**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**
Raspunsuri - Pagina 21
patrisuca spune:
la multi ani ! cam cu intarziere, dar va pup pe toate si va doresc o primavara minunata alaturi de zmeurici!
patricia e mai bine acum, i-am intrerupt si tratamentul cu antibiotice,i-am dat 5 zile si o cam doare stomacelul cred, pt ca nu a vrut sa ia deloc pansamentul pt stomac pe care ni l-a prescris pediatra. nici in ceai nici in mancare in nimic nu-l accepta.
va pup dulce.
badurox spune:
Hei fetele, ce faceti? Ne era dor de voi, da n-am apucat sa intram de cateva zile, numai ca stati fara grija, ca am recuperat! In primul rand, va urez o primavara minutata incununata cu soare si cu bucurii alaturi de copilasii vostri!
Am vazut asa pozici frumoase de bbline ca m-am indragostit! Anielas, Monitza, aveti niste comori!
Despre Iris, sa va spun vestea cea mare: are un dintisor! Pe 5 martie seara cand ii dadeam sa pape, am observat ca zgarie lingurita. Cand colo, ce sa fie? UN mic coltzuc jos statea semet. Nu mi-a venit sa cred, de fapt nici lui tati nu prea i-0a venit sa creada, asa ca a adus lanterna sa se convinga. Si uite asa stateam amandoi ca prostii cu lanterna in gura copilului sa ne uitam dupa dinti. Dar fata-i mai desteapta ca noi si a inchis gurita binisor, ca sa nu mai avem la ce ne holba. Ce ma bucura f mult e ca n-a fost excesiv de morocanoasa, n-a plans, n-a facut temperatura, etc. Pur si simplu m-am trezit cu dintzucul acolo. Sa dea DD sa fi asa la toti dintzucii. Nici macar pofta de mancare nu si-a pierdut-o. Din contra, parca mananca mai bine acuma.
Ca veni vorba despre mancare, Iris mananca asa:
-prima ora (adica 12 amiaza) suc de morcov
-ora 14 iaurt+ banana (sau mar) - para nu-i place sub nici o forma
-ora 17 -18 piure (carnita+cartofior+dovlecel din supa)
-ora 20-21 cereale
Iar intre mesele astea papa tzitzi cat cuprinde. Dar asa cum spuneati si voi, mai mult de sete vrea la san, nu cred ca de foame. Oricum, sunt extrem de bucuroasa ca papa binisor si-i plac legumele cu carnita, ca astea stiu ca-s acceptate mai greu de bebei.
Cat priveste kilogramele, eu nu ma complic deloc, din.. comoditate. Mai bate sotul cate un apropos, da nu ma simt. Adevarul e ca si el are un pic de burta si am de ce ma lua in caz ca sare calul. Mai am vreo 4-5 kg de dat jos ca sa revin la forma initiala ca sa zic asa, adica am 56 kg si 1.63cm. Nu-i asa de bine, dar cum spuneam, nu ma complic ( chiar deloc as putea spune, ca eu pap zilnic macar o ciocolata, sau altceva dulce, pentru ca simt ca am nevoie, de parca as fi insarcinata; dk nu mananc dulce, simt ca-s mai nervoasa, un fel de sevraj, asa, ca atunci camd fumam si incercam sa ma las; nasoala senzatie) Deci cu dietele, pentru cine tine si e hotarata, spor la lucru si sa dea DD sa aveti rezultate!
Va mai pun si cateva poze noi de-ale noastre, http://picasaweb.google.com/badurox5/6Luni# si ma duc la fata, ca nu ma mai lasa la calc si tasu vrea sa se duca la culcare. Asa ca pupici multi, multi
DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845
anielas spune:
Neata fetele! Haideti la cafea..portie dubla pentru cine are nevoie
Multumesc pentru urari uliiasi, alinutza78, moniland, flosideea, badurox
uliiasi-e un scumpic David, Doamne cat de bine seamana cu tati. Multa sanatate..sa scapi o data de raceala
alinutza-ce bine ca poti sa-i dai cat mai multe de papa lui Eric cel fomist. Sa dea Domnul sa nu mai faca alergie la nik.
tanimi-mai mai ce vorbarete sunteti voi acolo..tare dulce trebuie sa fie
badurox- felicitari pentru primul dintoc. E motala Iris cum doarme pe tati.
La noi a inceput distractia..daca Ina a fost un copilas ff cuminte care nu a stricat nik si nu o mutat nik de la locul lui, nu acelasi lucru pare sa fie cu Ruxi. Cand vede ceva interesant prinde o viteza de mama mama...si cand ajunge tzust in picioruse si trage tot..eu mor de dragul ei, dar pe de alta parte nici nu o mai pot lasa nici o secunda singura ca imi e teama sa nu cada pe spate..ca ea are impresia ca poate merge in piciorushe si isi da drumu la manute.
Gata..fug ca nu are stare..pupici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta