Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

observati ca litera ffffffffffffffffff nu mai vrea deloc la mine pe lactoc.

pune-l pe p in loc, mi-a povestit cineva ca a stat de vb cu un coreean care nu-l putea spune pe f, zicea p in loc, si zicea "puck puck"

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

La multe lunite :

Anna,Eric si Rares.

Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Laura bine ai revenit. nu te-am vazut zilele astea. esti ok? ce mai face Mihnea?

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Doamne ce activitate poate fi pe acest forum!!!
Fetelor, va scriu din nou: incerc sa tin tot Postul Pastelui, desi pana acum tineam post max 2 sapt. Observ ca de la un timp, ma simt extenuata (poate si de la tiroida, sunt racita). Credeti ca o eventuala sarcina ar putea fi afectata de postul meu?Maine sau samb merg sa-mi fac si hcg-ul.

Beatrice noi avem in grupul nostru drag mamici care sunt vegetariene sau lacto-vegetariene..si au adus pe lume copilasi superbi...poate intra ele si -ti povestesc mai mult;
parerea mea, este sa te hranesti corect..ok, nu mananci carne dar papa ciperci..stii, chestii din acestea;
iar cu postul..stiu ca este importnanta si partea legata de alimentatie, dar cred ca partea cu spiritualitatea, cu mersul la biserica, spoveditul si toate cele..poate ca asta este mai important;
ai grija de tine! sper sa auzim o veste buna!

Maria te tzuc apasat

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Doamne ce activitate poate fi pe acest forum!!!
Fetelor, va scriu din nou: incerc sa tin tot Postul Pastelui, desi pana acum tineam post max 2 sapt. Observ ca de la un timp, ma simt extenuata (poate si de la tiroida, sunt racita). Credeti ca o eventuala sarcina ar putea fi afectata de postul meu?Maine sau samb merg sa-mi fac si hcg-ul.

beatrice - postul nu cred ca iti poate afecta sarcina (poate postul negru). acum oricum sunt o gramada alimente in supermarketuri pt post. daca ai probleme cu tiroida, mergi totusi la un doc si vezi ce zice (asta vis-a-vis de sarcina si tiroida).nu vreau sa te sperii, dar afectiunile tiroidiene pot fi chiar si cauze de infertilitate sau avort, asa ca se impune un control. sau cand mergi la doc pt sarcina spune-i si de problemele cu tiroida neaparat.

succes. te asteptam cu vesti bune la bhcg.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Alex eu iti multumeam

saru'mana cui a facut capitolul!!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

da, hepilica, chiar ieri am fost la endocrinolog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Moa a facut capitolul,ce onoare sa fac capitolul 100
Acum sa-mi laud si eu mamicuta ca doar m-am plans de ea si poate citeste acuma si vede ca o si laud:ieri ne-a dat cadoul care ni l-a promis la botez (100 gr aur) pe care a zis sa-l pastrez la baiat si sa nu-l vand sau sa-l amanatez,bineneteles ca pana se face baiatul mare si o sa-l schimb pt el il poarta mami,iar tata ne-a dat 20 mil ca a vandut masina.
De azi incep reducerile la Z 50% la colectia de iarna,pt cine intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Neatza la pranz!
Abia acum a adormit asta mica si pot sta si eu un pic cu voi, ca in rest nu ma lasa, incepe sa planga daca ma vede ca nu o bag in seama.
Hepilica, stai mama linistita cu doctorita aceea. Eu tot citesc despre ea de mult timp si ma tot minunez cat de categorica si a naibii este! Bine, pe mine ma mai enerveaza mult si cand aud sfaturi pe forum categorice si spuse cu superioritate referitoare la: nasterea naturala care e muuult mai buna decat cezariana , avort (cu care nici eu nu sunt de acord, dar fiecare face cum crede, nu stiu de ce trebuie sa i se dea neaparat in cap), alaptatul exclusiv si alaptatul pana la 3 ani, etc.
Na, ca a tinut-o dormitul pe asta mica fix 5 minute!
Incerc sa mai scriu totusi.
Nela, renumita vila despre care tot scriu este www.vilabran.ro
Mie sa stii ca mi se pare o idee foarte buna sa mergi doar cu sotul intr-un week-end la munte, asta daca ai cu cine sa o lasi pe Ana. Cred ca mai avem nevoie din cand in cand sa ne incarcam bateriile. (nu dati cu rosii, este doar parerea mea). Eu as mai vrea un week-end doar cu sotul, dar nu se mai poate, ca mi-e mila sa ii las mamei ambii copii pe cap.
Manga, eu propusesem sa mergem de 1 Mai la Bran, la Vila Bran, si sa ne intalnim acolo cat mai multe. Bineinteles ca propunerea meaa fost cam aiurea si nu a avut succes, era de asteptat de altfel. Doar Claucia a zis ca vine, si ma bucur tare de tot!
ALex, Vik, mie nu mi se pare asa de greu cu bebe mic in concedii. Mai greu e dupa ce incepe sa mearga. Eu am plecat cu Emma cand nu avea nici o luna si a fost mai mult decat OK, mai ales ca o alaptam pe unde apucam si dormea aproape tot timpul. Acum o sa fie mai greu ca trebuie sa ii dau si mancarica, dar probabilo sa recurg la borcanase pentru 3 zile.
Techiluto, cand e maratonul ala folk? Doamne, ce as merge si eu, as face si crima sa po merge , am fost indragostita de muzica asta, de Stefan Hrusca, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Nicu Alifantis si altii. Daca mergi tu poate negociez cu sotul sa stea cu astia mici cateva ore si vin si eu cu tine.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mada, spor la cumparaturi! SI multa sanatate tatalui, sper sa nu fie nimic grav!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput