Citim impreuna - organizatorice (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Mimonix, bine-ai venit!
Mie imi place tema - chiar foarte tare - numai ca trebuie sa ma chitesc un pic inainte sa propun:)

Acum ar trebui sa inceapa sa curga propunerile - pana marti seara. Tu trebuie sa le sistematizezi (daca n-ai timp, pot s-o fac eu) si apoi sa contorizezi voturile. Se voteaza de marti seara pana joi seara. Joi seara declari castigatoarea si deschizi subiect nou cu 'Citim impreuna X'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Super tema, dar cred ca vom avea o problema de acces la carti :-) cine-i jurnalist suficient de mare ca sa aiba carti publicate/traduse in Romania si in Canada de ex :-) Oprah? o carte scrisa de Oprah chiar n-as vrea sa citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Mimonix, as vrea sa zic si eu ca e interesanta tema, dar nu prea stiu cu ce se maninca...am dat si un google, dar...parca m-am bagat mai mult in ceata...il stiu pe Andrei Gheorghe, cind a aparut mi-a placut tare, era "deosebit" dar apoi parca devenise cam agresiv in limbaj( ca sa nu zic vulgar)...
Nu ma ajuta si pe mine cineva cu o definitie, ceva...sa stiu ce se cere la tema asta ? Sunt deschisa pentru nou, si invat repede, promit...Si, sa nu rideti de mine ca am pus o asemenea intrebare....

Angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Pai nu putem noi sa largim putintel aria de cautare () si sa zicem ca tema e publicistica / eseistica / memorialistica?

Mimonix, ce zici, ne dai voie?

Eu am de propus urmatoarele:

1. Salman Rushdie - www.polirom.ro/catalog/carte/patrii-imaginare-3100/" target="_blank">Patrii imaginare; iata-www.amazon.com/Imaginary-Homelands-Essays-Criticism-1981-1991/dp/0140140360" target="_blank">l si in engleza.

2. Andrei Codrescu - www.polirom.ro/catalog/carte/scrisori-din-new-orleans-2139/" target="_blank">Scrisori din New Orleans; adica www.amazon.com/New-Orleans-Mon-Amour-Writings/dp/1565125053" target="_blank">New Orleans, Mon Amour

3. Mircea Cartarescu - www.scribd.com/doc/413546/Cartarescu-Mircea-De-ce-iubim-femeile" target="_blank">De ce iubim femeile; pe-asta n-as fi propus-o neaparat dar am gasit-o ca ebook si n-am rezistat:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Ma pregateam sa sugerez un Patapievici, dar propunerile Mihaelkai sunt toate mult prea bune ca sa o mai fac. Am sa votez cu una dintre ele (care are sanse mai mari), pentru ca sunt foarte curios sa aflu si impresiile celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

New Orleans mon amour am citit-o, mi-a placut tare de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Eu voiam sa propun cartea lui Andrei Codrescu, vreau de mult sa o citesc. Asa incat, daca propunerea a fost deja facuta, ma puteti trece cu un vot in dreptul ei, cand incepe votarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ei, ma bucur ca am primit un feed back bun.Chiar aveam emotii pentru ca n-am mai trecut de mult pe aici si cand am vazut ce cititi
Referitor la Gheorghe...o fi el vulgar dar cartea aia parca e scrisa de un altfel de Gheorghe , chiar am fost uimita.
Sunt cu ochii pe voi si pe propunerile/voturile voastre. Mihaelka, iti multumesc mult pentru ajutor si contez pe tine ca ma mai tragi de maneca daca pic in visare si uit sa indeplinesc vreun task aici. Uite , sigur contez pe tine ,de exemplu, cand va fi vorba de deschiderea unui capitol nou caci nu ma pricep la asta

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

A, si f bine ca tema s-a extins un pic (Mihaelka, inca o data ) .In felul acesta nu cred sa mai fie "criza" de propuneri.
Uite inca una: G Liiceanu, Scrisori catre fiul meu
Sau:Leonard Cohen, Frumosii invinsi

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Intreb si eu ... se inscriu la aceasta tema cartile scrie de Alice Nastase si Simona Catrina ?

De ex asta "Cele mai frumoase iubiri" sau "Noi suntem zeite" sau "Codul nebunelor maniere"

Nu le-am citit si nici nu cred ca am vreo sansa sa le citesc ca nu sunt traduse in engleza ... dar as citi cu placere comentariile voastre daca ies la vot.

Mergi la inceput