Cand incep inscrierile la gradinita in Bucuresti?

Cand incep inscrierile la gradinita in Bucuresti? | Autor: ralucis

Link direct la acest mesaj

Buna! Stiti cumva cand incep oficial inscrierile la gradinitele din Bucuresti pentru anul 2010-2011? Vad ca in tara deja se fac inscrieri, dar am cautat pe net si n-am gasit nimic de Bucuresti. Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

stiu ca este 1 iunie data de depunere a dosarelor, neoficial insa trebuie mers din timp
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Multumesc frumos! O sa ma duc personal la gradinita sa ma interesez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Oficial nu se stie.
Neoficial...in unele parti s-au dus oamenii deja pe la directoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Eu am inscris-o pe fetita anul trecut la gradinita. Am depus dosarul pe la inceputul lui aprilie, iar in perioada "oficiala" de inscrieri, am reinscris-o (un fel de confirmare ca ramanem la aceasta gradinita).
Deci, cred ca poti merge cu dosarul deja pregatit, si poate il si depui.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Mie directoarea mie-a spus la 1 mai. Dar o sa merg ceva mai devreme.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Ce acte contine dosarul?
Oficial nu au inceput inscrierile. Eu am sunat la inspectorat si inca nu s-a anuntat perioada de inscriere pt anul 2010-2011.
pentru mamicile interesate de gradi in sectorul 4 va pot da nr de telefon de la inspectorat, contactati-ma.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

uite pe mine m-ar interesa nr, multumesc.

EDIT : sper sa nu gresesc, dar parca vroiai sa dai copilul la gradi Martisor, nu?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

Greu, tare mi i de greu... Asta ca s o citez pe Cleopatra Startan. SI eu as vrea numarul, SuperMami_1, multumim frumos! Sint in sectorul 4.
Am fost la directoarea gradinitei si mi a spus sec ca se afiseaza ziua in care incep inscrierile pe usa gradinitei. Acuma asta inseamna ca trebuie verificat zilnic? Si oricum nu e o garantie... Ma gindeam sa apar de 8 martie cu un buchet de flori, insa nu vreau sa fiu nici prea insistenta, criteriile de selectie sint clare, insa irelevante pentru ca oricum ti se poate trinti in fata ca nu mai sint locuri in dimineata zilei in care incep inscrierile. In fine... EU cred ca o sa merg pe varianta oficiala, corecta, iar daca nu se deschid usile asa, voi apela la traditionala spaga. ALta solutie nu vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu cred ca va agitati cu prea mult timp inainte. Tot asa si eu inebunisem anul trecut citind pe net ca pfff trebuie mers cu luni de zile inainte ca sa dau cu capul de usa directoarei cu flori cu bomboane cu cadouri cu bani daca mi-o primi cu orice numai sa-mi spuna ceva.
Am inscris copilul la 3 gradinite de frica ca nu apuc loc la niciuna femeie nebuna.
Poate va mai linistiti daca va spun ca: nici o directoare din cele 6 pe care le-am vizitat nu mi-a dat de inteles ca ar fi mai dornica sa stam de vorba daca i-as da un cadou. Pana la urma am ales 3 gradinite, am depus dosare la toate 3 IN PERIOADA DE INSCRIERE oficiala (stati linistite ca veti afla sigur cand sunt inscrierile, care sunt dupa reinscrieri, promit ca va anunt eu cand sunt reinscrierile!) pentru ca nici nu se punea problema sa depun dosarul inainte de perioada asta. Si nu in ultimul rand m-am vazut nevoita sa mai fac un tur de forta sa-l dez-inscriu de la 2 din cele 3 intrucat nu numai ca fusese admis la toate 3 ci toate dosarele depuse fusesera admise la toate 3. In sectorul 2 era asta, anul trecut. Va spune ceva? Mie mi-a spus ca am risipit mult prea multa energie si mult prea multi neuroni. Situatia nu mai este atat de grava pe cat era acum 2-3 ani, iar daca auziti altceva de la televizor inseamna ca nu au avut ce baga la stiri si au reluat aceasta problema veche.
Bafta!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Apropos de ce spunea Androix, sa stiti ca la gradinita noastra nu s-a respins nici un dosar (din cele care erau in regula), ci au acceptat toti copiii inscrisi (chit ca grupele sunt mai marisoare, cica au avut indicatii sa se primeasca toti copiii).

Mergi la inceput