Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Nici eu nu mai am simptome. Sunt in 14 saptamani si ieri mi-am vazut copilul la eco. Are o inima ...157 b / min

Nici nu simt ca as fi gravida. In schimb simt o greutate in abdomen si nu mai am talie :)

14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si eu am facut 15 saptamani.greturile sunt mai rare.aseara mi-a fost ceva mai rau, de dat afara nimic de vreo saptamana si ceva.insa foame imi este tot timpul, sanii nu ma dor , sunt doar imensi.si azi mi-a fost si mie o leneee, dar a trebuit sa fac mancare.
aaaa, si ne-am luat canapea in sufragerie si am stat de vorba cu un baiat sa vedem ce facem in dormitor, pt copii, ceva cu paturi etajate.sa vedem incotro.aici ne hotaram mai greu mai ales ca nu stim ce e in burtica nu stim nici ce culoare sa facem.
revin mai tarziu , mai pe seara.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Mi-e un somn de pic...cred ca am sa fur un pui de somn astazi la pranz

Fetelor...nu stiu cum se face de mi-e pofta in sarcina asta numai de chestii contraindicate. Stiu ca nu e bine, dar mi-e poftaaaa
De fiecare data zic: Gata! Azi e ultima oara cand pap aia si aia...pana ma apuca pofta de vreo chestie din nou si atunci

Andreea dar ce fel de pofte ai tu?

Cristina 9+

Uff pai fast food la greu: mac, kfc, pleskavita...chestii cu maioneza, pizza, langosi cu branza si tot felul de chestii din astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Bravo ariciu!!!! Felicitari pentru bebic si...la mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Klarisse, ce faci? Unde esti? Ai fost la eco? Totul ok?
Am intrat special sa vad cum a fost si vad ca nicio veste. Sau deja dai de baut pt ziua ta?

pup burticile, felicitari ariciu pt eco

Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mi-am facut test de sarcina-pozitiv, HCG-confirmat sarcina. Insa in loc sa ma bucur, plang de mama focului ca nu am apucat sa-mi tratez hipertiroidia. Ce situatia ingrata!Ma tratez de endometrioza, raman natural si exact in luna cand mi se descopera hipertiroidia si raman gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Beatrice felicitari pentru sarcina! Pai eu zic ca e bine si acum ca ai ramas, hipertiroidia aia se poate rezolva cu ceva tratament, nu?

Ariciu ai ramas fara simptome deja? Wow Cred ca daca mi s-ar intampla si mie m-as speria putin... Felicitari pentru bebe, ce ma bucur ca l-ai vazut!

Klarisse ceva vesti?

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:

Mi-e un somn de pic...cred ca am sa fur un pui de somn astazi la pranz

Fetelor...nu stiu cum se face de mi-e pofta in sarcina asta numai de chestii contraindicate. Stiu ca nu e bine, dar mi-e poftaaaa
De fiecare data zic: Gata! Azi e ultima oara cand pap aia si aia...pana ma apuca pofta de vreo chestie din nou si atunci
valeeeeeeu!

Andreea dar ce fel de pofte ai tu?

Cristina 9+

Uff pai fast food la greu: mac, kfc, pleskavita...chestii cu maioneza, pizza, langosi cu branza si tot felul de chestii din astea

Cristina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Beatrice felicitari pentru sarcina!Nu-ti face griji inainte de a te interesa despre posibilul tratament pentru tiroida. A fost chiar in odiseea noastra in cap trecute o dicutie despre acest lucru. Discuta cu doctorul tau si vezi ce trebuie facut.

10+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Somn usor burtici!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

9+

Mergi la inceput