Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

enik gandestete ca de cele mai multe ori testul cu SD iese eronat,e km in zadar sa iti spunem sa nu iti faci griji ca si noi am proceda la fel,ai incredere in bebe si in Dumnezeu.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

enik gandestete ca de cele mai multe ori testul cu SD iese eronat,e km in zadar sa iti spunem sa nu iti faci griji ca si noi am proceda la fel,ai incredere in bebe si in Dumnezeu.

17+

am citit si eu treaba asta..dar sincer simt ca cedez nervos.. nu mai pot..o veste buna 5 rele...nu mai am nervi..eu de regula sunt fooaarte calma..dar am si eu limite..

16+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Buna seara dragi burtici! Ca de obicei, foarte tarziu trec pe aici!

Otilia, care va sa zica trei fete cucuiete! Sa fiti sanatoase si voioase!

CarmenAlbu, cezariana nu e musai daca bebe are circulara de cordon. Petru a avut dubla circulara de cordon si am nascut natural, cu epidurala. Medicul meu m-a incurajat sa incercam natural, pentru ca daca intre timp exista semne de suferinta fetala, ei au timp sa ma pregateasca pentru cezariana. Slava cerului, n-a fost cazul. Cat despre corsetul pe care il recomandai, nu e varianta cea mai buna. Muschii nu trebuie lasati sa leneveasca, corsetul nu e de ajutor, ei trebuie sa se recupereze natural si apoi cu putina gimnastica. Insa corsetul e bun pentru fetele care au probleme cu spatele. Eu l-am mai folosit imediat dupa nastere, atunci cand il tineam mai mult in brate. Cateva saptamani si apoi am renuntat si m-am apucat incet, incet de gimnastica.

Despre nasterea vaginala cu epiduarala, trebuie sa spun ca o recomand tuturor, cu specificatia ca medicul anestezist sa fie foarte bun, sa fie recomandat, iar medicul vostru sa aiba incredere in el. Chiar daca nasterile mele nu au fost niste catastrofe, adica nu m-am chinuit mult si bine, diferenta intre natural fara anestezic si cea cu epidurala este imensa. Ganditi-va ca la cea fara anestezic simti cum creste, ajunge la culme durerea si cum descreste, ai un minut pauza si apoi o iei de la capat pentru nu se stie cat timp. Cu epidurala, nu am simtit decat culmea durerilor, care e resimtita la o rezonabila si suportabila intensitate. E bine ca anestezicul sa nu ajunga in picioare cu totul, insa nici sa ramana numai in bazin. Trebuie sa poti coopera la expulzie si sa nu dureze prea mult (adica sa impingi de patru, cinci ori e ideal)

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

va las..noapte buna..
maine sper sa ma mai calmez.. ca acum m-am umflat de plans..bine ca nu ma vede sotul ca ma certa grozav..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

listuta cu cele necesare pentru spital si acasa Va intrebasem la un moment dat daca vreti sa intocmesc una. Dati un semn si ma apuc de scris

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui enik83

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

17+

am citit si eu treaba asta..dar sincer simt ca cedez nervos.. nu mai pot..o veste buna 5 rele...nu mai am nervi..eu de regula sunt fooaarte calma..dar am si eu limite..

16+ cu o minune de
poze

imi dau seama,eu de aia am intrebat doctoritza aici din timp de acest sindrom...si testele ...si au zis k peste 40%din teste is cu erori,deci gandeste pozitiv

17+

Mergi la inceput

nbuna pt burticile care pleaca la somn

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

salut,
Am si e o intrebare pt tine creatza in legatura cu anticoagulantele; si eu fac o doza de 0.2 de Clexane pe zi si as vrea sa nasc natural , dar din cate am inteles eu inainte de orice taietura trebuie oprit Clexane cu o zi inainte(pt a preveni hemoragia puternica) si daca e natural cum voi sti cand sa opresc???;la cezariana e clar maine te taie azi nu faci injectia.
Ti-a spus dr tau asa ceva???
Eu imi revin foarte greu de la taieturi ,am experienta neplacuta cu operatia de apendicita la care abia dupa 2 sapt am putut si eu sa merg cat de cat fara ajutor.
Sper sa pot naste natural,desi daca ar fi dupa cum am obtinut sarcina(dupa 5 FIV-uri) as zice ca mai bine pt bb este cezariana dar daca se poate as dori natural...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

Buna seara dragi burtici! Ca de obicei, foarte tarziu trec pe aici!

Despre nasterea vaginala cu epiduarala, trebuie sa spun ca o recomand tuturor, cu specificatia ca medicul anestezist sa fie foarte bun, sa fie recomandat, iar medicul vostru sa aiba incredere in el. Chiar daca nasterile mele nu au fost niste catastrofe, adica nu m-am chinuit mult si bine, diferenta intre natural fara anestezic si cea cu epidurala este imensa. Ganditi-va ca la cea fara anestezic simti cum creste, ajunge la culme durerea si cum descreste, ai un minut pauza si apoi o iei de la capat pentru nu se stie cat timp. Cu epidurala, nu am simtit decat culmea durerilor, care e resimtita la o rezonabila si suportabila intensitate. E bine ca anestezicul sa nu ajunga in picioare cu totul, insa nici sa ramana numai in bazin. Trebuie sa poti coopera la expulzie si sa nu dureze prea mult (adica sa impingi de patru, cinci ori e ideal)

si eu am zis ca tot cu epidurala,dar am auzit multe persoane care se feresc totusi de anestezia asta....de ce?

17+

Mergi la inceput

Mycya, indoiala mea pentru epidurala a fost pierderea autocontrolului, in cazul in care cantitatea de anestezic era prea mare. Din pricina asta am vorbit cu medicul meu si apoi cu medicul anestezist care mi-a spus exact ce va face ca sa nu ajungem la situatia de a nu mai putea impinge si de a nu mai simti nimic. Alte motive nu am avut.

Mergi la inceput