Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Cum asa?E foarte simplu.Unde ai probleme? 20+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
poi si eu am zis k e simplu,am facut albumul,dar cand dau sa adaug poze in el mi se deschide o pagina...prin care imi tot spune sa instalez chestii....si doar am instalat picasa...
17+
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 nu stie nimeni??? 16+ cu o minune de ![]() poze [url=http://lilypie.com] [/url] |
eu una habar nu am,ca aici nu ti se dau analizele acasa,mi leau facut direct la cabinetu ginecologic si prbabil doar mi se spun rezultatele la urmatorul control.
17+
bamboletta spune:
| citat din mesajul lui enik83 nu stie nimeni??? 16+ cu o minune de ![]() poze [url=http://lilypie.com] [/url] |
eu am facut doar dublu test...amniocenteza nu...imi iesise risc f mic
Bamboletta
14+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
btz_ovi spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mycya
poi si eu am zis k e simplu,am facut albumul,dar cand dau sa adaug poze in el mi se deschide o pagina...prin care imi tot spune sa instalez chestii....si doar am instalat picasa... 17+ |
Ce chestii anume te pune sa instalezi?Ca mie nu mi-a cerut de asta
Enik ai facut amnio?
20+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui Creatza11 carla, puiutz mic, si eu sunt la fel ca voi...in asteptare, in fiecare seara cand ma pun in pat incerc sa dezlusesc vreo miscare, ceva, acolo in burtica, dar, pana acum nimic ![]() 16+ |
Creatza, ce sa facem...asteptam...noi astea care suntem la prima sarcina s-ar putea sa-l simtim abia dupa sapt. 18... sper sa fie mai devreme!!!

Elena
16+
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui enik83 fetelor..care ati facut a,mniocenteza sau cum se cheama ? ce valori de risc ati avut? ca eu acum citesc rezultatele si nu-s grozave.. am la riscul pt sindrom down 1:171 16+ cu o minune de ![]() poze [url=http://lilypie.com] [/url] |
Draga Enik, dar la interpretarea rezultatului ce scrie? Esti cu risc sau nu?
Acum depinde cum ti-a iesit si eco cu care se coreleaza TT-ul.
Eu nu am ajuns inca cu rez. de la TT la dr., dar oricum la interpretarea rezultatelor imi scrie ca riscul e scazut...
Iti tin pumnii sa fie bine! Si nu uita ca majoritatea fetelor care aveau rez. cu risc la TT si au facut amnio le-a iesit bine - bebe nu avea nimic! E doar un test statistic, nu de diagnostic acest TT!

Elena
16+
enik83 spune:
abia acum am primit rezultatele la TT.. n-as fi vrut sa ajung la amniocenteza
16+ cu o minune de 
poze
[url=http://lilypie.com]
[/url]
bumblebee spune:
Bon soir burtici!
Am fost la echo, ma bag si eu in clubul mamicilor a caror bbi au chisuri de plex coroidal 3 pe o emisfera si unul pe cealalta emisfera. Oricum m-au napadit multe ganduri negre, dar pe 16 merg la morfologie si atunci vad evolutia lor. Noroc ca mai citisem inainte si nu am luat-o pe ulei! Am mai citit multe articole medicale (bineinteles ca nu romanesti) si m-am mai luminat, riscul ca ceva sa fie in neregula e chiar mic. In orice caz, e in voia lui DD, eu am stat cumintica, mi-am luat tratamentul si imi doresc acest copil mai mult ca orice, asa ca mai pun o pila "sus la DD".
Oricum am uitat de contractii, de dureri de toate! Mi-a crescut la 4 doza de utro, ala injectabil ramane, No spa si supozitoare scobutil si cam atat. Mai mult inca nu ca aveam colul lung si "beton" (m-a vazut si pe masa).
Azi i-am vazut cuculetul si io, l-a descoperit ochiu'
.
O sa trecem cu bine, nici nu ma gandesc sa o iau cu mintea pe aratura ca vreau un bb in toate mintile.
Neuronul m-a parasit dar revin daca-mi aduc aminte ce si cum
.
Alina
18+ cu 
gargarita
Mycya spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui btz_ovi
Ce chestii anume te pune sa instalezi?Ca mie nu mi-a cerut de asta Enik ai facut amnio? 20+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
apoi ...macar de as fi inteles si eu k imi spune in limba asta chineza
neamtza...ca dak era in engleza ii dadeam eu de capat...oricum ma dau batuta...knd o sa pun pozici pe hi5 o sa va dau liku pt cele care vor vrea sa vada burtik.ms mult 
17+

nu reusesc sa pun poze in album...