Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
Klarisse spune:
Clabuc la Shutter Island vroiam sa mergem si noi, din trailer mi s-a parut foarte interesant, nu neaparat pentru o femeie insarcinata dar mergea![]()
.
Cred ca weekendul asta il punctam. Ce nu ti-a placut?
Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
andra_b spune:
Klarisse si mie mi-i dor de KFC!!!!!!!
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
9+
Bells spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui Clabuc Andra, Klarisse, multumesc mult de tot pentru urari! Sunteti niste scumpe! E innebunit tata dupa Clarinda si invers. Si fratele meu va avea un baietel luna asta sau viitoare, eu alt bebe in septembrie-octombrie (Doamne ajuta sa fie totul bine!). Asa ca parintii mei sunt niste bunici cu adevarat fericiti, mai ales ca si eu si fratele meu stam in acelasi cartier cu ei, Drumul Taberei, la 3-4 statii distanta.Ca sa ma bag si eu in seama in legatura cu analizele: stiu ca IgG-ul pozitiv arata ca exista anticorpii in organism si IgM negaitv arata ca nu exista boala in corp (stiu ca asta e cea mai buna combinatie: IgG pozitiv si IgM nrgativ). Asa stiu eu, dar s-ar putea sa ma insel, asa ca sa nu dati cu pieter in mine daca n-o fi asa. LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI 9+ http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda# |
Buna burtici, va pup pe toate

Refereitor la analizele de care spui tu Clabuc, asa este; Ai boala, dar nu este activa, este sub forma latenta, prezenta in sistemul nervos. Daca indicatorii erau invers IgG negativ si IgM pozitiv, atunci boala era activa. Acest virus herpetic mi-a iesit si mie la analiza, cu aceiasi indicatori IgG pozitiv IgM negativ.
Medicul mi-a spus sa stau linistita, boala nu este activa acum si voi repeta lunar aceste analize pentru a vedea evolutia IgM daca se pozitiveaza sau nu (boala se activeaza). In schimb sunt atat de amarata si speriata, pentru ca am citit nenumarate art. pe net despre boala care m-au speriat foarte tare. Stiu ca visrusul nu are tratament si odata ce l-ai dobandit il ai toata viata.

Incerc insa sa gandesc pozitiv, ca boala v-a ramane innactiva si nu v-a afecta bebelusul pe timpul sarcinii sau la nastere. Iertati-ma nu vreau sa sperii pe nimeni, incerc doar sa ma descarc, si sa-mi apar bebelusul macar de gandurile mele negre.
Iertare pentru ca m-am intins asa mult, dar simteam nevoia sa spun cuiva de asta

Ioana,
12+
kiti2205 spune:
Eh, deja sunt la lucru, dar tot e bine.
Apropo de fast food, marti, in masina spre casa am "bobocit" la greu, dragos a oprit masina fix in fata la mcd. Am terminat eu de varsat tot, fiu-meu vede sigla, incepe sa urle ca vrea si el surpiza cu scooby de la mac, zic - hai sa intram, sa beau si eu o apa, sa imi revin. Si am intrat - eu (mimoza) - nu vreu nimic, nu mananc prostii de astea. Bineinteles ca am devorat tot meniul big mac al lui dragos si jumatate din cartofii lui vlad 
Dar macar mi-a trecut raul dupa asta.
Ieri am sunat-o pe bunica-mea si am anuntat-o ca daca, accidental, sambata as putea sa gasesc pe la ea niste fasole si varza acra, o vizitez sigur ![]()
Asa ca azi m-a sunat sa ma anunte ca fasolea este la inmuiat si varza in butoi 
Kiti,
8+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Clabuc spune:
Klarisse, nici nu pot spune ca nu mi-a placut, a fost interesant, merita vazut, dar nu pot spune ca m-am relaxat urmarindu-l. Erau si niste scene pe-acolo, la care eu, care am un copil mic si unu pe drum, nu m-am putut uita. Deci, ca sa spun altfel, m-as fi uitat la alt film in seara aia, nu la asta. Deci, merita vazut, dar sa nu-ti inchipui ca va fi un film usor, de relaxare.
Astept impresii.
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI
9+
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
Clabuc spune:
Bells, stai linistita, te rog. Ai incredere in doctorita ta, mai repeti analizele si vei vedea ca nu se va lega "boala" de tine. Nu are rost sa te stresezi pentru asta, ia lucrurile incet, repeti analizele, lasa-te pe mana doctorului. Gandeste pozitiv, ajuta atat de mult! Uite un pupic si o floricica

Kiti, si eu care ziceam ca esti boieroaica azi si te relaxezi si tu ... lasa, ca maine incepe week-end-ul, pacat de vremea asta urata. Noi o sa facem o vizita la IKEA sa luam o husa de schimb pentru canapea si sa ne mai uitam pe-acolo, daca afara nu putem sa ne plimbam. Ce bine ca ai deja meniul stabilit pentru week-end, si mie imi suna bine fasolica si varza murata, hai ca ai reusit sa-mi faci pofta si, crede-ma, e tare greu sa-mi faca cineva pofta de mancare zilele astea.
9+
eveline spune:
Eu nu mai suport nimic de la Mac...numai cand simt mirosul ala nu-mi mai trebuie nimic. Fica-mea, of course, daca s-ar putea ar merge in fiecare zi.. tot pentru jucarie (apropo, nu mai este cu Scooby, ieri a dus-o tasu si a venit cu o chestie dintr-aia care canta). Si ii iau meniu si bea sucul (la meniu cer intotdeauna fres de portocale) si mananca vreo doi cartofi...ea pentru jucaria aia merge. In schimb as manca intr-una inghetata de la ei...aia imi place. Langa McD s-a deschis, la noi, o chestie cu mancaruri chinezesti...ei, si cand vrea aia mica la Mc eu bobinez ceva de la astia...alea chiar imi plac.
BB2 si mamica de
Bianca
lyvy spune:
No, ma bucur ca v-a cazut bine cafeaua din Ardeal!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+9 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
Clabuc spune:
Eveline, si mie imi place mancarea chinezeasca si, spre surprinderea mea, saptamana trecuta cand mi-a adus sotul niste mancare chinezeasca, am mancat si nu mi-a fost rau. Hai ca sunt predispusa la pofte azi. Imi revin repede ca trebuie sa-i incalzesc Clarindei ciorbica sa pape si numai cand deschid frigiderul mi se pune un nod in gat.
9+
Klarisse spune:
Eu de la Mac numai toast si cartofi pai pot manca si asta de inainte sa raman insarcinata. Cartofii aia cel putin asa nesanatosi cum sunt au un gust tare bun. Deja numai pot de porfta si KFC si Mac
..
Ma duc la manichiura va pup
Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png