Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Salutare si de la mine!

MAi fetelor, la mine a inceput PSIHOZAAAAA.Soacra-mea are o obsesie, ca ce e bebe, ca o mintim ca nu stim, ca a citit ea pe net ca trebuia sa ne zica pana acum...ehee, cand esti cu capu...2. lu socra-miu i-au iesit analizele naspa (leucocite putine ..), nu se mai poate discuta cu ei...niciodata nu trateaza cu calm (bina, ca nici eu nu-s departe cand vine vb de copil).Poate o sa ma considerati rea si-a dracu,d dar pe ei i-a durut in fund de mine cand a fost cu analizele naspa la mine.si mai ales ca daca trebuie platite analize si tratamente, ghici cine o sa le plateasca .ca vb aia, noi avem si suntem obligati sa-i tinem pe ei. Nu mai pot..
Si sotul vrea sa mergem la ei sa stam de diseara pana luni...iar eu numai de asta nu am nevoie acum.

Va pup

Laura 18+

cred ca toata lumea are o problema cu soacrele...
a mea nu se deranjeaza sa ne sune numai cand ii trebuie bani.. dar in rest ii ok.. ne-am vazut de 4-5 ori in 7 ani de cand sunt cu sotul meu..si cica vine sa ma ajute sa am grija de bebe..nu stiu care pe care ca eu o vad o fricoasa si jumatate..

16+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com]bebita[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:

Salutare si de la mine!

MAi fetelor, la mine a inceput PSIHOZAAAAA.Soacra-mea are o obsesie, ca ce e bebe, ca o mintim ca nu stim, ca a citit ea pe net ca trebuia sa ne zica pana acum...ehee, cand esti cu capu...2. lu socra-miu i-au iesit analizele naspa (leucocite putine ..), nu se mai poate discuta cu ei...niciodata nu trateaza cu calm (bina, ca nici eu nu-s departe cand vine vb de copil).Poate o sa ma considerati rea si-a dracu,d dar pe ei i-a durut in fund de mine cand a fost cu analizele naspa la mine.si mai ales ca daca trebuie platite analize si tratamente, ghici cine o sa le plateasca .ca vb aia, noi avem si suntem obligati sa-i tinem pe ei. Nu mai pot..
Si sotul vrea sa mergem la ei sa stam de diseara pana luni...iar eu numai de asta nu am nevoie acum.
Va pup
Laura 18+

ca sa mai treaca supararea!!!
eu una nu te consider rea... si noi avem ceva probl dintr-astea... spune-i si tu sotului ca nu te simti bine si ca ai vrea sa stai acasa... sau mai bine spune-i adevarul frumos. stiu ca nu e placut dar acum cel mai mult conteaza bb din burtica

15+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

acum mai nou de cand e gandacelul probl cu soacra au escaladat de la cele naspa la pupaturi pe burta. si sa vezi ce imi pupa burta cand ma vedeasi sa nu inghesui copilu (avea 3cm si vezi-doamne il inghesuiam ca aveam blugi cu talia joasa). Pana s-a enervat sotu si i-a zis politicos mamicutei lui ca e tare enervant cand imi pupa burta si sa inceteze nici nu va inchipuiti cat de bine m-am simtit cand l-am auzit.
Aaaa si am uitat ultima bomba: nu te mai duce mama la atatea ecografii ca ii faci rau lui bb .
asa ca poate sa fie tare rau de la prea mult bine

15+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Citat:

Salutare si de la mine!

Va pup
Laura 18+

ca sa mai treaca supararea!!!
eu una nu te consider rea... si noi avem ceva probl dintr-astea... spune-i si tu sotului ca nu te simti bine si ca ai vrea sa stai acasa... sau mai bine spune-i adevarul frumos. stiu ca nu e placut dar acum cel mai mult conteaza bb din burtica

15+ cu bebic rusinos

Soacra-mea e in Barcelona. Macar cand e sa o vizitam, ma duc cu drag.
In privinta sfatului sa ii spui adevarul, din propria mea experienta(chiar daca e departe, tot am mai avut niste meciuri cu soacra), am invatat ca uneori nu e bine sa spui adevarul...pana la urma sunt parintii lui si s-ar putea sa nu fie atat de intelegator ca si noi, fetele de pe forum... si chiar daca pana la urma ramaneti acasa, s-ar putea sa nu fie cea mai placuta atmosfera.
Ma repet, acum vb din experienta mea proprie , acum fiecare barbat reactioneaza in alt fel, dar eu consider ca e un subiect destul de delicat, tb sa fii foarte atenta cum il dezbati

Paula, 19+ cu

Mergi la inceput