**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna ziua si de la noi

Anielas pentru ziua de 7 ...multa sanatate si fericire alaturi de familie.
Ruxandra ta e o frumusete de fetita...multa sanatate zmeuricii, sa-i treaca repede viruselul

Patriciala multe lunite lui Daniel si sa scapati rapid de eruptia dentara. Uff...te inteleg ca esti zombi mai ales ca a doua zi trebuie sa prestezi si la job. Cine sta cu Daniel in timpul zilei?
eiiii...cu alergia se pare ca o sa fie poveste lungaAm fost aseara la alergolog (tocmai la Medicover Pipera....am facut pana acolo o ora si jumatatea...si la intoarcere 2 ore). Si ne-a explicat ca desi analizele nu indica alergii trebuie sa adoptam o atitudine prudenta in diversificare. Acum nu stiu daca medicii de la clinica dau dovada de exces de zel si "inventeaza" probleme acolo unde nu sunt, insa explicatiile ei mi s-au parut logice si de bun simt. Ne-a explicat ca sistemul imunitar al bebelusului fiind in plina dezvoltare automat si reactia organismului la diferiti alergeni poate fi diferita in perioade diferite. Mai exact: daca acum nu are alergie la proteina laptelui de vaca, peste 6 luni poate dezvolta. Eu eram deja gata sa sar la beregata medicului, pentru ca la prima vizita exact lucrul acesta l-am intrebat, daca sunt relevante analizele la o varsta atat de frageda. Medicul mi-a confirmat si atunci si aseara ca markerii la varsta aceasta sunt relevanti dar nu predictivi.
In concluzie, desi in prezent, Eric pare ca nu are o alergie confirmata, va trebui sa:
- ii administrez o formula de lapte hipoalergena;
- timp de trei luni lactate, respectiv derivatele, vor trebui sa fie din lapte de capra;
- timp de doua luni continui sa-i dau fructele si legumele preparate termic;
- primul fruct crud pe care il voi administra va fi banana...si se incepe treptat (se numeste in termeni alergologici desensibilizare), dupa care mere, pere..si aproape de 1 an, citricele;
- pana la 1 an fara telina, patrunjel, pastarnac, in stare cruda si fara fructe cu seminte mici;
Vestea cea buna este ca pot incepe sa-i dau carne de pui si curcan si galbenus de ou....insa foaartttte lent...ca si timp...precum si cantitate.

uliiasi scump tare Davidul tau...si in continuare ma frapeaza ce seamana cu tati.
Si eu in aceeasi situatie...ma trezeste Eric de cel putin 4 ori pe noapte. Eu pana acum i-am administrat formula de lapte 1 (cea care este pana la 6 luni). Sper ca de saptamana viitoare cand voi trece la no. 2, sa fie si Eric mai satul. Daca nu m-ar ajuta si mama si sotul cred ca as dispera literalmente cu programul de masa al strumfului...care a ramas la stadiul de nou nascut...la 2 ore.

Monitza ai o printesuca scumpa...dar smechera ca Eric. Phii..si deunazi citeam pe la pepenasii de iulie-august 2008 ca sunt si pe acolo copii care si acum se trezesc de "n" ori noaptea. Moammaa...ce ne asteapta

Giova multa sanatate lui Edisor. Tu ii dai ceva pentru cresterea imunitatii..nu stiu, ceva homeopate??

La multi ani si sarbatoritilor zilei:
Balazs de pooh
Ingrid Cristina de nusy
Tudor de Bia
Andreea de ayda
Andreea de dianka
...sa fiti niste zmeurici sanatoase, voioase si papacioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

ufff nici noi inca nu avem dintzuci
atata ii mai pandesc dar se incapataneaza si nu vor sa iasa, desi are niste balute de pe la 4 luni si isi freaca gingiile de zor. Bine ca macar doarme noapte ca peste zi se mai maraieste si ea

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

intru si eu putin ca sunt cu Denis in brate si vrea si el sa tasteze.am ajuns ca un zombi,fetelor....al 8`lea dintos se incapataneaza sa iasa,noaptea nu dormim,ziua cate putin si se trezeste plangand,sotu are infectie puternica in gat si e sub tratament ,nu mai pot!!!uliiasi mai ai ?
am vazut numai zmeurei frumosi,care mai de care!!
Edi si Marco multumim frumos!superbe florile
anielas pt alaltaieri!sa fi sanatoasa,fericita si sa ai numai impliniri alaturi de cei dragi!! pt intarziere!
Elena Denis are bratarica la mana,dar n`are treaba cu ea.ii atarna putin ca`i lunguta,dar de cand o are o ignora.in schimb,are treaba cu ale mele.
vroiam sa mai zic multe,dar nu ma pot concentra.sunt fff obosita!aaa,fac gogosi(sunt la dospit),serviti???
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pup sarbatoritii zilei
Anielas, LA MULTI ANI!!!!

Am vazut poze cu zmeurici frumoase de-ti vine sa le mananci.

Meniul de azi: mar copt+para fiarta
cartof copt + galbenus, subtiat cu laptic.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Am venit de afara...brrrr frig dar se pare ca gogosicii mele ii place frigul ca m-am plimbat o ora jumate' si a dormit si acum in casa nu s-a trezit.Am inghetat cu mainile pe carut ,chiar si cu manusi tot e frig.
Astazi nu a mai plans in carut spre bucuria mea !

Ulliasi cred k iti este greu mai ales k esti si racita ,ai o stare de somnolenta mai accentuata nu!Insanatosire grabnica iti doresc.E mortal David cum zambeste

Bely si pe noi ne pacalesc dintzucii de la 4 luni,tot hipesalivatie avem si noi.

Moniland ce delicatese pregatesti tu ,bine k papa zmeurelele.

Flosideea sunteti avansati bine cu dintzucii

Speram sa mai doarma dar s-a trezit.

la tufa dragalasa

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bely, da, am doua fetite gemenute dar care nu seamana decat un pic, asa ca intre surioare.
Ziggy, deja suntem pe drumul cel bun cu programul.
Monitza, cartoful copt e preferatul si il pot combina cu orice si mananca.
Maine vreau sa fac supa/pireu din legume si pentru prima data sa pun salata verde. Ficateii de pui cand se introduc?

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

moniland unde pot sa vad gemenutele?

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Moniland,eu i-am introdus acum vreo doua saptamani, chiar ii place,i-am dat de 2 ori,l-am amestecat cu brocoli.
E bine daca ai gasi de casa,eu nu am avut de unde,asa ca i-am dat deasta din oras.

Azi m-a tampit Alex,cred ca acum incearca sa apara alti dinti,rontaie disperat linguritele,de mancat mananca foarte putin,imi amintesc de perioada colicilor,doar ca acum are 11 kg cred,spatele meu se resimte.

Alinuta ma sperii, eu tot astept ziua in care va dormi si el 4,5 ore legate.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moniland,cartofii ii bagi intregi la cuptor sau cum?Vreau sa-i dau si eu cartofi copti,da' nu ma pricepPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Salutare tufa,

Blanca ma bucur tare ca esti mai bine.
Montana eu de cand s-a nascut Iarina am vazut un singur film cap coada, acasa, ca la cinema nu imi vine sa merg sa o las.
Giova ce dragutz. Abia astept sa primesc si eu chestii "confectionate" de manutele Iarinei.
Anemona tinem pumnii sa iasa dintisorii fara durere.
Aniela suntem cel putin 2: si eu vreau vara!!!!
]Uliasi nici eu nu as ramane singura cu bebe peste noapte, mi-ar fi tar groaza. Sunt de felul meu mai "panicoasa". Cat despre trezirile nocturne ... la noi sunt (in 90% din cazuri) 2 - una la ~2 iar alta la ~5.

Noi suntem bine, facem concurs cu Denis de Flosideea: avem 7 zimtisori, dar nu vad ca s-ar grabi al 8-lea sa iasa; la noi nu a fost tare greu, mai putin la al 6-lea care ne-a chinuit mai mult de o saptamana, dar nu foarte tare - deci ori e Iarina tare cuminte ori are toleranta la durere mai ridicata.
Vorbeste in continuare cate in luna si in stele stim sa facem ca si calutul (cla, cla cu limba inclinata - e o dulceata) spune "ma-ma me" cand e necajita, cand o gatesc se uita in jur sa vada daca o vede cineva si spune "oooo" admirativ (de pe acum asteapta complimente).
Ce mai ... suntem avansate nevoie mare - la partea de retorica. In schimb suntem doar cu "nota de trecere" la ... "sport" - e atat de comoda (asta ca sa nu zic lenesuca, ca poate trage cu ochiul pe aici si se supara). Se intinde dupa jucarii, dar daca sunt prea departe nu insista, mai degraba le-ar "hipnotiza" sa ajunga la ea. Nu are nici cea mai mica intentie sa mearga in 4 labe (poate si pentru ca nu ii place sa stea pe burtica) iar in picioare daca o pun, sta cat sa joaca (sustinuta binenteles) iar apoi isi pune funduletul (care e greu, ce e drept) jos.
Asta e, stiu ca fiecare copil are ritmul lui asa ca ...
Cu papatul ... avem o masa inlocuita - asta in unele zile, in rest titi.

Anielas! sa fii fericita alaturi de minunile tale!

Era sa uit Clara[/b] frumoasa rochie - ai aratat super!

Va pupam
Sa aveti o noapte linistita!

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput