Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

Mycya, indoiala mea pentru epidurala a fost pierderea autocontrolului, in cazul in care cantitatea de anestezic era prea mare. Din pricina asta am vorbit cu medicul meu si apoi cu medicul anestezist care mi-a spus exact ce va face ca sa nu ajungem la situatia de a nu mai putea impinge si de a nu mai simti nimic. Alte motive nu am avut.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 16+

Pe mine ideea de ac in coloana nu ma prea incinta, de unde sa stiu eu daca e bun anestezistul? Pe aici nu sunt asa de cunoscuti doctorii ca in Romania ....

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

Mycya, indoiala mea pentru epidurala a fost pierderea autocontrolului, in cazul in care cantitatea de anestezic era prea mare. Din pricina asta am vorbit cu medicul meu si apoi cu medicul anestezist care mi-a spus exact ce va face ca sa nu ajungem la situatia de a nu mai putea impinge si de a nu mai simti nimic. Alte motive nu am avut.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 16+

Pe mine ideea de ac in coloana nu ma prea incinta, de unde sa stiu eu daca e bun anestezistul? Pe aici nu sunt asa de cunoscuti doctorii ca in Romania ....

------------------

aschitza acum am observat ca si tu esti in Germania.nu spun ca nu as avea incredere in anestezisti aici,dar si mie mie cam teama de ac in coloana,oricum am oroare de ace in general,si knd imi ia sange pt analize imi vine sa ripostez,si am auzit ca si la contractiile pe care le ai nu prea poti sa stai linistita,am citit undeva k i sau rupt 5 ace pana a reusit sa ii faca epidurala din cauza contractiilor....

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

enik eu am facut amniocenteza; am avut risc trisomia21 1/55(parca...50 si ceva); rezultatul la amnio a fost ok;mai stiu cateva tipe care la fel au patit si am citit de multe care au avut risc la tt sau dt si amniocenteza ok; nu stiu si n am citit de nimeni care sa iasa si amniocenteza cu risc; eu zic sa te linistesti;ai sa vezi ca de acum vor veni vestile bune si o sa fie totul bine cu minunea ta;
chisturi de plex coriodal am avut la fetita; erau vreo 3 si la fel mi s a spus sa stau linistita si a fost ok; fetita are 2 ani9luni si n are nimic; si acum mi a spus de un chist dar nu l mai bag in seama

fetelor scrieti asa de repede si mult ca de multe ori ajung sa citesc pe diagonala sa va prind din urma
si sarcini usoare

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

aschiutzaacu am realizat ca team intalnit si pe forumul cu viata in germania,de ceva de nasteri in apa nu ai auzit nimic?eu asa as vrea sa nasc,ca la alea nu mai trebe epidurala ca oricum e mai bine.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Hehe, Mycya, ace, brrrr, parca mai bine nastere normala (zic eu acuma pina m-or apuca durerile...). Anestezia de cezariana se face tot in coloana? Am facut anestezie totala anul acesta pt scoaterea maselelor de minte, nu in coloana ci in mina, nu am simtit nimica. Dar trezirea a fost cumplita si ziua aia m-a urit pt ideea timpita de a face anestezie .

Da, poti sa faci nastere in apa fara probleme, gasesti in mod sigur o clinica. Numai ca eu inghet si in apa calda, ma apuca cu tremuratul si mi-i se face rau daca stau prea mult

Otilia, sa iti traiasca a treia printesa!

Fetele cu chisturi , e acelasi lucru cu miom? Ca din ala am eu cica ...

------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Hehe, Mycya, ace, brrrr, parca mai bine nastere normala (zic eu acuma pina m-or apuca durerile...). Anestezia de cezariana se face tot in coloana? Am facut anestezie totala anul acesta pt scoaterea maselelor de minte, nu in coloana ci in mina, nu am simtit nimica. Dar trezirea a fost cumplita si ziua aia m-a urit pt ideea timpita de a face anestezie .

Otilia, sa iti traiasca a treia printesa!

