Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Kamy, nu pot sa cred ca am intalnit o "albaneza" pe aici
Mie doctorul mi-a zis sa iau acid folic pana la 15 saptamani. Eu stiam ca se ia pana la 12 saptamani dar se pare ca nu stiam bine. Asa ca iau in continuare...
12+

Poate ne si cunoastem

Mi-e dor de Alba, de-abia astept sa vina 28 mai sa mergem acasa, doar pt. o saptamana , dar mergem sa botezam fetita finilor nostri. Ne-am nimerit si fina si nasa insarcinate

A propos de Acidul Folic...si eu am luat doar in primul trimestru cand am fost insarcinata cu primul copil, in Romania asa mi-au prescris. Aici mi-a zis medicul de familie ca s-au facut cercetari si e recomandat sa se ia pe tot parcursul sarcinii. Rau nu poate sa faca, doar e una din Vitaminele B, parca.

13+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cel mai sigur luati acid folic 5mg toata sarcina, eu am luat la Gruia doar de 1mg si s-a nascut cu spina bifida oculta ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Si aici in Belgia se ia acid folic toata perioada sarcinii.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 8+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Buburuzule tortul o fi fost el frumos dar a fost naspa rau la gust, un fel de pandispan taiat in 2 cu o crema gretoasa si niste gem. Nici nu vreau sa-mi amintesc ce-am patit cu tortul, comandasem unul super si cand l-am vazut cum arata mai aveam putin si plangeam. Asa ca de ziua lui am mers la supermarket si am luat un tort care arata frumos de poza. Ala care l-am comandat a fost ok la gust dar arata sub orice critica. Hi hi cu vopsitul de inteleg, asa e si pe aici, oamenii sunt f comozi si relaxati si nu se ingrijesc chiar asa de imaginea lor exterioara, nu ca as fi de accord cu asta….. dar cateodata mi-e si mie comod si parca-mi covine. Clar daca eram acasa situatia era diferita.

Andra b urmaoarea eco am s-o fac probabil pe la 13 sapt. E o eco care se face doar in sistemul privat, aici nu se fac decat 2 eco, asta care am facut-o ieri care sa stabileasca varsta sarcinii si apoi inca una pe la 20 de sapt . Sanataos sa fii ca altfel……

Klarisse e bn sa mentionezi dr, sa-ti ia o tensiune arteriala. Si eu am avut picioarele f umflate la prima sarcina, dar prin sapt 29 parca si a fost din cauza caldurii. Ti-a fost cald la serviciu??

Andreea felicitari pt eco, stai linistita cu masuratorile e atat de timpuriu sa-ti fac griji….

Crina ce curajoasa esti…. Sa-ti fie de bine noua frizura.

Madutza

Iyvy ce te invidiez ca poti manca…. Suna bine ce zici tu acolo mi-as dori si eu o portioara miiiiica,.

Nerantula cat mai ai de gand sa alaptezi haiducelul?? Eu azi am avut prima zi in care am reusit sa nu mai alaptez. Si pe mine ma dureau sfarcurile ingrozitor asa ca m-am hotarat. A fost mai simpu decat ma asteptam, well deocamdata.

Magdy La Multi Ani pt Gabitzu, sa va traisca sa fie sanatos si voios, sa aiba o viata frumoasa si sa va aduca numai bucurii.

Kami pe aici se recomanda acidul folic 5mg in primul trimestru doar, dar rau nu are ce sa-ti faca, intr-adevar.

multumesc tuturor pt primire si pt aprecierile cu privire la Edu meu.

Adriana w9+ si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burtici, va de noapte buna si de buna dimineata cred.
Am ajuns in camera si am ochii cat cepele deoarece trebuie sa fiu foarte atenta, sunt atatea informatii incat sunt cheauna de cap si 'hardul' meu prea plin... sau neuroni mei sunt pe cale sa cedeze?

Andreea, felicitari ptr echo

Yoni, adica cum ovulatie 'timpurie'? sunt cred, am crezut ca ovulatie intarziata e posibila... dar mai devreme... ma gandeam ca nu are timp ovulul sa se formeze. Si cu cat mai devreme se poate? Sunt 'stupid' cred, scuze cu intrebarile mele dar... e o 'veste' buna si... se maresc sansele. O sa intru pe 'cautare' ca sa aflu mai multe... Multumesc ptr chestiuta asta!.

Va urez un weekend placut si sa aud numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Neataaaaa

Ditu la multi ani cu intarziere si din partea mea!

Mihaelka felicitari pentru recordul de apa!!

Mari si Klarisse si eu am 11 cu 7!

Kamy eu mai am 3 pastile de acid folic si a zis doctorul sa opresc...

Aici la Cluj ne-am trezit de dimineata cu zapada, inca ninge si e... cam aiurea.

Inca un pic si intram in week-eeeeeeeeend!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata, va las o cafea, doua
M-am trezit foarte hormonata, azi cred ca ma cert cu toata lumea.

Ma duc la servici

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+9 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

hormonata

Neata si tie Lyvy!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua tuturor. Si aici e totul alb si nu da niciun semn ca s-ar opri ninsoarea.

Vis-a-vis de acidul folic, la prima sarcina dr a spus ca e un foarte bun reglator in sarcina si ar fi bine sa-l iau pana in luna a 7-a. Si asa am facut. Acum am alt dr si inca nu mi-a precizat pana cand sa iau acidul folic. Oricum citisem undeva ca rau nu poate face... si daca cumva ai in organism mai mult acid folic decat are acesta nevoie, excesul oricum se elimina prin urina. Din cate inteleg este o vitamina. Am de gand sa iau si acum cel putin pana in luna a 7-a.

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Magdyi unde anume in Belgia esti?

BB2 si mamica de Bianca

Mergi la inceput