Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
Alina2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deveghe listuta cu cele necesare pentru spital si acasa Va intrebasem la un moment dat daca vreti sa intocmesc una. Dati un semn si ma apuc de scris Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 16+ |
Neatza!
Da, eu vreau listuta, dar personalizata pe caldura mare, daca se poate. Eu nu am niciun fel de experienta si sigur mi-ar fi de folos. Multumim!

Alina,
21+ cu
dulceFetita mea
bumblebee spune:
Deci, poze noi am vazut de la
Dragaica, vai ce burtica buna de mangaiat ai
.
Carmen
, burtica faina plus ca pe mine ma sensibilizeaza complet lucrusoarele pt nou nascuti!
Angharad super frumoase pozele (f faina ideea) si burtica nemaipomenita
Elena, prea tari pozicele, de abia astept s-ajung loa morfologie sa-i vad mai bine trasaturile!
Eu stiu daca era mare cucu feciorasului?!
Doar ca mi-am dat eu seama care e, deci ma fac echografista, sa-mi dea mie scula ca ma joc eu pe burta![]()
Alina
18+ cu 
gargarita
Florentina_C spune:
Neata'si de la mine.
Azi e tare frig afara si in ciuda vremii, am o stare de euforie.![]()
Cred ca mi se trage de la noul "look", pe care il am de aseara.![]()
Daca ati stii ce bine ma simt cu parul mai scurt. Deja bb-lul incepuse sa-mi exfolieze unghiile si am zis gata: ma tund. O sa va pun poze cu noua freza
de care sunt tare mandra si cu burtica , in week-end.
O zi usoara si scurta va doresc, ca doar vine week-end-ul.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 15+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Se pare ca aici vine primavara, nu mai ninge si s-a marit ziua ![]()
Eunik
ai incredere in tine in fetita si in Dumnezeu.
Lia 73

O zi buna ![]()
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
19+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Bon soir burtici! Am fost la echo, ma bag si eu in clubul mamicilor a caror bbi au chisuri de plex coroidal 3 pe o emisfera si unul pe cealalta emisfera. Oricum m-au napadit multe ganduri negre, dar pe 16 merg la morfologie si atunci vad evolutia lor. Noroc ca mai citisem inainte si nu am luat-o pe ulei! Am mai citit multe articole medicale (bineinteles ca nu romanesti) si m-am mai luminat, riscul ca ceva sa fie in neregula e chiar mic. In orice caz, e in voia lui DD, eu am stat cumintica, mi-am luat tratamentul si imi doresc acest copil mai mult ca orice, asa ca mai pun o pila "sus la DD". Oricum am uitat de contractii, de dureri de toate! Mi-a crescut la 4 doza de utro, ala injectabil ramane, No spa si supozitoare scobutil si cam atat. Mai mult inca nu ca aveam colul lung si "beton" (m-a vazut si pe masa). Azi i-am vazut cuculetul si io, l-a descoperit ochiu' O sa trecem cu bine, nici nu ma gandesc sa o iau cu mintea pe aratura ca vreau un bb in toate mintile. Neuronul m-a parasit dar revin daca-mi aduc aminte ce si cum Alina 18+ cu ![]() gargarita |
felicitari pentru cuculet :) si pentru celelalte vesti bune! si sa stai linistita in continuare :)

dar de ce mai trebuie sa iei utro in continuare? mai exista riscuri?
te pup
si multa sanatate in continuare si sarcina cat mai usoara!! 
Bulina
22+ cu
Cris2010 spune:
'Neata burtici!
Va invit la o cana de laptic si o felie de paine graham prajita cu vestitul magiun de topoloveni. Eu mai mult de atat nu pot manca de dimineata.
Mai fetelor da ce povesti de groaza am citit de ieri. Sper ca macar copiii nostri sa aibe servicii de sanatate normale...
Bubmlebee sper ca DD sa te auda pana la urmatoarea eco si sa dispara chisturile lui bebe
.
Enik, dupa cum au spus si fetele inainte sunt sanse foarte foarte mari ca amnio sa fie ok. Suntem alaturi de tine.
Denisa, mi se intampla si mie exact ce descrii tu. Mi se intareste burtica pt cateva secunde, fara dureri. Eu ma gandesc ca se muta bebe de colo- colo. Sa-mi spui si mie ce-ti zice dr., eu ajung la medica abia dupa 10.
Deveghe si pe mine ma intereseaza o lista de vara pt bebe. Merci
.
Eu azi, ca tot am zi libera o sa cam hoinaresc prin oras, mai ales ca e zi de salariu
. Azi imi vine si comanda de hainute de gravi! 
Va
si o zi minunata!
Cris
20+ cu 
bumblebee spune:
ehhh, Racusor, am contractiile astea tampite si nu putem scade doza de hormoni, nici nu stiu daca mai renunt la prog injectabil in s 21... in fine, noi sa fim sanatosi, ca oricum sunt obisnuita cu hormoni, iau de mai bine de un an, poate o sa-mi fie dor cand o sa renunt la ei
Alina
18+ cu 
gargarita
Florentina_C spune:
Fetelor, tot vorbeati de nasterea cu epidurala si cezariana.
Uite ce am gasit pe DespreCopii: www.desprecopii.com/info.asp?id=44" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?id=44. Mie una nu prea mi-a placut ce scria despre epidurala.
VA 

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 15+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Puiutz nu simt contractari....nu cred..se umfla asa o galma cat un pumnulet si eu mangai acolo,dupa cateva minute chiar secunde isi revine.....ce poate fi?????? Enik off...nu te stresa...stai calma,stiu ca e greu,dar uite o de la mineDenisa 17+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
denisa cu cred ca sunt bebeii :) cand era bebe mai mic la fel simteam si eu uneori, se intarea in partea stanga si ma cam deranja..dar acolo se baga bebitul meu! si daca puneam eu mana, statea acolo si se aseza si mai bine
Bulina
22+ cu
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 maine dim merg la eco Puiutz...dar nu mai am rabdare Si inca ceva,cand stau intinsa sau dorm pe o parte,asa simt ca-mi atarna burtica,e deranjant deja,oare ce ma fac pe la 7-8-9 luni???? Denisa 18+ fericita cu 2 minuni in burticahttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
denisa sunt niste pernute speciale pentru gravidute (care pot fi folosite mai tarziu si la alaptat) si care le pui sub burtica. eu am primit una si este senzationala! nu ma doare nici spatele, nici burta de cand o folosesc! si dormi foarte bine pe o parte!
Bulina
22+ cu