Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 12

crina-s spune:
crina-s spune:
 IONY 

dulce. Ce mai faci? Ce analize ti-a zis doctorul sa faci? Sau nu ai ajuns?
dulce. Ce mai faci? Ce analize ti-a zis doctorul sa faci? Sau nu ai ajuns?

10+
crina 

Klarisse spune:
Klarisse spune:
 Pupici Iony  Cum esti? Care sunt vestile de la analize? Ce ti-a zis medicul?

Klarisse graviduta 9+
 graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

zozela spune:
zozela spune:
 Salutare!!
Nerantula,sunt in zona!!

DA,inca alaptez!!

pt.suportul moral!
pt.suportul moral!
N-am mai intrat aici de mai bine de o saptamana,pentru ca traiam cu norul plin cu paranoia,deasupra capului
Imi pare rau pentru fetele care au pierdut samburelul O sa fie bine!!
O sa fie bine!!
Noi mergem la eco,Sambata viitoare.Am fost si sapt.trecuta,am vazut iar saculetul,samburelul mic,mic..Erau toate bune..
Pupici!
Ela,
 sufletelului blond si a unui samburel!
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Buburuza_10 spune:
Buburuza_10 spune:
 Magdy, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si fericit si sa va faca numai bucurii!!!
Clabuc, la multi ani si multa sanatate tatalui tau!!! 13+
 13+

Buburuza_10 spune:
Buburuza_10 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Clabuc Klarisse, multumesc mult.    Crina, multumesc pentru urari.  Eveline, ai dreptate, nu exista niciun fel de garantie, nici de o parte, nici de cealalta. Acum ma gandesc ca, daca sa zicem ca fac DT sau TT si iese risc mare, ajung la amniocenteza care ar arata si asta risc mare, oare as fi in stare sa renunt la copil, daca nu am garantia ca intr-adevar testele sunt corecte, adevarate. Sau, cred ca se poate si invers, testele sa arate ca riscul nu e mare ca bebe sa aiba SD, si cand se naste sa-l aiba?! Ideea e ca nici testele astea nu acopera 100% toti parametrii (din cate stiu eu), deci nu sunt pe deplin linistitoare sa spun asa. Daca as sti ca sunt corecte ca in cazul altor analize, ca toxoplasma (dau si eu un exemplu) nu mi-as mai pune intrebarea daca sa le fac sau nu. Dar am vazut cat rau poate face un rezultat fals pozitiv si, sincer, mi-ar fi mai frica de ce ar putea pati bebe din cauza stresului indus de un asemenea rezultat decat riscul de a avea un copil cu SD, Doamne fereste! Stiu ca sunt multe cazuri in care s-au nascut copii cu SD in familii sanatoase, tinere, fara "antecedente", dar riscuri exista mereu, si nu numai pentru SD. Ma bucur tare mult ca ne putem spune optiunea si gabdurile fara a fi judecate. Este normal ca fiecare sa gandim intr-un anumit fel, sa avem dreotul la o opinie si sa actionam in consecinta. Sa dea Doamne Doamne ca toate sa avem sarcini usoare, intalniri emotionante cu bebe la echo, nasteri usoare s copii sanatosi! este normal sa ne facem mereu griji, altfel n-am fi mame, daca nu ne-ar interesa in fiecare moment sanatatea puiului. Iertati-ma, m-am intins rau de tot. O fi de la vreme ... LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU  MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI  9+ http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda# | 
Clabucule, sunt perfect de acord cu tine!!!

13+
 13+ 

Klarisse spune:
Klarisse spune:
 Iar ninge de rupe si e un frig..valeu

Klarisse graviduta 9+
 graviduta 9+

Buburuza_10 spune:
Buburuza_10 spune:
 Fete, azi ati vorbit doar despre mancare... Eu as manca orice, oricat, oricand. Incerc sa ma controlez, dar sincer nu prea imi reuseste. Mi-a promis sotul meu ca imi face hamburger in seara asta! 
 13+
 13+

vanyy2009 spune:
vanyy2009 spune:
 buna burticute
acum am ajuns de la doctor...mi-am vazut bebicul ...dormea...l-a masurat avem 3.59cm, analizele pt bebe sunt ok, nici un risc...dar analizele pt mine nu au ajuns
...dormea...l-a masurat avem 3.59cm, analizele pt bebe sunt ok, nici un risc...dar analizele pt mine nu au ajuns ....asa cum spuneati era prea devreme pt masuratul bebicului si m-a trimis sa fac programare intre 17 si 24 martie pt masurare...si cu doctorul meu o sa ma mai vad abia la sfarsitul lui martie.Mi-a dat trimitere la endocrinolog pt tiroida.
....asa cum spuneati era prea devreme pt masuratul bebicului si m-a trimis sa fac programare intre 17 si 24 martie pt masurare...si cu doctorul meu o sa ma mai vad abia la sfarsitul lui martie.Mi-a dat trimitere la endocrinolog pt tiroida.
S-a schimbat si DPN si va fi 29.09.2010 10+
10+

Klarisse spune:
Klarisse spune:
 Vanny  suupeerrrrrr ma bucur tare ca e bine samburelul. Tare bine imi fac vestile bune de la burtici. Doamne ajuta sa fie bine si la mine maine..

Klarisse graviduta 9+
 graviduta 9+

alice_14mara spune:
alice_14mara spune:
 Ha Zo,deci si aici suntem colege ...te-am prins.
...te-am prins.
REvin,ca maraie piticanul meu 7+ si  Luca(20.02.2008)
7+ si  Luca(20.02.2008)