Citim impreuna - organizatorice (7)
Raspunsuri - Pagina 5
beshter spune:
Doamnelor, domnilor, propunerile se incheie in aceasta seara.
Ce asteptati?
buflea, propui cartile alea sau nu?
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka 3. Mircea Cartarescu - www.scribd.com/doc/413546/Cartarescu-Mircea-De-ce-iubim-femeile" target="_blank">De ce iubim femeile; |
chiar, de ce, oare???!!! ia s-o votez, ca s-o si citesc.
nimic-Mile, ramas bun
beshter spune:
Pana acum, propunerile sunt urmatoarele:
1. www.polirom.ro/catalog/carte/midnight-killer-banalitatea-s-a-nascut-la-oras-2398/" target="_blank">Midnight Killer - Andrei Gheorghe
2. www.nemira.ro/in-afara-colectiilor/pe-tocuri--938" target="_blank">Pe tocuri - Mihaela Nicola
3. www.polirom.ro/catalog/carte/patrii-imaginare-3100/" target="_blank">Patrii imaginare - Salman Rushdie (www.amazon.com/Imaginary-Homelands-Essays-Criticism-1981-1991/dp/0140140360" target="_blank">Imaginary Homelands)
4. www.polirom.ro/catalog/carte/scrisori-din-new-orleans-2139/" target="_blank">Scrisori din New Orleans - Andrei Codrescu (www.amazon.com/New-Orleans-Mon-Amour-Writings/dp/1565125053" target="_blank">New Orleans, Mon Amour) 6 voturi
5. www.scribd.com/doc/2908872/mircea-cartarescu-de-ce-iubim-femeile" target="_blank">De ce iubim femeile - Mircea Cartarescu 5 voturi
6. www.humanitas.ro/humanitas/scrisori-catre-fiul-meu" target="_blank">Scrisori catre fiul meu - Gabriel Liiceanu
7. www.polirom.ro/catalog/carte/joaca-preferata-frumosii-invins-2905/" target="_blank">Frumosii invinsi - Leonard Cohen
Laura25 spune:
Scuze, am pierdut sirul evenimentelor... Am sters. Faceti-va ca nu ati vazut nimic
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
beshter spune:
Doamnelor si domnilor, cred ca putem incepe procesul de votare
Eu votez cu Andrei Codrescu.
buflea spune:
Pai le-as fi propus dar nu mi-a raspuns nimeni la intrebare. Se incadreaza sau nu in tema ? Oricum inteleg ca e prea tarziu.
Votez si eu cu Cartarescu - De ce iubim femeile.
beshter spune:
La Cartarescu am numarat si votul conchitei si-l adaug acum si pe-al Laurei25 (ca l-am vazut ). Laura25, te rog frumos, voteaza acusi ca sa vada lumea ca nu manipulez.
La Codrescu am numarat si votul Teodorei, care a zis pe pagina anterioara ca voteaza cu New Orleans.
Transparenta, glasnost si perestroika, dom'le!