Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Si eu stiu de un medic aici in Barlad,care este intr-un fel "seful" medicilor ginecologi.Bun primul caz:vine mamica sa nasca,complicatii mari,el o forteaza sa nasca natural,femeia nu poate,copilul cu cordonul in jurul gatului,mamica cere cezariana,sotu la fel,el se opune si povestea se termina cu moartea celor 2.Vinovat?Mamica,nu a avut dilatatia suficienta iar bebe s-a sufocat.Da motiv pt ea nu a existat.
Cazul 2 tot el: fosta colega de generala..sarcina pana la 14 saptamani fara probleme,doar greturi si ameteli,marti sangerare,ecograf,medicul spune ca bebe e sanatos,dar ca mai curge sange din cand in cand (BULLSHIT),miercuri sange iarasi,eco iarasi,bebe sanatos din punctul lui de vedere,spre seara pierdut sarcina,bebe era mort deja de cateva zile.
Cazul 3: tanara insarcinata 24 de ani,toxoplasmoza pozitiva,medicul lasa sarcina sa evolueze (fata saraca de la tara nu stia prea multe),momentul nasterii,travaliu peste 30h,bebe iese mort.

Si totusi la ora actuala acest medic profeseaza in continuare.Sa nu il omori?

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Si eu stiu de un medic aici in Barlad,care este intr-un fel "seful" medicilor ginecologi.Bun primul caz:vine mamica sa nasca,complicatii mari,el o forteaza sa nasca natural,femeia nu poate,copilul cu cordonul in jurul gatului,mamica cere cezariana,sotu la fel,el se opune si povestea se termina cu moartea celor 2.Vinovat?Mamica,nu a avut dilatatia suficienta iar bebe s-a sufocat.Da motiv pt ea nu a existat.
Cazul 2 tot el: fosta colega de generala..sarcina pana la 14 saptamani fara probleme,doar greturi si ameteli,marti sangerare,ecograf,medicul spune ca bebe e sanatos,dar ca mai curge sange din cand in cand (BULLSHIT),miercuri sange iarasi,eco iarasi,bebe sanatos din punctul lui de vedere,spre seara pierdut sarcina,bebe era mort deja de cateva zile.
Cazul 3: tanara insarcinata 24 de ani,toxoplasmoza pozitiva,medicul lasa sarcina sa evolueze (fata saraca de la tara nu stia prea multe),momentul nasterii,travaliu peste 30h,bebe iese mort.

Si totusi la ora actuala acest medic profeseaza in continuare.Sa nu il omori?

20+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

N-am cuvinte.........

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Mei, dar ce-ati patit?
Hai sa vb despre lucruri frumoase... Please.

Cristina 15 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Am schimbat si noi semnatura
In ceea ce priveste nasterea, eu tot natural as naste, cu epidurala, sper in suflet sa pot naste asa caci eu fac si tratament cu anticoagulante (cate o injectie pe zi), si sunt sanse sa am probleme cu sangerarea la cezariana la cate injectii bag toata sarcina in mine. Dar, ce o vrea Dumnezeu!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Vad ca nu sariti pe mine cu parola.....bine....atunci aplica alta strategie: Va roaga bebelina mea sa-i trimiteti si ei parola pe pm lui masa sa va poata vedea si ea....prin masa. Va multumeste anticipat bebelina.
Acum sariti?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

Vad ca nu sariti pe mine cu parola.....bine....atunci aplica alta strategie: Va roaga bebelina mea sa-i trimiteti si ei parola pe pm lui masa sa va poata vedea si ea....prin masa. Va multumeste anticipat bebelina.
Acum sariti?

17+

ti-ai activat saoti primi mesaje private??
ca ti-am trimis mesaj

16+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

la asta ma gandeam si eu sa schimbam subiectul...,cazuri dramatice sunt peste tot in medicina

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

Acum sariti?

17+

ti-am trimis si eu PM

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

acu i-am trimis toate

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

cred ca eram toate prea prinse cu discutia..

16+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput