Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 19
chichiutza spune:
Iony 

Andra e o porcarie de vreme! Nu fac nimic, de cand m-am trezit stau in acelasi loc. N-as misca un deget. Nici sa mananc, nici sa beau apa, nu mi-e foame, nu mi-e sete, mi-e sila de tot. Cum ne poate influenta vremea asta??
Cristina
9+
Andreea82 spune:
Mi-e un somn de pic...cred ca am sa fur un pui de somn astazi la pranz ![]()
Fetelor...nu stiu cum se face de mi-e pofta in sarcina asta numai de chestii contraindicate. Stiu ca nu e bine, dar mi-e poftaaaa
De fiecare data zic: Gata! Azi e ultima oara cand pap aia si aia...pana ma apuca pofta de vreo chestie din nou si atunci 

crina-s spune:
buna burtici frumoase
se pare ca suntem mai multe cu stare de lene incurabila.
nu pot sa fac nimic, am o stare de greata oribila, durere de cap si lene cat cuprinde. noroc ca a venit astazi doamna care ma ajuta la curatenie si-mi lumineaza si mie casa. sotul meu e la cumparaturi, iar eu ce credeti ca fac? sunt o puturoasa, stau de azi dimineata in pat.
ce viitoare mama denaturata......

10+
crina 
Kamy13 spune:
Buna dimineata si de la mine!
Vreau sa incurajez fetele ce inca mai au greturi ca nu mai e mult si vor trece, eu cam de pe la 12 saptamani am inceput sa nu mai am probleme. Si cred ca si celelalte fete ce sunt mai avansate in sarcina se simt mai bine, nu?
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Camelia,cine a platit 45 ron?? Eu am platit 130 Ron ecografia. Pretul ei creste in fct.de trimestru si investigatie.Ajunge si la 450 Ron..si mai mult! Mie nu mi se pare scumpa eco la voi.Care-i salariu minim acolo? Dar cel mediu? Ce schema de asigurari e acolo? Sunt sigura ca sist.medical si cel al asig.de sanatate,este mult diferit de al nostru.. Ela, sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit! |
Zozela, acum vreo 3 zile scria o fata ca astepta sa ia salariul pentru a se duce sa faca o eco cu 45 de Lei...
Aici intr-adevar salariile sunt ceva mai mari, de exemplu eu, ca agent de turism am un salar mediu lunar de 1000 de euro, dar dupa ce platesti chiria 500, mancarea in jur la 400, curent si alte cheltuieli, nu prea mai ramai cu nimic (mai ales ca de 6 luni sotul e in ajutor de somaj si ia 420 de euro)...asa ca da, mi se pare scumpa o ecografie de 120 de euro!
Sistemul de asigurari medicale e asemanator celui din Romania.
13+Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
andra_b spune:
Kamy multumesc de vestea buna! 
Inseamna ca peste vreo 2 saptamani o sa fim
!
Pana atunci poate se instaleaza si primavara... definitiv!!! ![]()
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
9+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Mi-e un somn de pic...cred ca am sa fur un pui de somn astazi la pranz Fetelor...nu stiu cum se face de mi-e pofta in sarcina asta numai de chestii contraindicate. Stiu ca nu e bine, dar mi-e poftaaaa De fiecare data zic: Gata! Azi e ultima oara cand pap aia si aia...pana ma apuca pofta de vreo chestie din nou si atunci ![]() ![]() ![]() |
Andreea dar ce fel de pofte ai tu?
Cristina
9+
ariciu80 spune:
| citat din mesajul lui mari_paun azi m-am programat la clinica Alcosan la dr Albu, este genetician, obstretica ginecologie...pe 17 martie merg la control la dumnealui, sa-i povestesc istoria si sa ma sfatuiasca cum sa fac .azi m-am simtit minunat doar un pic de greata, am servit la birou prajituri si suc pt a face anuntul:"SUNT !!!!"s-au bucurat colegii si m-au felicitat, de acum ma protejeaza![]() acum asteapta data cununiei...in aprilie cred ca pe la sfarsit I-am povestit Emei ca va avea un bebe, si atat ma iubeste, ma i-a de gat, se bucura pe langa mine si ma pupa ![]() bazar pentru Ema ajutati la terapia pentru Ema pe DC ![]() ![]() ![]() Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 8+ si mami de Ema![]() |
Bravo, Mari. Eu merg la transnucala la dr. Albu pe 16 martie :))) Aveam programare pe 17, dar am reusit s-o schimb pt 16

Ariciu
in 9+ si mamica de
de 3 ani
ariciu80 spune:
fetele 
V-am citit, si vin si eu cu vesti.
Avand in vedere ca de aproximativ 4-5 zile nu mai am simptome de sarcina (balonari, sani durerosi, etc), am fost aseara de urgenta la eco
Avem 9,5 sapt, in evolutie, CRL=3
Revin cu detalii
Ariciu
in 9+ si mamica de
de 3 ani
crina-s spune:
citat din mesajul lui ariciu80 fetele ![]() V-am citit, si vin si eu cu vesti. Avand in vedere ca de aproximativ 4-5 zile nu mai am simptome de sarcina (balonari, sani durerosi, etc), am fost aseara de urgenta la eco Avem 9,5 sapt, in evolutie, CRL=3 Revin cu detalii ![]() Ariciu in 9+ si mamica de de 3 ani |
felicitari pentru bebe. s-a dezvoltat foarte bine vad. nu ai mai rezistat sa nu-l vezi.....bravo tie ca te-ai linistit! la un moment dat n-o sa mai avem simtome foarte clare, dar e normal.

10+
crina
chichiutza spune:
Bravo Ariciule!!!
Poate-ai scapat mai devreme de toate simptomele astea care nu te lasa sa traiesti bine si sa te bucuri! Ar fi super!
Cristina
9+

sufletelului blond
.