Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 19
btz_ovi spune:
Bumble poate cand simteai ca dadea cu piciorul bebe facea balet prin burtica..mai stii?![]()
Mycya,cum au zis si fetele,atat timp cat bebe e ok dezvoltat si sanatos,analizele sunt bune,nu ai de ce sa te ingrijorezi
Fetelor,eu azi dimineata iarasi am observat cum "vibreaza" butica,desi nu il simteam pe bebe decat ca un fulgusor se vedea clar pe unde juca fotbal 
.Voi ati observat cum se misca burticuta?Pe mine ma uimeste,iar sotul cand vede asta iarasi e mut 2 zile ![]()
![]()
20+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor,eu azi dimineata iarasi am observat cum "vibreaza" butica,desi nu il simteam pe bebe decat ca un fulgusor se vedea clar pe unde juca fotbal ![]() .Voi ati observat cum se misca burticuta?Pe mine ma uimeste,iar sotul cand vede asta iarasi e mut 2 zile 20+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
eu nu am observat inca cm se misca oricum e devreme,dar pana ieri a fost cam o saptamana si ceva cand simteam niste vibratii in partea stanga mai mult,dar ieri de doua ori am simtit ca o bula de aer,sau ca si ar fi impins cu ceva in burtik

mau luat niste emotii,si zambeam ca nu stia al meu de ce is asa fericita
era foarte diferit de cum simti gazele prin burta
17+
btz_ovi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
eu nu am observat inca cm se misca oricum e devreme,dar pana ieri a fost cam o saptamana si ceva cand simteam niste vibratii in partea stanga mai mult,dar ieri de doua ori am simtit ca o bula de aer,sau ca si ar fi impins cu ceva in burtik ![]() mau luat niste emotii,si zambeam ca nu stia al meu de ce is asa fericita![]() era foarte diferit de cum simti gazele prin burta 17+ |
Draga,eu de la 16 sapt am observat cum vibra burtica,stand intinsa pe spate,cu picioarele jos,nu pe pat.E clar ca era bebitza,usor usor il vei simti mai des.Si eu acum 2 sapt eram terorizata (sa intrebi fetele) ca de ce nu misca ,dar eu nu mi-am dat seama ca acele batai de inima care le simteam acolo in burtica erau de fapt miscarile lui junior.Nu te ingrijora,acusi acusi vei simti si tu cum joaca fotbal prin burticuta

20+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
grety_niku spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
eu nu am observat inca cm se misca oricum e devreme,dar pana ieri a fost cam o saptamana si ceva cand simteam niste vibratii in partea stanga mai mult,dar ieri de doua ori am simtit ca o bula de aer,sau ca si ar fi impins cu ceva in burtik ![]() mau luat niste emotii,si zambeam ca nu stia al meu de ce is asa fericita![]() era foarte diferit de cum simti gazele prin burta 17+ |

ce frumos...
de-abia astept sa il simt si eu pe gandacel
al nashicii e mai mare cu 2 luni si ea deja il simte de mult...

15+ cu bebic rusinos
btz_ovi spune:
grety_niku inseamna ca are un bebe foarte energic
.Al meu a fost cam lenes la inceput,dar acum are o energie mama mama,insa nu simt box dar oricum are activitate.Chiar si la morfofetala era asa amuzant.Doctorul tot apasa pe burtica sa masoare,bebe fugea,se ascundea sub coaste si la un momentdat cand a apasat dr mai tare bebe mi-a tras un sut de am zis ca iese din burtica.Momentul chiar a fost surprins in poza care am pus-o pe picassa,cand el se pregatea sa ma loveasca ![]()
20+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
grety_niku spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi grety_niku inseamna ca are un bebe foarte energic 20+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |

... de-abia astept sa vad pozicile voastre...
15+ cu bebic rusinos
Mycya spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi grety_niku inseamna ca are un bebe foarte energic 20+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
voia sa se lupte cu doctorul
ce a zis lasama cati dau cu piciorul
numai ca la oprit burtica ta
17+
bumblebee spune:
Ies, ma duc la master, dupa care sa-mi vad finuta mica. Va pup
Alina
18+ cu 
gargarita
racusor2010 spune:
si al meu e gimnast !
la eco cand casca, cand isi baga genunchii in gura...
burticute dragi, azi ma declar
am papat numa prostii
,sper sa nu se supere bebe pe mine
doar dimineata lapte cu cereale (regulamentar) dar la pranz am vrut sa pap paste, nu mi-au placut...asa ca am papat o briosa cu iaurt 
si un capucino fara cofeina 
bebe drag, lu mami ii pare rau ca nu te-a hranit cum trebuie azi 

voi ziceti de kilograme putine, eu imi fac griji ca iau prea multe
acum sa nu mai zic nimic, ca eu sunt de vina ![]()
Bulina
22+ cu 
Sheritra spune:
Doar sa-mi schimb prefixul! De cand astept clipa asta
!
Apropos de cezariana, hai ca nu-i dracu chiar atat de negru, e o operatie moderna pan' la urma, pe mine m-au taiat la h13, iar noaptea am dormit pe toate partile, imi spunea dr dimineata ca ma gasise dormind aproape pe burta.
A doua zi dimineata m-am dat jos din pat, am urcat un etaj -refuzand liftul- la alaptare, si am luat-o pe Alesia din prima in brate.
Cat despre restul colegelor de suferinta, toate ne tarsaiam papucii pe coridor, fie ca eram cu ceza, fie naturale, taiate, chinuite.... Una nu era caprita sa merag iute pe hol, toate mergeam mai ghebosat si ne tineam de pereti sau balustrade.
Asta in prima zi. In a treia cand am plecat acasa, alergam scarile, cele doua etaje, toate eram numai o energie, un oftat nu se auzea!
Shery
20
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)