Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Multumesc Clabuc, pentru incurajari, in general sunt o fire optimista, dar acum nu imi iese din cap chestia asta, ma gandesc numai la rau, numai la bebelusul meu si cat de mult il poate afecta pe el. Vreau sa fie bine pentru el si sunt hoatarata sa fac tot posibilul sa fie asa si sa nu dramatizez mai mult decat trebuie situatia.
Drept dovada am hot. cu sotul meu si niscai prieteni sa sarmatorim 8 Martie mai devreme (in seara asta) la restaurantul nostru preferat din Sinaia, mai ales ca aici la noi in PH ninge asa frumos
Multumesc pentru pupici si flori si eu iti trimit tie multi si multe

Si la toate burticile

Ioana, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Lyvy, m-am bucurat mult cand am citit de vestile bune pe care ni le-ai adus de la doctor. iris si-a revenit de tot, nu? Saracuta, prin ce-a trecut ...

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI 9+

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Bells, stai linistita, te rog. Ai incredere in doctorita ta, mai repeti analizele si vei vedea ca nu se va lega "boala" de tine. Nu are rost sa te stresezi pentru asta, ia lucrurile incet, repeti analizele, lasa-te pe mana doctorului. Gandeste pozitiv, ajuta atat de mult! Uite un pupic si o floricica

Kiti, si eu care ziceam ca esti boieroaica azi si te relaxezi si tu ... lasa, ca maine incepe week-end-ul, pacat de vremea asta urata. Noi o sa facem o vizita la IKEA sa luam o husa de schimb pentru canapea si sa ne mai uitam pe-acolo, daca afara nu putem sa ne plimbam. Ce bine ca ai deja meniul stabilit pentru week-end, si mie imi suna bine fasolica si varza murata, hai ca ai reusit sa-mi faci pofta si, crede-ma, e tare greu sa-mi faca cineva pofta de mancare zilele astea.

eh, de unde atat boierie. In schimb, desi nu imi vine sa cred inca, shefu' zice ca ne da liber de 8 martie, deci poate sunt boieroaica luni

Apropo de mancare chinezeasca - avem voie, nu e niciun pericol, ca bombaneam eu ca as manca niste orez yang zhou si colega mea mi-a zis sa nu iau de la chinezesc, ca nu crede ca imi face bine...
VOi ati mancat? Ca orezul ala striga dupa mine

Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Asa Bells, mergi sa sarbatoresti, bravo tie. Daca papi ceva bun, bun, gandeste-te si la noi, please. E normal sa-ti faci griji, orice mama adevarata si-ar face, chiar si pentru lucruri mai putin "importante". Dar incearca sa gandesti pozitiv si vei vedea ca totul va fi bine. Hai, bucura-te de ultima "zvacnire" a iernii si nu te mai gandi numai la eventuale probleme.

Mergi la inceput

Kiti, de ce sa nu avem voie? Dar chinezoaicele insarcinate ce-or manca? Mancare romaneasca?! Fii serioasa, avem voie, eu mi-am luat atunsi fidea din aia nu mai stiu cum se numeste si niste vita cu ciuperci. Stiu ca e bine sa ne ferim pe cat posibil de fructele de mare si de branza cu mucegai (blue cheese). Plus pestii oceanici care ar contine mercur in cantitati destul de mari. Dar, la mancarea chinezeasca ce ar fi sa ne faca rau, orezul e orez, vita e vita. Iarasi spun, asa cred eu, daca stie cineva ca nu ar face bine la bebe sa ne spuna si noua. In rest, cred ca putem manca aproape orice, dar cu moderatie.

Mergi la inceput

O sa urmez sfatul tau Clabuc si am sa ma gandesc la voi si o sa va transmit prin telepatie din gustoasa ciorbita ardeleneasca cu afumatura pe care o sa o pap diseara la restaurant. Din cauza asta ne si ducem pentru ca abia astept sa pap ciorbita. Ma simt mai bine acum ca m-am descarcat. Va pup fete si POFTA BUNA Kiti si Clabuc. Eu pap acum lapte cu cornulete cu gem calde

Ioana, 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Asa e Clabuc, ai dreptate. O sa imi iau si chinezeasca data viitoare cand mi se face chef .
Partea nasoala stiti care este? Ca mi se pune pata pe ceva si vreau cu disperare, apoi, dupa ce iau doua guri, nu imi mai trebuie.
L-am pus pe Dragos sa imi ia masline, ca eu vreau masline. Mi-a luat cateva, le-am devorat, apoi a luat mai multe, sa am. Bineinteles ca si acum stau in frigider, neatinse. Si cam asa fac cu tot.

Kiti, 8+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Azi dimineata cand m-am trezit ploua; pana am iesit din baie a inceput sa ninga . Urata vreme la Deva. Acum daca am terminat serviciu pe ziua de azi nici nu cred ca mai ies din casa.Ma apuc de curatenie.

Kami 13 eu am teminat liceul la HCC in 1996 la istorie si facultatea la 1 Decembrie in anul 2000 si locuiam aproape pe strada Closca.
Clabuc sa stii ca nici eu nu mancam mere cu lunile iar acum sunt printre putinele fructe care imi plac si mananc aproape zilnic.
Cu "junk food" aveam momente cand imi placea la Mac dar in ultimul timp nu am simtit nevoia sa merg. Inghetata lor si shake-ul sunt bune. Yammmyyyy. Nu prea manac nici de la fast food; in schimb covrigii ii devorez.. Nu prea mai mananc dulciuri. Inainte nu trecea o zi fara sa mananc ceva dulce.
Acum nici ciorbele nu ma prea atrag; incs imi place supa de pui cu taitei sau cu galusti; e singura din care as manca zilnic. Alte ciorbe gatesc ca mi se pare ca imi e pofta dar dupa ce le fac nici nu ma ating de ele si sfarsesc prin a le arunca aproape intacte. Ciudat cu sarcina cum se schimba gusturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Magdy ,sa va traiasca baietelul sa creasca mare si frumos si sa aveti parte numai de bucurii din partea lui..
Clabuc "LA MULTI ANI"! tatalui tau
Maya la mine asa a fost am ovulat cateva zile mai devreme.Sunt teste de ovulatie pe cre le poti face si asa esti sigura cand ovulezi.te
Crina dulce
Bells distractie placuta diseara

Mergi la inceput

Multumesc Yoni, si voua la fel, week-end placut

Ioana, 12+

Mergi la inceput