Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

burtici voi ce stiti cu kg...eu mam cantarit azi dimineatza,k am schimbat cantarulalaltul imi dadea mereu putinsi am zis ca e ceva in neregula de mereu aceleasi kg,oricum eu cand am ramas insarcinata aveam 57 de kg,iar acum am 58 dar am facut un calcul,pe internet si acolo scria k la aproape 18 saptamani ar trebui sa am minim 61 de kg...bine am mai slabit si 2 kg kt au fost cu greturile...dar totusi e bine?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:

Paula, si eu am RH negativ. Am fost la 11 s la Institutul de hematologie(sper ca i-am zis bine) pentru depistare anticorpi si ma mai duc intre 26-28 s. Daca esti la prima nastere si nu ai nici un avort e putin probabil sa dezvolti anticorpi impotriva lui bebe. Daca faci anticorpi, se urmeaza un trataemnt.
Mi-a zis medicul ca dupa nastere, daca bebe va avea RH negativ, voi face un vaccin.

Cris 20+ cu

Rectific, bebe daca are RH pozitiv voi face vaccinul

Cris 20+ cu

Daca bb are Rh+ si tu nu ai nici la analiza facuta imediat dupa nastere anticorpi, atunci poti face vaccinul.

Eu nu l-am facut pana acum. La prima nastere s-au precipitat lucrurile cu transfuzia de sange si au uitat de vaccin. Si copilul are Rh+. A doua oara n-au aparut anticorpi si la nastere am aflat ca Elisa are Rh-, deci nu eram de vaccinat. Acum n-au aparut anticorpi si sper sa nu apara.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Azi am ascultat Mozzart, Vivaldi, muzica clasica. Asta micu' m-a pedalat in continuu. O fi insemnand ca-i place sau imi dadea cu sutu' sa opresc?

Imi cer scuze, am uitat sa va multumesc ca ati fost dragute si v-ati uitat la pozicile noastre si multumim mult pt aprecieri!

Alina 18+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

burtici voi ce stiti cu kg...eu mam cantarit azi dimineatza,k am schimbat cantarulalaltul imi dadea mereu putinsi am zis ca e ceva in neregula de mereu aceleasi kg,oricum eu cand am ramas insarcinata aveam 57 de kg,iar acum am 58 dar am facut un calcul,pe internet si acolo scria k la aproape 18 saptamani ar trebui sa am minim 61 de kg...bine am mai slabit si 2 kg kt au fost cu greturile...dar totusi e bine?

17+

atata timp cat analizele sunt bune..bebe se dezvolta bine..nu are nici otraba cate kg te ingrasi..prietena mea a pus 8 kg in toata sarcina..
in primele 4 luni nu a pus nimic..nici macar 1 kg..si bebe s-o nascut cu 3 kg 350

16+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Azi am ascultat Mozzart, Vivaldi, muzica clasica. Asta micu' m-a pedalat in continuu. O fi insemnand ca-i place sau imi dadea cu sutu' sa opresc?

Imi cer scuze, am uitat sa va multumesc ca ati fost dragute si v-ati uitat la pozicile noastre si multumim mult pt aprecieri!

Alina 18+ cu
gargarita

oah! felicitari :)) pune-i si alt tip de muzica sa vezi daca reactioneaza la fel

eu pana acum nu i-am pus muzica de nici un fel....doar sotu' o data ii tot shimba canalele de muzica, sa vada ce ii place dar atunci era inca micutz si nu misca

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:

Citat:

Paula, si eu am RH negativ. Am fost la 11 s la Institutul de hematologie(sper ca i-am zis bine) pentru depistare anticorpi si ma mai duc intre 26-28 s. Daca esti la prima nastere si nu ai nici un avort e putin probabil sa dezvolti anticorpi impotriva lui bebe. Daca faci anticorpi, se urmeaza un trataemnt.
Mi-a zis medicul ca dupa nastere, daca bebe va avea RH negativ, voi face un vaccin.

Cris 20+ cu

Rectific, bebe daca are RH pozitiv voi face vaccinul

Cris 20+ cu

Daca bb are Rh+ si tu nu ai nici la analiza facuta imediat dupa nastere anticorpi, atunci poti face vaccinul.

Eu nu l-am facut pana acum. La prima nastere s-au precipitat lucrurile cu transfuzia de sange si au uitat de vaccin. Si copilul are Rh+. A doua oara n-au aparut anticorpi si la nastere am aflat ca Elisa are Rh-, deci nu eram de vaccinat. Acum n-au aparut anticorpi si sper sa nu apara.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+

Eeee, stiam eu ceva. Merci pt lamuriri

Cris 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

da..se zice ca daca le pui motart ies copii mai destepti..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

17+

Este bine, stai linistita... doctorita mi-a spus ca atata timp cat nu slabesti 10% din greutatea ta nu sunt probleme. si apoi atata timp cat bebe se dezvolta bine nu e probl. eu spre exemplu am slabit 2kg si nu pot zice ca imi pare f rau

15+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

buna dimineata fetelor...multumesc de incurajari.. ca sa raspund la intrebari.. eu nu am facut DT doar TT nu stiu de ce..asa mi-a facut programarea doctorita.. noroc ca maine mergem la 9 fara un sfert cu rezultatul ca daca mai trebuia sa stam cateva zile muream de neliniste.. in plus luni la 6 seara am programare si la un alt medic.
In dimineata asta m-am mai linistit, dar culmea e ca-mi pisa ochii una-ntruna ..tre sa-mi gasesc o comedie ceva sa ma mai inveselesc ca altfel..
16+ cu o minune de
poze

stai linistita iubita, o sa vezi ca o sa fie bine, du-te la doctor si vezi ce zice, mai cere o parere, dar oricum in majoritatea cazurilor este doar o alarma falsa. multi si suntem alaturi de tine

15+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

[/quote]
Este bine, stai linistita... doctorita mi-a spus ca atata timp cat nu slabesti 10% din greutatea ta nu sunt probleme. si apoi atata timp cat bebe se dezvolta bine nu e probl. eu spre exemplu am slabit 2kg si nu pot zice ca imi pare f rau

15+ cu bebic rusinos

iti dai seama k nici mie nu imi pare rau,de as pune si eu numa 8 kg toata sarcina as fi cea mai fericita bineinteles atata timp kt si bebe are de toate.sarmana pt raspunsuri

17+

Mergi la inceput