Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 20
anco spune:
m-am uitat si eu pe youtube la dr culcer...hmmm, cam multi bani pentru prostii, dar ma rog si eu cred ca sunt pareri cati medici.
alexa, nu te necaji ca nu ai rabdare. linisteste-te tu in primul rand, si apoi o sa te porti cu calm cu bb.sincera sa fiu si eu am avut stari din astea, si acum stiti care era motivul, si m-am purtat ca nebuna cu copiii mei, nici nu vreau sa va spun cum si apoi imi parea atat de rau incat nu mai stiam cum sa fac sa ii strang in brate si sa-i puapcesc si sa ma rog la DD sa uite. deci, relaxeaza-te tu, rezolva-ti daca ai alte probleme cat de repede si concentreaza-te asupra puiului pe care trebuie sa-l cresti bine si responsabil.
nu ies pana nu multumesc si fetelor care m-au incurajat in seara asta.
va pup pe toate si va spun noapte buna, pentru ca noi am terminat cu papa si maine dimineata ne trezim sa mergem la biserica toti 3 .
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
7 martie facem jumate de an
Dana15 spune:
Bia, buna treaba cu accesul gratuit la articole; Ana nazdravana doarme iepureste..ne miscam in reluare prin casa..nu stiu de ce-i este somnul asa usor, ca noi am incercat sa pastram un grad de "galagie" in jurul ei...asta este;
Ralu, da! asa este! un antemergator ca acela..tare-mi place!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
biaz29 spune:
Am vazut pozici cu Maia cea frumoasa a carei freza fce sa roseasca cheliuta Mosorelului meu. Dar poze cu mamica Maiei... nimica, domnule!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Lali_mete spune:
in direct
unii dorm si eu bantui
Pozele Maiei sunt superbe ,are un par frumoooos,m-am tot holbat cateva minute bune la pozici..ptiu,ptiu nu fi de deochi...
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian
Dana15 spune:
ce draguta ai fost ralucule!!! daca-ti zicea sec "probabil o sa va tai" poate ca te suparai asa, un pic..dar "va tai pentru ca sunteti sportiva"...eee, asa mai merge! fie! asa este cu sportivele..citisem si eu despre chesia aceasta;
vazut si eu lukul cel noi al puiului lui Lullaby
Mamica Maiei se vede asa putin in niste poze..este un tablou frumos pe perete cu ele doua;
Thank God I'm a woman!
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Mamica Maiei se vede asa putin in niste poze..este un tablou frumos pe perete cu ele doua; Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Am tras cu ochiul la tabloul cu pricina dar nu mi-a satisfacut curiozitatea mea de baba in devenire.
_
Ellenuta spune:
intru la cap nou,da?
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Dana15 spune:
Anco, mami, tot vroiam sa te intreb..pe tine te ajuta cineva cu copilasii? o bunica? o bona..sper ca da;
nopate buna!
Thank God I'm a woman!
biaz29 spune:
Va urez si eu o noapte buna (ceea ce imi doresc mai mult si mie ).
Sa va fie visele pline de primavara inflorita.
_
Lullaby_2009 spune:
Am scris mesajul aceasta luni cred, dar nu am apucat sa-l trimit, sper ca nu supar daca-l trimit acum, l-am mai scurtat un pic.
Va doresc o primavara magica!
Noi am inceput foarte bine primavara, am fost la plimbare cu doua dragi mamici si super puiuti.
Miha ma bucur ca e bine Matei. Sa fie intr-un ceas bun si sa va mutati cat mai curand in noua casuta. Este apartamentul cu batranica draguta?
Maria sper sa fie bine, ai avut si o perioada de stres cu mutatul. Cand repeti colesterolul ai grija ce manaci cu o zi inainte, in timpul sarcinii mi-au iesit valori cam mari, dar am repetat de curand analiza si e ok.
Bia multumim pentru dedicatie, imi place la nebunie melodia si mult mi-as dori sa ajung la unul dintre concertele lui Tudor Gheorghe.
Liliac superb martisor, multumim.
Ce de poze frumoase am vazut pe mail-ul comun: pui de Diamar, scumpica de Carinablanca.
Scumpa Natalix, cum doarme cu nascul lipit de jucarie, ce ideea cu superbul costumas, e o dulce. Scumpa de ea. Vad ca s-a imprietenit cu Sophie pana la urma.
Am vazut-o pe Ana nazdrava manechinul, pe Loris super dulcelul.