Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Dana, cand Emma plangea foarte tare si era evident ca o dor dintii, eu i-am dat 2,5 ml de Nurofen si s-a calmat instantaneu.
Bineinteles ca nu mai pot sa scriu, ca se agita asta mica. Ma duc sa-mi fac niste clatite (dietetice ), ca mi-e foame rau si nu am nimic de mancare.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna Ioana,

Merci mult.
Mihnea este bine,multumesc frumos,e un scump,rade in hohote mai nou .
Eu am avut ceva dureri de burta si de-asta n-am mai intrat.Ieri am fost la control la ginecolog,ca nu mai stiam ce sa zic.Se pare ca n-am nimic major,o nenorocita de Candida care a recidivat de la antibiotice (am luat luna trecuta) si mi-a inflamat uterul.In fine,mi-a dat tratament,ma simt deja mai bine.
Mi-a luat si probe de secretie si PAP,miercurea viitoare ma duc dupa rezultat (ca trebuie sa-mi pun sterilet)

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Laura bine ai revenit. nu te-am vazut zilele astea. esti ok? ce mai face Mihnea?

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Nela

Mihnea este cumintel deocamdata,i-am luat intr-un inal centru de joaca,este tare incantat de el.Are o maimuta cu care se lupta intr-una,o sa pun si poze.
Cu dintii momentan nu avem probleme,dar astept dintr-un moment in altul.
In rest,rade cu noi,cu mine pe o voce,cu Andrei pe alta,zici ca vrea sa ne imite...
Se mai lupta si cu Sophie,pe care la inceput o pupa si dupa ce se plictiseste o cearta.
Ne-am mai plimbat cat a fost frumos,prin parc,dar vad ca se anunta iar zapada
Ana struta ce mai face?
Va pupam dulce!

FEBRUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

cristina asa frumos povesteti tu de cat de usor e cu bebe dupa tine ca parca vorbesti de alta lume, cel putin pentru mine. A mea nu papa altundeva decat acasa in liniste, trebuie biberoane si sterilizator, nu sta in scoica....etc...chestiile astea nu stiu cum sa le combat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Cristina...iesirea noastra ar trebui sa fie de Pasti in Austria...si mi-e groaza de un drum de 12 ore cu Isabela. Atat...Ne mai gandim...mai cujetam.

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Trebuie sa va zic ceva, ca nu am cui: eu pe zi ce trece ma amarasc tot mai rau ca am impresia ca nu eram pregatita pentru bebe si mi-e ca nu o sa creasca cum trebuie din cauza mea. Chiar si cand va scriu asta imi curg lacrimile pe tastatura dar asa am ajuns sa simt si sa cred. Ma agit din orice, intru in panica, nu am rabdare cu ea, tip, nu ma mai inteleg cu nimeni din casa, ma cert cu soatza zilnic, nu ma pot abtine sa nu plang....ma supar daca nu papa, daca nu face kk, daca nu sta in scoica, daca nu vrea sa doarma...etc...vreau sa zic ca ma agit din lucruri minore si banale....si ii transmit si ei starea, si cateodata ma port cu ea mai zmucit, apoi imi pare rau si plang...si tot asa.

Nu stiu daca am facut bine ca am scris asta, dar am momente cand nu mai pot, mi-e groaza ca atitudinea mea o poate afecta pe ea, minunea mea, imi vine sa mor numai gandindu-ma la asta.

Daca nu am fost pregatita si nu sunt in continuare, daca nu sunt capabila sa am grija de ea si sa o cresc cum trebuie....offff....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

alex- ai facut foarte bine ca ai scris....din pacate nu pot iesi astazi, ca te-as invita la o plimbare in parc sa iti povestesc cat de putin iti trebuie sa fii fericit iesi un pic pe balcon, trage aer in piept si gandeste-te ca oricand poate fi mai rau. ai o minune de fata si GATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Buna Ioana,

Merci mult.
Mihnea este bine,multumesc frumos,e un scump,rade in hohote mai nou .
Eu am avut ceva dureri de burta si de-asta n-am mai intrat.Ieri am fost la control la ginecolog,ca nu mai stiam ce sa zic.Se pare ca n-am nimic major,o nenorocita de Candida care a recidivat de la antibiotice (am luat luna trecuta) si mi-a inflamat uterul.In fine,mi-a dat tratament,ma simt deja mai bine.
Mi-a luat si probe de secretie si PAP,miercurea viitoare ma duc dupa rezultat (ca trebuie sa-mi pun sterilet)

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Laura bine ai revenit. nu te-am vazut zilele astea. esti ok? ce mai face Mihnea?

Pataniile noastre

FEBRUARIE:

pffff nenorocit lucru candida asta.

asa-i ca-s mortali camd rad in hohote? eu ma topesc toata cand il vad pe Carol cum rade.

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

luto- multumesc pentru cuvintele frumoase.

dana- pentru iulia - eu as sugera supozitor cu paracetamol, e mai sanatos, decat acele siropuri care ajung in stomacelul lor firav. am mai spus eu, atata timp cat sta la supozitor (ca la un moment dat, nu ii mai prinzi), incercati cu supozitoare cu paracetamol si cu algocalmin, eventual intercalat, la 8-10 ore, si o sa fie super.

techila-
ai fost geniala cu link-u de capitol 100....mmmmm ce vremuri, si imi amintesc perfect de vizita la tine, de adevarata techila, de ce agatat era Mateo de furtunul vostru, de sot de techila SUPER atent, de Cristina fotomodeala, dar si de MariaI...., care inca de atunci avea multe temeri, mai stiti ceva de ea? a mai scris? (si poate mi-a scapat mie) of, of,

manga- imi place ca insistati cu 84, si ma simt tare bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Alex , te inteleg foarte bine! E atat de multa presiune cu mama perfecta, copilul perfect incat orice iese din imaginea asta intens promovata iti produce o gramada de angoase. Si ce daca nu sta in scoica, unde scrie ca trebuie sa stea! Si ce daca nu mananca asa ca in grafice..ce, toti adultii mananca la fel? SI as putea continua la nesfarsit..

Uite aici ceva care pe mine m-a ajutat mult!

reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=4&idart=47

Fata mea e departe de orice normalitate cum e ea promovata, dar e happy! Si mai am momente cand plang de ciuda ca nu-i place afara sau mai stiu eu ce, dar ma adun repede!

Hai, capu' sus!

Te pupa fata cu drag!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput