Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

maine dim merg la eco Puiutz...dar nu mai am rabdare

Si inca ceva,cand stau intinsa sau dorm pe o parte,asa simt ca-mi atarna burtica,e deranjant deja,oare ce ma fac pe la 7-8-9 luni????

Denisa
18+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

noapte buna burticitrag si eu pe dreapta.sa aveti grija de voi si de bebei

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

maine dim merg la eco Puiutz...dar nu mai am rabdare

Si inca ceva,cand stau intinsa sau dorm pe o parte,asa simt ca-mi atarna burtica,e deranjant deja,oare ce ma fac pe la 7-8-9 luni????

Denisa

carla si eu la fel,simt k se duce bebe la vale,poi dupa ce creste burtik,de fapt si acum poti pune o pernutza sub burtik,si o sa stea bine

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

merci Mycya

Noapte buna!!!!

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Delfinasilor, va si de noapte buna si de buna dimineata... cine stie cand reusesc sa m/ai intru zilele acestea... Sper ca sunteti bine macar voi.
Eu acum am reusit sa ajung in camera, am ochii cat cepele, nauca de cap, 'hardul' e plin, neuroni incep sa cedeze rand pe rand...si sunt inca la inceputul cursului

Btz_ovi, multi

Racusor, ai zis ceva in capitolul trecut de 'nu-stiu-ce' si ca te duci sa recitesti mesajul... de ce era vorba ca nu mai stiu nici daca ma bati?! si la ora asta nicio sansa...

Buburuzelor dragi, un weekend placut si cat mai lung posibil alaturi de cei dragi voua... multa dargoste cu imbratisari din partea mea si imbratisari cu dragoste.

Si sa nu uitam de cei care au nevoie de un sprijin, o vorba buna si o mangaiere... conteaza foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

acum vreau si eu parola de la mailul comun o am doar pe cea de la picasa... e aceiasi?

Michelle-am vazut painea...nu intelegeam ce e cu paleta de la mixer dupa m-am prins...nu ai un carlig de la masina de facut paine?cu ala se scot paletele...la mine raman mereu in tava nu ies cu tot cu paine...acum am si eu la copt paine neagra...sunt curioasa cum iese

maine ma duc sa-mi caut colanti pt gravide...astia care ii am ma strang sper sa gasesc...

Bamboletta 14+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

eu mi-am luat de la Rococo si de la Mother Care.....upss, sper sa nu fie considerata reclama

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata!

enik, am vazut ca te-ai necajit aseara, sper ca ai ganduri mai bune azi dimineata. Uneori simti ca cedezi psihic, insa nu trebuie sa cadem in zona aceea.. bebeii au nevoie de noi cu un psihic bun Ei simt din pacate toate aceste simtiri.. Gandeste pozitiv, de cele mai multe ori sunt eronate aceste TT.. Probabil daca vei repeta testul in alta parte iti va da alt rezultat (a mai fost un caz aici la delfinasi)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

vai ce nervoasa sunt..eram SIGURA CA O SA IASA BINE ANALIZA ASTA.. dar se pare ca nu.. iar nu o sa pot dormi la noapte de nervi.. mai intai chist pe cordon, apoi placenta dezlipita, cordon in jurul gatului, punct pe inima, risc crescut de SD.. deja nu mai pot fetelor..nervii mei sunt intinsi la maxim..

16+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

enik stai linistita! Stiu ca e greu si pentru noi e usor sa dam sfaturi, dar trebuie sa te gandesti la ce e mai bun si sa ai incredere in Doamne Doamne!

tu ai facut bitest? acolo cum au iesit rezultatele?

ca sa te linistesti, cel mai bine e sa faci amnio, dar daca nu vrei, cauta un ecografist bun si mergi la ecografie morfologica. dupa masuratori si dupa cum arata bebe un bun morfolog isi poate da seama daca e ceva cu bebe sau nu.

o prietena care a refuzat sa faca si DT si TT din cauza varstei, nici amnio nu a vrut ca ii era frica sa nu piarda sarcina (s-a chinuit mult sa ramana insarcinata) a mers la ecografi buni ca sa se asigure ca bebe e sanatos! si are o minunatie de copilas acum, zambaret si frumusel :)

te rog sa stai linistita, sa te rogi pentru liniste sufleteasca si minte luminata (cum bine zicea bumbleeblee) si sanatate, si sa incerci sa mergi ori la alt test ori la ecografie!

mie dupa bitest la eco mi-a zis ca totul e ok. asteptam interpretarea de la sange...tie ce ti-a zis dupa eco?

multa liniste!

Bulina 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Burtici, eu azi merg intr-un training la Brasov. Va pup, ne vedem duminica!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici! Am dormit binisor, am stat cu ochii pe pereti numai de la 4 la 5.

Denisa, or fi bbii!

Enik, multa rabdare si calm, gandeste-te ca exista prea multe sanse sa fie rezultatele eronate, nu te necaji, il necajesti si pe bb. trebuie sa gasesti un doctor care sa aiba rabdare si sa-ti exlice tot ce trebuie sa stii!

Acum am sa purced la urmarit pozi.

Alina 18+ cu
gargarita

Mergi la inceput