**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
Neatza!
haideti la o! eu am mare nevoie...si azi voi fi chiauna, dupa o noapte nasoala.
Ce sa fac pt. nas infundat?
I-am bagat apa de mare, picaturi, karvol sau pulmex ca sa respire usor...degeaba, pana nu l-am aspirat la 4 dimineata nu am rezolvat nimic.Ne-am chinuit reciproc pana atunci.
Ema cam cat ai slabit la incep[ut cu Monti? parca ma tenteaza si pe mine, dar eu trebuie sa dau rapid jos vreo 6 kg pana in 24 aprilie.
am cartea d emult salvata in comp, am tot citit pe la fete la femina intim, cred ca asta as putea-o tine.
Clara mersi de link. lasa ca il arat lui Marco si daca ii place ma voi sacrifica eu sa merg cu el la film, daca sotul nu vrea. daca l-as gasi tritat in romana ar fi bestial, ca ar pricepe mai bine.
Anielas , multa sananate si fericire alaturi de cei dragi!
Vorbesti de nepotica nou nascuta? cum este? ce sa- mai intamplat? pt. ea!
sanatate piticei, sper sa fii starpit viruselul. noi suntem pe antibiotic pt. strteptococul pneumococic.
ce printese mumoase ai tu acolo. vad ca si voi aveti porumbei...si noi mergem in fiecare dumnica la ei, spre disperarea mea.
Anemona felicitari pt. dintisorul nr.2!
Monitza halal faza la care suntem partenere....mai bine eram la mancatul bine, mers de-a busilea, etc...nu la nopti nedormite.
bine ca tu ai avut o noapte cat de cat.
Pooh tu cum esti?
la cat mai multe lunitze:
Ingrid Cristina, Tudor Mihai, Balazs, Andreea Teodora, Andreea si Andrei Daniel
Sa cresteti mari si sanatosi pui frumosi!
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
anielas spune:
Giova- ...da..porumbei sunt la valcea...asa ca nici nu am ajuns bine si a trebuit sa mergem sa-i hranim .
Uff..si voi pe antibiotic..sper sa ne treaca o data..multa sanatate. Cu nasul infundat si o gramada de secretii si noi ne luptam...eu seara ii dau cu marimer si apoi o aspir cu batista bebelushului..apoi pulmex pe piept si parca doarme mai bine.
monitza- ce dulcica este stefi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta
bely spune:
neata mamici si zmeurici
sara buburuza ta nu e slabuta de loc, e chiar bine, eu ziceam ca e maruntica la fata,stii unii bebei arata mai dolofanei iar altii mai maruntei..sper ca m-am facut inteleasa, sa nu intelegi gresit!
giova au timp sa se catzere si ei doar ca intrebam cam pe la ce varsta o fac, desi stiu ca difera de la copil la copil..dar cum e primul bebe la mine si aici chiar n-am pe cine intreba, va mai intreb pe voi ca aveti mai multa experienta de cat eu
monitza ce bijuterie ai super frumoasa Stefi
_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
bely spune:
mony Denis e mare si puternic, bravoo lui ca deja se ridica singur
incet incet o sa invatam si noi
_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
ziggy spune:
Moniland, o sa reusesti tu sa aduci fetitele la programul lor obisnuit. Perseverenta si rabdarea fac totul.
Monitza86, si eu am trecut luna trecuta pe la servici si asa ma apucare cheful de a butona ceva, mai ales ca jumatate dintre cei cu care m-am vazut m-au intrebat cand ma intorc la munca.
La gradinita la Calin nu au facut sebare, insa am primit o felicitare facuta de Calin, ajutat de educatoare, iar de 1 martie am primit un martisor facut de el.
Horia abia zilele acestea a reusit sa stea in fundulet nesustinut, dar nu pentru mult timp.
Vremea aceasta imi face mari probleme, mai ales pentru ca dimineata eu il duc pe Calin la gradi, impreuna cu Horia. Daca ne-ati fi vazut de dimineata ce infofoliti eram, cel mic in carucior cu aparatoarea de ploaie pusa sa il mai protejeze de vant, iar eu cu o mana pe carucior si cu una il tineam pe Calin. Gradinita nu este departe, mergem pe jos, dar tot fac 15-20 minute dus si alte 15 intors.Cred ca pe vremea asta am facut chiar mai mult.
Abia acum am reusit sa sfarsesc cafeaua, dar parca mai vreau una.
MONITZA86 spune:
Giova m-am tampit am scris acelasi n lucru de 2 ori!Incercam sa ma consolez pe mine si in acelasi timp si pe tine in sensul ca avem nopti naspa,dar o sa vina si vremuri mai bune nopti mai linistite
Mai sti poate ne si incuscrim,sau e promis Edisoru
bely multumesc ai drepatate fiecare copil are ritmul sau.Deh fiica-mea e in urma cu dintzucii dar ce sa facem, cand o sa iasa ajunge din urma alti bobocei cu multi dintzisori.
La multe lunite sarbatoritilor
Anemona la mai multi dintzuci
Mony scuza-ma dar eu abia am vazut ca vrei PM cu dieta dar sunt asa de zombie incat....Giova merci k m-ai salvat!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
elena_adina spune:
Neata fetili!
