Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 20
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Doar sa-mi schimb prefixul! De cand astept clipa asta Apropos de cezariana, hai ca nu-i dracu chiar atat de negru, e o operatie moderna pan' la urma, pe mine m-au taiat la h13, iar noaptea am dormit pe toate partile, imi spunea dr dimineata ca ma gasise dormind aproape pe burta. A doua zi dimineata m-am dat jos din pat, am urcat un etaj -refuzand liftul- la alaptare, si am luat-o pe Alesia din prima in brate. Cat despre restul colegelor de suferinta, toate ne tarsaiam papucii pe coridor, fie ca eram cu ceza, fie naturale, taiate, chinuite.... Una nu era caprita sa merag iute pe hol, toate mergeam mai ghebosat si ne tineam de pereti sau balustrade. Asta in prima zi. In a treia cand am plecat acasa, alergam scarile, cele doua etaje, toate eram numai o energie, un oftat nu se auzea! Shery 20 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
ce bine ca ne imbarbatezi, ca ne vine si noua inima la loc

Bulina
22+ cu
grety_niku spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 si al meu e gimnast ! burticute dragi, azi ma declar am papat numa prostii ,sper sa nu se supere bebe pe mine ![]() si un capucino fara cofeina ![]() bebe drag, lu mami ii pare rau ca nu te-a hranit cum trebuie azi ![]() ![]() voi ziceti de kilograme putine, eu imi fac griji ca iau prea multe acum sa nu mai zic nimic, ca eu sunt de vina Bulina 22+ cu ![]() ![]() |
sunt sigura ca te iarta bb
ca doar stie cat il iubiti si cate faceti pt el... mai calca mamica pe bec cateodataeu am mancat saptamana trecuta o salata mare cu atat de mult otet incat nu puteai sa o si mirosi

si pe la jumatatea salatei m-a descoperit tacsu si mi-a turnat apa in ea...
ca vezi doamne ii face rau lui bb...
da bb n-a zis nimic, nimic, am dormit ca un ingeras in noaptea aia, nici arsuri pe gat n-am mai avut
... semn ca ii plac acriturile
Mycya spune:
si eu scot putin burtik la plimbarik k tot are 2 ore libere sotul.o sa va gasesc sigur la alt capitol ca si ieri
.
17+
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui enik83 fetelor..care ati facut a,mniocenteza sau cum se cheama ? ce valori de risc ati avut? ca eu acum citesc rezultatele si nu-s grozave.. am la riscul pt sindrom down 1:171 16+ cu o minune de ![]() poze [url=http://lilypie.com] [/url] |
Eu am avut la ambii 1 la 140 si nici un dr nu mi-a recomandat amnio, daca pliul nucal e sub 3 nu-i sindromul.
Shery
20
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
grety_niku spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Doar sa-mi schimb prefixul! De cand astept clipa asta Apropos de cezariana, hai ca nu-i dracu chiar atat de negru, e o operatie moderna pan' la urma, pe mine m-au taiat la h13, iar noaptea am dormit pe toate partile, imi spunea dr dimineata ca ma gasise dormind aproape pe burta. A doua zi dimineata m-am dat jos din pat, am urcat un etaj -refuzand liftul- la alaptare, si am luat-o pe Alesia din prima in brate. Cat despre restul colegelor de suferinta, toate ne tarsaiam papucii pe coridor, fie ca eram cu ceza, fie naturale, taiate, chinuite.... Una nu era caprita sa merag iute pe hol, toate mergeam mai ghebosat si ne tineam de pereti sau balustrade. Asta in prima zi. In a treia cand am plecat acasa, alergam scarile, cele doua etaje, toate eram numai o energie, un oftat nu se auzea! Shery 20 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
pai atunci esti o norocoasa
si buna de carne... acum clar, durerea difera de la persoana la persoana asa si per de recuperare. si eu am o prietena care a facut cezariana si la o zi urca si cobora scari. asa cum o alta la o luna dupa nastere normala nu putea sa stea in fund decat cu colac
e clar si la nastere e vb de noroc si de rezistenta fiecaruia
15+ cu bebic rusinos
Dragaica spune:
Neata si de la noi 3, ne-am trezit in dimineata asta si ne-am dat seama ca nu avem laptic, mama ce suparare, cand m-a vazut barbatu asa a plecat de urgenta dupa lapte si iaurt apoi la munca ![]()
![]()
Asta e sa simta si el ca are o gravidoasa in casa.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
15+
enik83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Eu am avut la ambii 1 la 140 si nici un dr nu mi-a recomandat amnio, daca pliul nucal e sub 3 nu-i sindromul. Shery 20 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
parca imi creste inima cand aud asta ..si la noi pliul era de 1,57

16+ cu o minune de 
poze
[url=http://lilypie.com]
[/url]
Sheritra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui grety_niku
pai atunci esti o norocoasa si buna de carne... acum clar, durerea difera de la persoana la persoana asa si per de recuperare. si eu am o prietena care a facut cezariana si la o zi urca si cobora scari. asa cum o alta la o luna dupa nastere normala nu putea sa stea in fund decat cu colac![]() e clar si la nastere e vb de noroc si de rezistenta fiecaruia 15+ cu bebic rusinos![]() |
Sunt buna, sunt buna
Noi cele cu ceza ne indreptam de burta mai greu dupa ce ne aplecam, dar stateam in fund si ne fataiam si trancaneam parca eram la claca nu a alaptare. Una nu lipsea la apel ca nu putea sa mearga sau sa vina cu scaunul.
Naturalele mergeau cu pasi micuti si oftau cand mareau pasul sa urce treapta, mai oftau din greu cand se asezau pe scaun la alaptat, repet una din 50 cate eram nu era floricica sprintara.
In a treia zi insa majoritatea eram in forma mult mai buna, mergeam repejor si nu mai gafaiam intr-una! Cel putin cand iti spun ca poti [pleca din spital dispar toate boalele!
Shery
20
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
laurika1982 spune:
Salutare si de la mine!
MAi fetelor, la mine a inceput PSIHOZAAAAA

.Soacra-mea are o obsesie, ca ce e bebe, ca o mintim ca nu stim, ca a citit ea pe net ca trebuia sa ne zica pana acum...ehee, cand esti cu capu...2. lu socra-miu i-au iesit analizele naspa (leucocite putine ..), nu se mai poate discuta cu ei...niciodata nu trateaza cu calm (bina, ca nici eu nu-s departe cand vine vb de copil).Poate o sa ma considerati rea si-a dracu,d dar pe ei i-a durut in fund de mine cand a fost cu analizele naspa la mine.si mai ales ca daca trebuie platite analize si tratamente, ghici cine o sa le plateasca 

.ca vb aia, noi avem si suntem obligati sa-i tinem pe ei. Nu mai pot..

Si sotul vrea sa mergem la ei sa stam de diseara pana luni...iar eu numai de asta nu am nevoie acum.

Va pup
Laura
18+
lalala13 spune:
vai ce vreme..in Bucuretsi ninge si e asa urat afara
. cred ca de la asta nici nu am o stare foarte ok. si parca a inceput sa ma doara burta..parca ma trage in jos..e tare ciudat
cat despre miscarile bebeilor , si eu simt ceva dar dureaza putin si nu le simt tari. bine, eu si am si stat mare de grasime...sper ca in 2 saptamani sa il simt mai tare
enik eu zic ca e bine bebelina, si eu stiam daca translucanta e sub 2 e bine. si am avut si pe langa mine exemple de gen.
----------------------------------------------
my somebody.... 
19+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

,sper sa nu se supere bebe pe mine 

acum sa nu mai zic nimic, ca eu sunt de vina