------------------

otilia, eu am nascut prin cezariana cu anestezie totala si mi au bagat un ac in mana pt perfuzie si o masca pe fata ....atat.... am adormit; dar la cezariana cu anestezie locala se face in coloana9asa mi am scos apendicul);la anestezia toatala in afara de faptul ca am plans ca niciodata... rau de tot si nu stiam de ce ... se speriase si sotul ca eu il intrebam de ce plang.... n am avut nimic; la mine s a impus anestezia totala din cauza unei aritmii cardiace a fetitei(diagnosticul antenatal)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui rox-mada

Fiecare alege modul prin care isi aduce pe lume copilasul!
Luna trecuta a nascut o verisoara de-a sotului meu,si initial a vrut sa nasca normal.Travaliul a durat peste 12 ore;de dimineata pana seara nu s-a dilatat mai mult de 3 cm.Si inainte sa decida ce o sa faca cu ea,sa mai astepte sa se dilateze sau sa ii faca cezariana,dr a constatat ca inima bebelusului nu mai batea...au dus-o imediat in sala de nastere si i-a facut cezariana dar fiind presati de timp si riscul de a pierde bebele au taiat-o pe viu...Nu mai avea timp sa ii faca anestezie si sa prinda...Vai,vai saraca de ea numai ea stie prin ce chinuri a trecut...

15+si mami lui ERIC(31.12.2007)

Nu au aparate de supraveghere a bebelului, nu si-au dat seama ca dupa 12 ore tre sa faca ceva?????
Cum sa faca cezariana pe viu?????
Doamne sfinte, saraca femeie.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

asa ceva....
consider ca trebuia sa isi dea seama ,dupa 12 ore de monitorizare,ca bebe nu mai e asa bine,nu sa astepte sa ii stea inima.ca nu face asa poc intr-o secunda,sunt modificari destule la aparate.dar probabil au considerat ca "merge" si au lasat-o asa..
la 12 ore de travaliu,si eu cer cezariana !!! cred ca cer si mai devreme daca ma lasa cu dureri
doamne,saraca.

Btz-OVI-bineinteles ca alegerea e buna pt ca e a ta,si trebuie respectata orice decizie.
eu cred ca acum vorbim toate din punctul nostru de vedere si cum vedem noi Pt.NOI lucrurile.Normal ca nu ne putem pune in pielea celuilalt.

BALANSOAR si noi am luat la Andres,si a fost util,inca se leagana amandoi in el,desi scrie ca e pana la nu stiu cate kg,ai mei se urca amandoi odata,deci peste 20 de kg.
eu la Sofia nu l-am luat la gandul ca imi ocupa mult loc,si ca nu il foflosesc decat cateva luni(dupa kg pe care le punea acolo...mai ales ca noi le-am vazut cand avea ea deja 7 kg,deci teoretic ne mai ramaneau cateva kile...Dar in final nu era chiar asa)
Ai mei se urca unul in leagan,unul pe bratul leaganului(se rasuceste in 2 pozitii scoica) si se balanseaza .am zis sa stea in el pan' l-or rupe,si vad ca nu au reusit.

DOAMNE,CE intamplari din spitale povestiti

MYCIA-poate nu face reteta cum trebuie,poate sa nu ii placa o paine anume,dar nu toate.
in plus,poate da la programul de framantare dospire si apoi scoate sii face la cuptor,ca e singura defierenta,forma si coaja !faci blat de pizza,de gogosi,de chec,de cozonac...si scoti si bagi la cuptor.

BAMBO e aceeasi parola la toate .

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Puiutz nu simt contractari....nu cred..se umfla asa o galma cat un pumnulet si eu mangai acolo,dupa cateva minute chiar secunde isi revine.....ce poate fi??????

Enik off...nu te stresa...stai calma,stiu ca e greu,dar uite o de la mine

Denisa
17+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Puiutz nu simt contractari....nu cred..se umfla asa o galma cat un pumnulet si eu mangai acolo,dupa cateva minute chiar secunde isi revine.....ce poate fi??????

Denisa

carla is bebei sigur:Pse lupta acolo pentru cucerirea spatziului,si cand vezi galmele itzi cere ajutorul sai calmezi
ai bebei activi

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Denisa

Cum spune si Mycya, cred ca chiar sunte bebeii tai care iti cer mangaierea! Dar ca sa fii sigura, da-i un telefon dr. si intreaba-l. Sau parca ai pe 10 martie si tu programare la eco? Nu mai e mult pana atunci!

Elena 16+

Mergi la inceput