Vin si eu sa ma laud ca am avut o noapte suuuuper,cu o sincura trezire la 4,nu-mi vine sa cred cu toate ca nu prea cred sa tina mult minunea,va spun maine.
Am o intrebare:am vazut in multe pozici bebei cu bratarica la manuta;ntrebarea mea este,nu au o problema cu ea,in sensul sa traga de ea,ca eu i-am luat-o de la manuta dupa botez.
Monitza-ce scumpica ai tu acolo
la toate
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
PatriciaArdeleanu spune:
Giova, multumim frumos!
mie mi-a facut cadou as' noapte leutzul meu febra 39,5. noroc ca dormea linga mine si l-am simtit ca se batzaie asa in somn, si cind am pus mina pe el frigea. i-am pus imediat termom (clasic, cu mercur, eu doar in asta am incredere), sosete cu otet si nurofen. starea lui era buna, vad ca rezista bine la temperatura mare, ca si rebecca (stiu copii care fac convulsii la febra mult mai mica).
l-am pazit toata noaptea, bineinteles ca sint zombi acum la scarbici. nu a mai facut, dimineatza cind am plecat i-am mai dat preventiv nurofen, nu are muci, nu tuseste...Rebecca mi-a facut la fiecare eruptie febra ff mare, desi orice dr imi spunea ca nu se face mai mult de 38. nu's ce sa zic, diseara dau o fuga la dr sa il vada putin.
Alinutza, ma bucur nespus ca ai scapat de orice suspiciune de alergie!! a meritat intepatura, chair daca nu a fost placut, dar macar stii cum stai.
in legatura cu copiii mai slabutzi, atita timp cit sint sanatosi, maninca, sint in grafic, nu trebuie sa va ingrijoreze... daca mai seamana si cu unul din parinti eventual. mie asa mi-a spus cind a vazut-o dr pe Rebecca, cind m-am dus si cu tati dupa noi la control: "acum ca l-am vazut pe tati, cu cine vreti sa semene"??REbecca la 1 an avea 8,5 kg. Daniel acum la 7 luni are 8. nici el nu e grasan dar nici slabutz ca ea.
La multi ani cu intirziere tuturor sarbatoritilor zilelor trecute, celor de azi si pentru toate mamicile, pentru ieri!!
ma dispera vremea asta, nici nu am simtit ca a fost 8 martie, m-am simtit ca baba dochia...
Giova spune:
Monitzae o dulce stefi. noi suntem promisi lui maya de Lorelay, dar nu ne strica mai multe gagicutze. sa aiba de unde selecta baiatul.
Anielas la fel ii pun si eu, si pulmex pe piept si nimic. aseara am incerca cu picaturi din capsula de karvol, degeaba. macar ziua mai stranuta si ii iasa o groaza.
Bely, Marco s-a ridicat prima data la 8 luni, a mers bine la 10 luni jumate. Dar Edi nu e Marco, nu-i pot compara defel.
Ziggy si eu il mai duc pe marco la gradi si-l aduc. dar e departe, asa ca mergem cu masina, dar doamne ce greu este cu 2 si infofoliti. nici la marco la gradi nu se face szerbare pt. 8 martie, doar de iepuras si Craciun.
Elena_adina super ca te-ai odihnit. de bratara nu stiu ce sa zic...eu sunt anti bijuterii la baieti.
Patricia of dragul de el. or fi dintisorii, poate seamana cu rebecca. nici noi nu am avut probl. cu convulsiile la Marco. o singura data a faciut 39 febra si eram in Antalya.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
uliiasi spune:
Buna, mamici de zmeurici!
La multi ani, Anielas! Multa sanatate si bucurii alaturi de familia ta frumoasa!
La noi nu sunt schimbari multe, dintii nu vor sa iasa, noaptea se trezeste de 3-4 (sau mai multe) ori, iar eu sunt racita in continuare de ma ustura nasul de cate ori m-am sters....David doarme de aproape 2 ore, asa ca scriu repede mesajul asta, ca trebuie sa se trezeasa any minute. A refuzat categoric marul cu para azi dimineata, dupa ce ieri l-a aspirat. Cine stie ce-a avut, s-o fi saturat de el, ca acelasi lucru ii cam dau in fiecare zi, ma astept sa faca greva foamei. Maine incerc din nou cu mango, poate am mai mult noroc.
Am ramas singurica pentru 3 zile cu David, dar mi-am chemat la mine o prietena sa stea la noapte cu mine, poate si maine noapte, sa am si eu cu cine schimba o vorba, ca tot arestati suntem din cauza vremii....
Pediatra nu a mai venit ieri, m-a sunat si mi-a spus ca e bolnava, are febra si nu vrea sa vina bolnava la un copil sanatos. Asa ca asteptam sa-i treaca si apoi o asteptam la noi.
Am vazut poze cu zmeurei si zmeurele frumoase foc, Doamne, cand vad ca deja merg copilasii nostri de-a busilea si multi din ei deja sunt la verticala, nu-mi vine a crede....
Multa sanatate zmeureilor bolnaviori si mamicilor racite!
Gata, fug, ma duc sa fac papa de pranz. Sa va arat si baietii mei aici:
http://picasaweb.google.com/Iulia.Ciurea/LunaANoua#5445845832695640130
Puup!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David