Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
michelle1981 spune:
Asa e din pacate, si medicii buni dau gres in unele cazuri (si eu cunosc astfel de situatii)..
Bun venit fetelor noi!
Am pus si eu poze cu painea facuta de masina mea si cu gaura lasata dupa ce ii scot paleta
Painea este din faina neagra si secara si f putina alba.. de asta nu e f pufoasa. Noua asa ne place![]()
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+
Mycya spune:
sia luat si mamica mea in iarna aparat dintrala de facut paine,era asa entuziasmata,dar dupa ce a facut paine nu ia placut
i sa dus bucuria in cateva ore.oricum imi place mult cum a iesit painea la tine
17+
paula_m spune:
Am mancat mult in seara asta si simt ca mai am un pic si explodez
.
Ma duc sa ma pun in pat, asa ca va doresc noapte buna si vise placute.
Paula,
19+ cu 
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Si eu stiu de un medic aici in Barlad,care este intr-un fel "seful" medicilor ginecologi.Bun primul caz:vine mamica sa nasca,complicatii mari,el o forteaza sa nasca natural,femeia nu poate,copilul cu cordonul in jurul gatului,mamica cere cezariana,sotu la fel,el se opune si povestea se termina cu moartea celor 2.Vinovat?Mamica,nu a avut dilatatia suficienta iar bebe s-a sufocat.Da motiv pt ea nu a existat. Cazul 2 tot el: fosta colega de generala..sarcina pana la 14 saptamani fara probleme,doar greturi si ameteli,marti sangerare,ecograf,medicul spune ca bebe e sanatos,dar ca mai curge sange din cand in cand (BULLSHIT),miercuri sange iarasi,eco iarasi,bebe sanatos din punctul lui de vedere,spre seara pierdut sarcina,bebe era mort deja de cateva zile. Cazul 3: tanara insarcinata 24 de ani,toxoplasmoza pozitiva,medicul lasa sarcina sa evolueze (fata saraca de la tara nu stia prea multe),momentul nasterii,travaliu peste 30h,bebe iese mort. Si totusi la ora actuala acest medic profeseaza in continuare.Sa nu il omori? 20+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
Am citit postarea asta impreuna cu sotul meu care este si el interesat de tot ce tine de bebei(interesant pentru un barbat nu...
si el m-a pus sa iti raspund la aceasta postare si imi zice sa te rog sa nu te duci la acel medic care pur si simplu este un macelar.Chiar sotu zicea ca nu putea sa asculte inimioara bebelului ca sa isi dea seama daca e viu sau nu?nu e de mirare ca si in Rosiorii de Vede jud TELEORMAN profeseaza un asemenea medica care are aproape 90 de ani si pe care mai mult ca sigur il scoti de la serviciu in sicriu...Asta este tara noastra cea interesata de mamici si de bebei...
Elena,
22+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
bamboletta spune:
acum vreau si eu parola de la mailul comun o am doar pe cea de la picasa... e aceiasi?
Michelle-am vazut painea...nu intelegeam ce e cu paleta de la mixer
dupa m-am prins...nu ai un carlig de la masina de facut paine?cu ala se scot paletele...la mine raman mereu in tava nu ies cu tot cu paine...acum am si eu la copt paine neagra...sunt curioasa cum iese 
maine ma duc sa-mi caut colanti pt gravide...astia care ii am ma strang
sper sa gasesc...
Bamboletta
14+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 Asa e din pacate, si medicii buni dau gres in unele cazuri (si eu cunosc astfel de situatii).. Bun venit fetelor noi! ![]() Am pus si eu poze cu painea facuta de masina mea si cu gaura lasata dupa ce ii scot paleta Painea este din faina neagra si secara si f putina alba.. de asta nu e f pufoasa. Noua asa ne place************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+ |
Vaii

deja imi ploua in gura,arata delicios.Mi-ai facut o pofta nebuna de paine fierbinte cu unt si gem de cirese 

20+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
btz_ovi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
Am citit postarea asta impreuna cu sotul meu care este si el interesat de tot ce tine de bebei(interesant pentru un barbat nu... si el m-a pus sa iti raspund la aceasta postare si imi zice sa te rog sa nu te duci la acel medic care pur si simplu este un macelar.Chiar sotu zicea ca nu putea sa asculte inimioara bebelului ca sa isi dea seama daca e viu sau nu?nu e de mirare ca si in Rosiorii de Vede jud TELEORMAN profeseaza un asemenea medica care are aproape 90 de ani si pe care mai mult ca sigur il scoti de la serviciu in sicriu...Asta este tara noastra cea interesata de mamici si de bebei... *************************************************** Elena, 22+ cu ![]() Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
Vai dar mie o clipa nu mi-a trecut prin cap sa ma duc la el.Doamne fereste!!!Pur si simplu stiam de dansul,dar recent am aflat grozaviile lui.As prefera sa nasc singura in baie decat sa ma dau pe mana unui macelar ,ca bine ai zis-o.Din pacate nimeni nu a luat nici o masura,cum am specificat e un fel de sef si banii si pilele sunt la putere.
20+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
Mycya spune:
am vrut si eu sa imi creez album si sa pun pozici cu burtica,dar m-am chinuti juma de ora si numa nervi mi-am facut
nu reusesc sa pun poze in album...
17+
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui Mycya am vrut si eu sa imi creez album si sa pun pozici cu burtica,dar m-am chinuti juma de ora si numa nervi mi-am facut nu reusesc sa pun poze in album... 17+ |
Cum asa?E foarte simplu.Unde ai probleme?
20+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
enik83 spune:
fetelor..care ati facut a,mniocenteza sau cum se cheama ? ce valori de risc ati avut? ca eu acum citesc rezultatele si nu-s grozave.. am la riscul pt sindrom down 1:171
16+ cu o minune de 
poze
[url=http://lilypie.com]
[/url]