Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata.O zi frumoasa sa aveti.Ce repede a trecut saptamana!!!!!!!!Iarasi e week-endul la usa.
La Tg Mures ninge ca-n povesti, parca suntem in mijlocul iernii.
Bumblebee, si eu am citit despre chisturile astea pe net, de cand a venit prima fata cu chisturi si am vazut ca nu tb sa va stresati , pt ca se resorb.Felicitari pt baietel
Enik, mie dr mi-a zis ca daca DT mi-a iesit bine, nu are sens sa fac si TT pt ca nu are ce sa se schimbe...banuiesc ca tie ti-a iesit bine DT, (nu mai tin minte)...asa ca nu te mai stresa. Chiar ai avut parte de ceva stres in ultimul timp
Oana!!!!!!!!!! Te asteptam si pe tine cu vesti

Paula, 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71
Racusor, ai zis ceva in capitolul trecut de 'nu-stiu-ce' si ca te duci sa recitesti mesajul... de ce era vorba ca nu mai stiu nici daca ma bati?! si la ora asta nicio sansa...

ucenic(aspirant) burtica

maya :) te distrai tu de ce iti spusesem eu de "Domnii" inotatori care se bucura mai mult de primavara, ca tot pleci de acasa...dar eu uitasem ce iti spusesem de te amuzai asa si m-am dus sa recitesc mesajul

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Neata'si de la mine.
Azi e tare frig afara si in ciuda vremii, am o stare de euforie.
Cred ca mi se trage de la noul "look", pe care il am de aseara.
Daca ati stii ce bine ma simt cu parul mai scurt. Deja bb-lul incepuse sa-mi exfolieze unghiile si am zis gata: ma tund. O sa va pun poze cu noua freza de care sunt tare mandra si cu burtica , in week-end.
O zi usoara si scurta va doresc, ca doar vine week-end-ul.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 15+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

sa iti fie de bine! dar tu iei vitamine? eu de cand sunt insarcinata si iau si materna si magneziu...am niste unghii de fier (inainte mi se exfoliau si le taiam imediat), nu mi se mai despica parul, creste repede, nu cade, ce mai, boierie

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Cris, multumim de micul dejun! tocmai am dat comanda de capucino fara cafeina, ca aveam un chef de nebun

Va daruiesc si eu o ca sa uitati de vremea urata :(

aseara am picat de somn si nu am reusit sa va citesc pana la capat...in schimb m-am trezit cu chef si odihnita de dimineata si m-am apucat de citit si de raspuns

si am o pofta de Grecia in drum spre serviciu au pus Huidu si Gainusa o melodie greceasca si ne apucase pe amandoi dansatul si cheful de Grecia ne aduceam aminte de Skiatos...ce frumos!

am zis ca daca nu ne luam casuta luna viitoare, daca ne lasa doctorul, mergem in Grecia daca nu, in octombrie, daca e bebe bine si sanatos numa sa nu mai faca astia rascoale pe acolo si sa fie safe!

o zi minunata sa aveti, ca vine weekendul

ma duc la treaba, dar va mai citesc

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Neata'si de la mine.
Azi e tare frig afara si in ciuda vremii, am o stare de euforie.
Cred ca mi se trage de la noul "look", pe care il am de aseara.
Daca ati stii ce bine ma simt cu parul mai scurt. Deja bb-lul incepuse sa-mi exfolieze unghiile si am zis gata: ma tund. O sa va pun poze cu noua freza de care sunt tare mandra si cu burtica , in week-end.
O zi usoara si scurta va doresc, ca doar vine week-end-ul.

***Bebelul meu mic***
***Poze***

sa iti fie de bine! dar tu iei vitamine? eu de cand sunt insarcinata si iau si materna si magneziu...am niste unghii de fier (inainte mi se exfoliau si le taiam imediat), nu mi se mai despica parul, creste repede, nu cade, ce mai, boierie

Bulina 22+ cu

Da, iau elevit prenatal si acid folic, la recomadarea medicului...
La inceput aveam unghiile ff tari si nici urma de exfoliere. De o saptamana am probleme, poate si din cauza ca imi tineam unghiile mari, nu stiu ce sa zic. Acum e mai bine docamdata...si sper sa fie ok si in continuare.
Te

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Enik si eu am facut amniocenteza acum, am avut la DT risc crescut de sindrom Down, la sange am avut 1:53 si combinat cu ecografia 1:207, si rezultatul este perfect sanatos
Daca o sa citesti pe net o sa vezi ca foarte multe rezultate la DT si TT sunt cu valori mari, iar bb sunt bine

Eu zic sa te duci la dr sa vorbesti cu el , am vazut ca ai 16 saptamani, amnio se face pana la 18 saptamani ca sa fie concludenta
Nu vreau sa te sperii dar eu am facut amnio de 2 ori ca nu a reusit sa imi recolteze, nu este foarte dureros, mai mult stresul este
Daca vrei sa mai vorbesti cu mine eu mai intru astazi pana la 5 pe forum, in weekend eu nu intru

Andrei 11.02.2006 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

'Neata burtici!

Denisa, ca sa nu mai simt burta atarnand, eu imi pun o pernuta sub burta si una intre genunchi si se creeaza astfel un echilibru. Cel mai indicat e sa dormiti pe partea stanga.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 16+

Mergi la inceput

Enik, poate poti vorbi curand cu medicul tau si asa te mai linistesti.

Alina2005, OK. Atunci scriu lista in weekend.

Mergi la inceput

Cris2010, pai lista de vara sa fie, atunci! In weekend.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

Cris2010, pai lista de vara sa fie, atunci! In weekend.

si eu, si eu vreau

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput