa nu merg la un eco de aici de langa mine sa vad un pic samburelul... asa, pentru linistea sufletului meu. Eco aia de 11-13 sapt e programata si super programata la o dr superbazata de la noi...da pana atunci ce crezi c-oi fi cu mintile intregi?! Parca vad ca fug intr-o zi de la servici cu 45 lei in buzunar sa fac o eco de rutina pe la astalalt cabinet....
BB2 si mamica de
Bianca