Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 19
Fragutza spune:
Dana, da, e ok pediatrul ei, foarte deschis. Parca nu mai sunt asa in ceata cu diversificarea...mi-a dat o schema foarte lejera si asa pe gustul meu.
Lulluby, unde are Alex bubitele?
Raluk, stateam si ma gandeam ce sirena..Eu ca pitzipoanca am crezut ca mie-mi zici sirena
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
ce figura esti mai Lali, dar tu iti aduci aminte multe referitoare la acel moment..eu in afara de emotiile acelea minunate nu mai stiu nimic..l-am intrebat pe sotul meu inclusiv cum am ajuns in salon: pe picioarele mele sau pe o targa...el zice ca pe o targa, dar eu nu's convinsa Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
si mai tare!!!
Si eu l-am intrebat pe Relu cine m-a taiat, ca eu parca il vazusem intr-o strafulgerare dintre dureri pe doctor apasandu-se pe burta din partea mea dreapta. A zis Relu ca doctorul, si s-a uitat putin bizar la mine cum de nu l-am vazut
Lali eu cred ca perioada asta suntem facute hormonal sa uitam, ca sa uitam greutatile si sa mai facem prunci
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Bia, sigur, sigur teleportata am fost..eu chiar am un mare lapsus vis a vis de primele 2 ore dupa nastere..cele in care a stat si grig cu mine sa maseze burtica..stiu ca am vorbit cu raluca si inca tremuram de la efort..de acolo s-a rupt firul.. cum a mers treaba? ai reusit cu articolele ce le cautai? puiul a papat mai bine? Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Ce draguta esti ca te interesezi de fiecare si ai cate ceva frumos si cu suflet de spus!
Da, am gasit materialele pe care le cautam. Am avut acces gratuit temporar la o baza de articole (sage journals) si am salvat tot ce am putut fara a filtra prea mult. Si acum pescuiesc de prin sutele de articole salvate. Deja am dat mai multe informatii decat voiai sa stii.
Si da, a papat putin mai bine in dupa amiaza asta. Acum doarme langa mine dragul de el si pare mai linistit decat in noptile trecute. Dar.... vom vedea.
Ana nazdravana pui frumos de Dana e bine?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Lullaby_2009 spune:
Iritatia este pe picioruse, a aparut mai intai la incheietura, initial era doar pielea foarte uscata, apoi au aparut bubitele si de cateva zile vad ca se intinde.
Si za niu luc.
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Fragutza ma bucur ca totul a fost ok la control..pare de treaba medicul vostru! si cum faceti? incepeti diversificarea? (am vazut si mailul Deliei cu schema de diversificare din canada..se pare ca la ei ordinea de incepere ar fi cereale imbogatite cu fier, legume, fructe)..tare m-am regasit in mesajul tau de zilele trecute in care spuneai ca te simti stresata de etapa aceasta..uff..o facem noi si pe asta! Bia, sigur, sigur teleportata am fost..eu chiar am un mare lapsus vis a vis de primele 2 ore dupa nastere..cele in care a stat si grig cu mine sa maseze burtica..stiu ca am vorbit cu raluca si inca tremuram de la efort..de acolo s-a rupt firul.. cum a mers treaba? ai reusit cu articolele ce le cautai? puiul a papat mai bine? Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Deci de fapt eu sunt de vina ca ai uitat
Ce ziceai tu e oare antemergatorul? Linkul asta l-a trimis Santo acu vreo 2 saptamani.
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Dana, da, e ok pediatrul ei, foarte deschis. Parca nu mai sunt asa in ceata cu diversificarea...mi-a dat o schema foarte lejera si asa pe gustul meu. Lulluby, unde are Alex bubitele? Raluk, stateam si ma gandeam ce sirena..Eu ca pitzipoanca am crezut ca mie-mi zici sirena If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
ai fost tare, Ariel!
Dana15 spune:
Ralu te pup..mai, mami si la mine medicul a stat tot in partea dreapta..si tot cu masaje din acelea pe burtica..moasa a fost croitoreasa sefa..am fost vreo 5 min intrigata, dupa, ca in sinea mea credeam ca daca el va scoate fetita va face tot posibilul sa evite epiziotomia..nu-i bai!
ce mai face Alexutul.. a reusit sa adoarma?
Fraguta impartaseste si cu noi te rog, o idee-doua din schema pediatrului vostru
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Iritatia este pe picioruse, a aparut mai intai la incheietura, initial era doar pielea foarte uscata, apoi au aparut bubitele si de cateva zile vad ca se intinde. Si za niu luc. mami fericita de Alex |
super cool
Clodute spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
mamicule, oare sigur de mine-i vorba? oricum, te pup si eu sa ai o noapte linistita! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
DA
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Ralu te pup..mai, mami si la mine medicul a stat tot in partea dreapta..si tot cu masaje din acelea pe burtica..moasa a fost croitoreasa sefa..am fost vreo 5 min intrigata, dupa, ca in sinea mea credeam ca daca el va scoate fetita va face tot posibilul sa evite epiziotomia..nu-i bai! ce mai face Alexutul.. a reusit sa adoarma? Fraguta impartaseste si cu noi te rog, o idee-doua din schema pediatrului vostru Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
L-am abandonat la tata-so
Mai, cunosc fete pe care nu le-a taiat doctorul meu, asa ca banuiesc ca nu s-a putut altfel. Mi-a zis dinainte de nastere ca e posibil sa ma taie pentru ca sunt sportiva , asa ca m-am umflat in pene si nu m-a mai interesat . Chiar am citit apoi ca de fapt ei acolo nu taie pielicica, ei taie muschiulet. Cu cat mama face mai multa miscare, cu atata sunt mai multi muschi in partea de jos a bazinului.