Citim impreuna - organizatorice (7)
Raspunsuri - Pagina 7
beshter spune:
Cred ca avem o castigatoare: Scrisori din New Orleans - Andrei Codrescu.
mimonix, rogu-te, deschide subiect separat
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka Cred ca avem o castigatoare: Scrisori din New Orleans - Andrei Codrescu. mimonix, rogu-te, deschide subiect separat |
Va rog, am mai zis, nu stiu sa deschid subiect nou ...ajutati-ma voi
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
lilanda spune:
mimonix, am deschis eu subiect www.polirom.ro/catalog/carte/scrisori-din-new-orleans-2139/" target="_blank">nou.
Ca idee, data viitoare cind trebuie sa deschizi tu subiectul (), trebuie sa alegi din josul acestei pagini (coltul din stinga jos) optiunea "Subiect nou". Trebuie doar sa dai un titlu noului subiect si sa scrii continutul primul mesaj. Subiectul se inregistreaza automat in forumul din care provine mesajului initial.
beshter spune:
Stimati cetitori, dupa socoteala mea, urmatoarea runda ar cam trebui sa inceapa repejor, adica ...maine.
Io as avea o propunere, in nimicnicia mea: sa mai asteptam cateva zile. Poate reusim sa dam de Oana MD sau Lorelai pana atunci (si poate reusesc sa termin si eu Andrei Codrescu, pe care l-am tot amanat dupa principiul save the best for the last:D).
Ce parere aveti?
Oana MC, Lorelai, sunteti pe receptie?
Oana MC spune:
Salutare la toti cititorii. Am fost gratios atentionata ca mi-a venit rindul la propuneri. Ce mi-as dori sa citesc cu voi este literatura (romane) scrise de scriitori aflati in exil. (pe mine personal ma intereseaza cum privesc ei experienta plecarii/intoarcerii, cum se descopera ca scriitori intr-o alta limba/sensibilitate). Si daca sinteti de acord cu tema, fac si prima propunere: Ignoranta a lui Milan Kundera.
Pe curind!
PS. Il citesc pe Codrescu, imi place, tocmai m-am intors de la o conferinta de la New Orleans pe care l-am gasit colorat, plin de viata, dar si obosit, muzical si parca gata de petrecere
beshter spune:
Multumim, Oana! Mama, ce tema misto!
Eu propun www.polirom.ro/catalog/carte/ada-sau-ardoarea-o-cronica-de-famili-3038/" target="_blank">Ada sau ardoarea. O cronica de familie - Vladimir Nabokov.
Llaura spune:
Dragutele, scriitorul tb sa fie in exil sau cartea sa fie pe tema exilului scriitorului? (As propune Orhan Pamuk, Snow dar ma mai gandesc).
conchita spune:
wow, superba tema, Oana!!
propun doua:
1. www.amazon.com/Trans-Atlantyk-Witold-Gombrowicz/dp/0300065035/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=books&qid=1270710759&sr=1-5" target="_blank"> Witold Gombrowicz - Trans-Atlantic, e scos si de Editura Univers, deci poate sunt sanse sa fie gasit la biblioteci.
2. www.amazon.com/Disappearance-Outside-Andrei-Codrescu/dp/188691348X" target="_blank">Andrei Codrescu - Disappearance of the Outside
Laura25 spune:
Eu sunt in zona, inca citesc la 'Scrisori...'.
Intre timp, propun si eu www.humanitas.ro/humanitas/amintiri-din-pribegie" target="_blank"> Neagu Djuvara - Amintiri din pribegie
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
buflea spune:
Propun si eu
Intoarcerea - Petru Popescu
http://www.piticipecreier.ro/carte/52225-Intoarcerea.html