Citim impreuna - organizatorice (7)
Raspunsuri - Pagina 6
Ingrid S spune:
Cartarascu, bien sur, doar El prezident sa-l citeasca?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
lilanda spune:
Si eu cu Andrei Codrescu...acum mai ramine sa mai fac rost si de carte, ca la mine, la biblioteca, n-am vazut s-o aiba :(
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Pai le-as fi propus dar nu mi-a raspuns nimeni la intrebare. Se incadreaza sau nu in tema ? Oricum inteleg ca e prea tarziu. Votez si eu cu Cartarescu - De ce iubim femeile. |
n-am raspuns, ca nu le-am citit si nici n-am auzit de ele macar. tu le-oi avea din romania direct, privilegiato.:-)) lasa, votasi intelept, cartea lui Cartarescu e pe net, e simplu. plus ca aflam si noi secrete masculine magistrale. de ce iubim New Orleansu' vs de ce iubim Femeile? alegerea intre astea doua e asa, puah, floare la ureche.
nimic-Mile, ramas bun
beren spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita lasa, votasi intelept, [...] de ce iubim New Orleansu' vs de ce iubim Femeile? alegerea intre astea doua e asa, puah, floare la ureche. |
!!
Alea iacta est ...
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beren
!! Alea iacta est ... |
beren, doar in dreptul meu, beren, doar in dreptul meu. avem zaruri diferite. si oricum bravam, o sa le citesc pe-amandoua.
nimic-Mile, ramas bun
beshter spune:
Doamnelor si domnilor, votam pana diseara?
Adica pana la, say, 21:00, ora Romaniei?
Scorul este, dupa cum puteti observa, strans. Asa ca, daca aveti vreo favorita, votati.
Mimonix, dupa ce declaram castigatoarea, trebe sa deschizi un subiect separat aici la Clubul cartilor - 'Citim impreuna aia sau ailalta'.
Laura25 spune:
Am votat Cartarescu.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
monixy spune:
Pai , eu nu stiu ce sa fac !! !
Ca le-am citit pe amandoua si mi-a placut mai mult New Orleans-ul lui Codrescu decat femeile lui Cartarescu .....
Cel mai mult mi-ar placea sa ramana egalitate si sa fie citite amandoua , fiecare de votantii proprii (iar fixul meu).