Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mi-a placut enorm de mult sfaturile Clauciei pentru Alex . Si Bia cum a amintit de supra stimulare!

Hepi si mie mi-e tare dor sa ma joc cu cateii mei si de cate ori ies afara ii vad ca vin veseli la mine si merg tristi cand vad ca sunt cu Alex si nu merg la ei . Sunt invidioasa cand citesc din astea cu plecat de acasa 3-4-5 ore... la mine ar fi posibil 2 ore cand e cel mai bine, dar fiind asa rauc simt ca pedepsesc pe cineva , deci il las numai cand ii musai (o data la vreo 3 saptamani)

Mimika sper sa treaca mucisorii si sa nu raceasca rau Luca!

Gianina cum adica tu crezi ca nu-l stimulezi destul si stai pe net? Ca pun pariu ca nu maraie el in patut si tu sa stai pe net , ci intri cand doarme

Mi-a placut mult si cum a zis Maria de facut pasi mici si gandit ce faci in prezent, altfel te panichezi! La fel sunt si eu! Nici nu ma pot gandi cum ma voi descurca atunci cand ma intorc la servici, sau cand va aparea al doilea... nu inteleg de unde au atata energie mamicile...

Kinga ma bucur ca nu mai esti racita

Danuta felicitari pentru progrese! Te pup si eu cu drag!

Kiki nu-ti poti imagina cat ma bucur pentru nasa ta! Sa inteleg ca au ales sa mearga mai departe! Doamne ajuta!

Alex nu ma pricep la cuvinte si nu stiu ce as putea spune in plus fata de ce au zis fetele. Doar ca tu te stresezi dublu: adica dupa cete stresezi, te mai stresezi o data ca sigur e afectata fetita din cauza stresului initial. Asta eu nu cred ca e adevarata , pentru ca eu sunt super calma si linistita si Alex tot se crizeaza. Si uite ca si daca tu esti asa panicoasa, printesa ta e de milioane . Asa ca uite ca stresurile toate sunt reduse la jumatate . Nu stiu ce te-ar putea ajuta mai bine, timpul sa treaca, mama, o prietena, un psiholog... TOATE? Si cum zice Ioanna, mobilizeaza-te sa iesi din casa. Dar eu cred ca nu ar trebui sa-ti fie rusine sa vorbesti cu un psiholog sa te ajute sa treci repede peste perioada asta si sa o poti savura alaturi de printesa ta.

Si eu am faze in care ma panichez ca nu voi mai putea niciodata manca fara sa-mi stea in gat ca trebuie sa fug la marait, ca nu voi mai putea niciodata sa fac sport, sa am programul meu, sa ies la cumparaturi cand vreau, sa fac dush cand vreau... Si eu eram foarte independenta, deci mie mi-a venit ca o lovitura in cap asta. Eu daca ieseam de la servici la 6 si aveam chef sa merg in magazine cu fetele si ajungeam la 9 la ai mei, sotul meu ma astepta acolo (el iesea mai repede de la servici) si abia apoi mergeam acasa la noi, fara sa trebuiasca eu sa-l sun ca intarziu sau sa ii spun unde am fost. Faceam absolut orice voiam oricand, nu am fost niciodata la dispozitia cuiva. Chiar si mancare imi faceam rar si numai mie, de calcat nu i-am calcat niciodata. Si acum dintr-o data sa fiu carpa de sters pe jos pentru cineva si sa o fac asa de fericita si cu zambetul pe buze si la 5 dimineata! O mare schimbare! Sa stii ca atunci cand ma bate un gand mic de disperare, imi amintesc efortul de a ramane insarcinata, imi amintesc bucuria cand am vazut testul (chiar o retraiesc la fiecare rememorare), imi amintesc temerile din sarcina... si apoi cand il vad pe EL langa mine, ma cuprinde cea mai mare fericire . Ziceam ca nu stiu ce sa te sfatuiesc pentru ca nu avem acelasi gen de depresii. Pe mine ma lovesc astea egoiste despre mine, ca tu ziceai ca simti ca nu ai grija cum trebuie de ea. Sau ma mai lovesc alea ca de ce sufera saracul atata... uite ce-ti propun: ori sa recitesti odiseea noastra, sa-ti amintesti cum era cand printesa era in burtica, ori sa citesti acum la dovlecei, sa vezi emotiile fetelor. Pupici

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

gata este si va asteapta!

101

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dana, e schema de la Medlife pe care a scris-o Miha84

Uite aici:

Voi incepe cu 10 ml suc de morcov+10 ml apa plata..in fiecare zi cresc cu 10 ml si sucul si apa pana ajung la 60 suc si 60 apa. Appi introduc sucul de mar si ii voi da 30 morcov 30 mar +60 apa. Sucul asta se da intre mese.

Apoi voi lucra la masa de fructe, undeva dimineata, pe la 10. Incep cu o lingurita de mar copt la cuptor(a mai zis ca in mod normal pot adauga banana si cereale, dar eu zic pas la astea) si restul lapte. A doua zi 2 lingurite +lapte si tot asa cresc treptat pana ajung la 100-150 gr de fruct. Si ar trebui sa nu mai ceara si laptic. Dupa ce se obisnuieste cu marul ii pot da si alte fructe, piersici, avocado, caise, pepene galben.

Dupa ce masa de fructe e la loc de cinste incep sa lucrez la masa de pranz, la supica.
Intai cu morcov, apoi la cateva zile dovlecel si albitura. Tot treptat dau la copil, cresc in fiecare zi cantitatea. Mai spune ca la cateva zile de la introducerea supei pot pune si ulei de masline. Dupa ce s-a obisnuit cu astea pot adauga si carnea de pui sau vita fiarta. Ca si cantitate, tot cam 100-150 gr.

Cam asta a zis. Mie imi place ca se intinde pe perioada mai mare, las copilul sa se obisnuiasca cu gusturi noi si am si timp sa ma obisnuiesc eu cu gatitul zilnic

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Bia, asa sa ne fie noaptea! buna si linistita

ma duc si eu..

Elle, multumim frumos ca ne faci capitol!

pe maine mamici dragi!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

intru la cap nou,da?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

asa ca pe mine m-a apucat cheful de vorbit

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput