Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 21
enik83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurika1982 Salutare si de la mine! MAi fetelor, la mine a inceput PSIHOZAAAAA ![]() ![]() .Soacra-mea are o obsesie, ca ce e bebe, ca o mintim ca nu stim, ca a citit ea pe net ca trebuia sa ne zica pana acum...ehee, cand esti cu capu...2. lu socra-miu i-au iesit analizele naspa (leucocite putine ..), nu se mai poate discuta cu ei...niciodata nu trateaza cu calm (bina, ca nici eu nu-s departe cand vine vb de copil).Poate o sa ma considerati rea si-a dracu,d dar pe ei i-a durut in fund de mine cand a fost cu analizele naspa la mine.si mai ales ca daca trebuie platite analize si tratamente, ghici cine o sa le plateasca ![]() ![]() .ca vb aia, noi avem si suntem obligati sa-i tinem pe ei. Nu mai pot..![]() ![]() ![]() Si sotul vrea sa mergem la ei sa stam de diseara pana luni...iar eu numai de asta nu am nevoie acum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va pup Laura 18+ |
cred ca toata lumea are o problema cu soacrele...

a mea nu se deranjeaza sa ne sune numai cand ii trebuie bani.. dar in rest ii ok.. ne-am vazut de 4-5 ori in 7 ani de cand sunt cu sotul meu..si cica vine sa ma ajute sa am grija de bebe..nu stiu care pe care ca eu o vad o fricoasa si jumatate..

16+ cu o minune de 
poze
[url=http://lilypie.com]
bebita[/url]
grety_niku spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurika1982 Salutare si de la mine! MAi fetelor, la mine a inceput PSIHOZAAAAA ![]() ![]() .Soacra-mea are o obsesie, ca ce e bebe, ca o mintim ca nu stim, ca a citit ea pe net ca trebuia sa ne zica pana acum...ehee, cand esti cu capu...2. lu socra-miu i-au iesit analizele naspa (leucocite putine ..), nu se mai poate discuta cu ei...niciodata nu trateaza cu calm (bina, ca nici eu nu-s departe cand vine vb de copil).Poate o sa ma considerati rea si-a dracu,d dar pe ei i-a durut in fund de mine cand a fost cu analizele naspa la mine.si mai ales ca daca trebuie platite analize si tratamente, ghici cine o sa le plateasca ![]() ![]() .ca vb aia, noi avem si suntem obligati sa-i tinem pe ei. Nu mai pot..![]() ![]() ![]() Si sotul vrea sa mergem la ei sa stam de diseara pana luni...iar eu numai de asta nu am nevoie acum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Va pup Laura 18+ |

ca sa mai treaca supararea!!! 

eu una nu te consider rea... si noi avem ceva probl dintr-astea... spune-i si tu sotului ca nu te simti bine si ca ai vrea sa stai acasa... sau mai bine spune-i adevarul frumos. stiu ca nu e placut dar acum cel mai mult conteaza bb din burtica

15+ cu bebic rusinos
grety_niku spune:
acum mai nou de cand e gandacelul probl cu soacra au escaladat de la cele naspa la pupaturi pe burta

. si sa vezi ce imi pupa burta cand ma vedea
si sa nu inghesui copilu (avea 3cm si vezi-doamne il inghesuiam ca aveam blugi cu talia joasa
). Pana s-a enervat sotu si i-a zis politicos mamicutei lui ca e tare enervant cand imi pupa burta si sa inceteze![]()
nici nu va inchipuiti cat de bine m-am simtit cand l-am auzit.
Aaaa si am uitat ultima bomba: nu te mai duce mama la atatea ecografii ca ii faci rau lui bb 

.
asa ca poate sa fie tare rau de la prea mult bine![]()
![]()
![]()
15+ cu bebic rusinos
paula_m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui grety_niku
![]() ![]() ca sa mai treaca supararea!!! ![]() ![]() ![]() eu una nu te consider rea... si noi avem ceva probl dintr-astea... spune-i si tu sotului ca nu te simti bine si ca ai vrea sa stai acasa... sau mai bine spune-i adevarul frumos. stiu ca nu e placut dar acum cel mai mult conteaza bb din burtica ![]() 15+ cu bebic rusinos![]() |
Soacra-mea e in Barcelona. Macar cand e sa o vizitam, ma duc cu drag
In privinta sfatului sa ii spui adevarul, din propria mea experienta(chiar daca e departe, tot am mai avut niste meciuri cu soacra), am invatat ca uneori nu e bine sa spui adevarul...pana la urma sunt parintii lui si s-ar putea sa nu fie atat de intelegator ca si noi, fetele de pe forum... si chiar daca pana la urma ramaneti acasa, s-ar putea sa nu fie cea mai placuta atmosfera.
Ma repet, acum vb din experienta mea proprie , acum fiecare barbat reactioneaza in alt fel, dar eu consider ca e un subiect destul de delicat, tb sa fii foarte atenta cum il dezbati
Paula,
19+ cu