Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 16
beluistef spune:
Buna dimineata fetelor
Hai Oana cu vestile nu ne mai tine in suspans ![]()
Sa va zic ce am patit aseara ca la un moment dat ma panicasem. Ma bag la somn pe la 23 si dupa vreo juma de ora de incercat sa adorm, merg la toillet si cand ma bag in pat ma iau niste frisoane, dar nu am mai avut asa ceva de muuult timp, chiar ani. Am luat termometrul sa vad daca am temperatura, nimic, temp. normala....nu dureri de cap, nu ameteli, nu durri de burta sau contractii sau senzatii de lesin sau lipsa de aer.Tremuram de ziceai ca sunt in pielea goala in congelator...m-au tinut cam 35 de minute, cand mi-a dat al meu o lingura de zahar si "s-a urcat pe mine" de m-a incalzit.Dupa faza asta in 10 minute adormisem bustean.
Doamne ce m-am speriat de am zis ca daca nu cedeaza va trebui sa sun la spital sa vedem ce sa fac. Nu am mai patit asa ceva pana acum. Cu ce ma lupt insa sunt palpitatiile alea care de obicei apar cand stau cumintica in pat sau pe scaun si incepe bebe sa miste. Oare sa fie ceva legat de acele miscari ale lui bebe...???? Ca in rest nu simt nod in gat sau ca nu am aer, sunt enervante atunci cand misca bebe dupa cum spuneam.Si ma zgaltana asa si la burtica cand misca bebe si sus cand apar palpitatiile.
Elena,
22+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
bumblebee spune:
Elena, ciudat e ca ti-a trecut cu zaharelul, ca la glicemie scazuta mai ai si nitica durere de cap, sete, ar fi mai multe simptome. Eu tremur de agitatie cand imi scade glicemia. Se spune ca dupa ce bb incepe sa miste creste apetitul, poate avea legatura?!
La mine apetitul inca este in crestere, mi-e foame toata ziua, dar nu ma dau batuta, mai bag un pahar cu apa, mai rontai un mar. Nu de alta dar n-am de unde sti cum o sa se termine daca nu put oleaca de frana.
Alina
18+ cu 
gargarita
grety_niku spune:
neatza delfinariu, 
pe burtici!
Multumesc pentru parola
; nu va laud acum burticile ca de la scarbici nu pot intra pe picassa, dar in week-end trag cu ochiul![]()
sa aveti o zi usoara si frumoasa, in ciuda vremii de afara
15+ cu bebic rusinos
beluistef spune:
Alina si eu m-am mirat ca mi-a trecut, dupa cum am zis altceva nu aveam.
Referitor la apetit si la mine a cam crescut, trebuie sa mestec cate ceva mai mereu.Iar daca nu ma ia cu tremurat si niste dureri de stomac de numa. Se pare ca incepem si noaptea, indiferent de cat de tarziu as manca. Inca nu ma scol, dar am avut perioade in care m-am trezit ca sa inghit un iaurt sau ceva.
Elena,
22+ cu 
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
bamboletta spune:
Neata 
Va servesc cu o ciocolata calda
de la 7 sunt treaza cand a plecat sotul si printesica la gradi...
Enik-sigur o sa fie bine...
Carla-sigur sunt bb-ii
sa vezi mai incolo box...o sa-i rogi sa te lase sa dormi ![]()
Acum ma pregatesc...ma fac frumoasa
ies la 
o zi buna 
Bamboletta
14+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
enik83 spune:
buna dimineata fetelor...multumesc de incurajari..
ca sa raspund la intrebari.. eu nu am facut DT doar TT nu stiu de ce..asa mi-a facut programarea doctorita.. noroc ca maine mergem la 9 fara un sfert cu rezultatul ca daca mai trebuia sa stam cateva zile muream de neliniste.. in plus luni la 6 seara am programare si la un alt medic.
In dimineata asta m-am mai linistit, dar culmea e ca-mi pisa ochii una-ntruna
..tre sa-mi gasesc o comedie ceva sa ma mai inveselesc ca altfel..![]()
16+ cu o minune de 
poze
[url=http://lilypie.com]
[/url]
adrianaBuc spune:
Salutari si de la mine
Am dormit atat de bine peste noapte. Nu am mai dormit asa de luni de zile. Pacat ca enegia nu imi ajunge pentru mai mult de juma de zi. ![]()
enik, eu zic sa nu te ingrijorezi. Stiu pe cineva care a a patit la fel si la amnio a iesit bine.
ooana, te asteptam cu vesti.
Eu abia marti merg la eco. Sper sa iesim bine. Bebe tot nu misca asa cum misca alta data, dar misca.
Va foarte tzuc
22+
Vine bebe! 
adrianaBuc spune:
Elena, sa stii ca si eu am niste senzatii ciudate rau cand misca bebe mai ... puternic, de parca ar face vacum in burtica si imi trage plamanii in abdomen. Suna cam aiurea.
22+
Vine bebe! 
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fetelor!!
Enika
, vreau sa te imbratisez, sa-ti spun ca medicul te va indruma maine, sa te astepti la amnio si la rezultate bune, cu siguranta asa va fi, riscul tau este pentru amnio, dar nu si pentru rezultate proaste, prietena mea a avut 1 la 20 si evident a facut, a mers la o clinica speciala in olanda, si i-au spus ca ce e sub 150 se recomanda, in multe tari e obligatoriu, iar ce e peste este alegerea parintilor ei ar face la toate mamicila sub 500! Iti scriu tot ce stiu pentru ca sunt sigura ca ai nevoie de info sa te calmezi si sa auzi de mamici care au trecut prin asta, eu m-am pregatit sufleteste de aceasta analiza inca de cand am aflat de bebe avand 30 de ani si sotul 40, din fericire nu a fost cazul, si de aceea inteleg ca ai nevoie sa te pregatesti emotional! Sigur va iesi bine nu am nici o indoiala, daca faci sau nu cred ca este decizia ta si a sotului tau! Noi iti suntem alaturi, si ca si confort asa cum am spus mai sus in alte tari multe mamici trec prin asta la cererea lor, fara dd sau tt in prealabil, am prietene in elvetia care ma intrebau cand fac ca si cum era ceva absolut firesc si obligatoriu!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
18+ cu