Cand incep inscrierile la gradinita in Bucuresti?
Raspunsuri - Pagina 2
ruxandraru spune:
Androix, sper sa ai dreptate. Eu ma calmasem pentru ca al meu e la o cresa (vis a vis de gradi vizata), care merg cumva mina in mina. Am fost la directoare si mi a spus clar sa vin cind incep oficial inscrierile. Apoi mai auzi cite un zvon alarmist sau o mama care face ochii mari si spune "cuuuum? tu chiar crezi ca reusesti asa???" si brusc ma ia valul de panica. Probabil ai dreptate... Dar e stresaaaant!!!
SuperMami_1 spune:
da, Essea,ai retinut bine, la gradi Martisor vrem noi.
nr de tel e: 460.21.68.Eu am sunat sapt trecuta si nu stiau care e perioada de inscriere.Daca sunati si aflati ceva concret, va rog sa puneti raspunsul aici.
si eu cred ca nu mai e asa haos cu inscrierea si cu spaga..eu voi incerca varianta oficiala, iar dupa aceea voi oferi spaga
Albumele noastre
Eseea spune:
multumesc supermami.
voi suna si eu saptamana viitoare. Si eu voi merge pe varianta oficiala, la gradinita de care apartinem.
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
CameliaBianca spune:
Oare la gradi de stat primesc si copii care nu au 3 ani impliniti? Avem o gradi langa bloc, cred ca am sa fac un drum, doar ca nu prea sunt genul "infipt" din pacate.
Eseea spune:
si eu sper sa fie corecte inscrierile. ca noi mergem pe varianta oficiala, la gradi de care apartinem cu domiciliul.
ce acte trebuie la inscriere?
cred ca dosarul contine : CN nastere copil ( probabil copie), adeverinta serviciu parinti, CI parinti si cam atat cred.
nu stiu daca sa depun cererea si la alte gradinite, dar cum se poate ? ma gandesc ca se poate numai daca se depun xerocopii dupa acte ( ceea ce e normal la cele de identitate)..dar cu adeverinta de serviciu cum se face? nu tb originalul?
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
SuperMami_1 spune:
Eseea pai cred ca poti cere mai multe exemplare de adeverinte de la servici, iar dosarele contin copii xerox cu siguranta. Pe mine m-ar mai tenta si gradinita catolica..e in drumul meu spre servici.
Albumele noastre
CameliaBianca spune:
Eseea, cred ca iti trebuie si aviz de la medicul de familie. Si analize gen coproparazitologic, unele gradi stiu ca au cerut si exudat faringian dar nu stiu daca e standard. Cert e ca e o adeverinta de la medic tot trebuie.
Voi veti avea 3 ani impliniti in sept. vad , asta e foarte bine.
CameliaBianca spune:
A, cum stiti care este gradi de care apartineti? Sunt afisate undeva?
Eu am presupus din start ca e gradi/scoala unde votam, cea de langa blocul nostru.
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CameliaBianca Oare la gradi de stat primesc si copii care nu au 3 ani impliniti? Avem o gradi langa bloc, cred ca am sa fac un drum, doar ca nu prea sunt genul "infipt" din pacate. |
Noua ne-a spus ca ne primeste (va avea 2,8 ani), dar cu conditia sa faca la oala. Acum lucram la acest aspect.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)