**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Am actualizat si lista sarbatoritelor lunii martie..multe mai suntem si ce fete ...

cu intarziere pentru Anielas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Hai ca am reusit eu sa rezolv lista cu sarbatoritele lunii..doar nah! sunt si eu una

Vai!! sa intors iarna..ce babe domle'..asta e Iarna toata ziua..visol+zapada la greu..brrrr..si tocmai ne luasem gecute de primavara si speram sa ne plimbam cu ele pe afara.mda..hop iar in cosmonaut daca ma incumet sa ias ca la raceala mea care e pe final numai sa o intorc nu am chef..cred ca m-as .

Sa vedem cum o mai distrez in casa ca azi mi-a facut nazuri la somn si a dormit mai putin decat de obicei.. insa daca nu a dormit a papat mai mult .
De mancat parca e mai bine..nu sa ma laud dar oricum..ori iau eu treaba mai putin relas...oricum e ok..insa am o problema cu masa de seara..iaurt nu vrea, cereale nu..habar nu am ce sa ii dau...deocamdata tot tzitzi.

Azi ne-am serbat amandoua prin joaca, rasete si multe pupaturi. Tati a venit cu cadouri "aurii"..adaugam la "zestre".

Pup tufa..ma duc si eu la caci bubi doarme.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

LA MULTI ANI! Am auzit ca primavara in Ro e de fapt iarna, eh, tot frumos, mie imi place tare cand ninge!

Eu nu am vazut nici un film anul asta! Mi-e dor sa vad si eu filme, mai ales ca inainte faceam sport din asta, uof!

pooh Stodal nu are miere? Eu oricum nu gasesc aici, ca am intrebat. Ii dau ambroxol 5 pic de 3 ori pe zi.

pony Raducu e scump tare si bolfanos
danielle dulci tare printesele amandoua, ce harnicuta Ebonee face ea cozonaci! hehe. Mi se pare ca incep sa semene intre ele fetele. Si cu ele doua in brate esti tu?
Giova draguta felicitarea baie
tilor ai cu ce te mandri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu am primit asa cadouri frumoase de la marco de la gradi: o felicitare, un tablou cu amprenta picioarelor si un portret de-al lui in creion. nu stiu cine le-a facut, dar a avut de lucru, oricum e bestial, trebuie sa cumpar rama caci e de pus pe perete.

pe urma la dentist cu el, i-a tratat o masea si a fost super cuminte.
Edi marait...ne-a facut o zi de tot....doamne de stiu ce are.

Bely nici noi nu ne ridicam, lasa ca au timp.
Monitza ziua mea e stricata de azi noapte de Edi...sunt moarta de somn...
Danielle citeam ca au picat copii din el. eu mi-am luat jolly jumper, pana la 13 kg, dar e mult mai sigur, se prinde de el, nu are asa loc sa joace copilul. tot de tocul usii se prinde si sare gogoasha mea de n-are treaba.
Mai ce fetitza harnicuta ai tu acolo...in curand iti face gogoshi.
Ayda ai mare grija de tine iubita.
de lista se ocupa mai multe, in ultimul timp tot eu am actualizat-o, dar acum nu am mai reusit.
sara_amira super cadou si ai o dulceata de fetitza. e mortala cu caciula aia si fularul de blana...parca ar fi o rusoaica creola.
Moniland super ca le-a placut lintea, trebuie sa o incerc si eu.
Noce stiu ca nu e foilm pt. copii, dar la cum am vazut, parca nici pt. adulti. mai ales muzica aia...ufff...se ridica parul pe mine..ascultam prezentarea filmului in paris.
Andreea mie nu mi-a recomandat nici pediatra nici dr. de familie. Cica numai cand facem 1 anisor, facem analizele si daca e cazul luam calciu sau fier. fontanela e ok, asa ca nu are nevoie de nimic.
Mony acum trimit.
Blanca sa folositi bijuurile sANAtoase.
mersi ca te-ai ocupat de lista.
Clara cred ca Marco e cam mic pt. genul asta de film. poate daca era cel clasic, dar totusi...sunt inca alte povesti frumoase pt. el.

multumim fetelor pt. felicitare. e ceva rapid, facuta in graba.

gata, s-a trezit maraila. tufa.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

GIOVA - povestea e aceeasi, Alice care e acum la 20 ani se intoarce in Tara Minunilor si cu ajutorul Palarierului Nebun si a Printesei Albe o vor infringe pe Regina de Inima Rosie. Nu e deloc horror. Tocmai asta discutam si cu sotul meu ca Burton a fost destept sa aleaga o varianta care este foarte ok pentru copii. Tu hotarasti cel mai bine, evident, da' sunt niste imagini foarte frumoase si ma rog, lupta cu dragonul la sfirsit, e ca si cum ai anima orice poveste pe care i-ai citi-o piticului. Lupat dintre Bine si Rau e acolo.
Parerea mea, eu l-as fi luat pe Bryce de avea vreo 4 anisori asa. :)

Uite aici trailerul:

http://www.youtube.com/watch?v=DS954rBoZQ8&feature=youtu.be&a

Pupam si spor la povesti,

Clara- mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna seara,sau buna dimineata ca e trecut de 12!

Noi azi ne-am incumetat sa plecam cu tati la Bucuresti,mama ce vreme nasoala,astia nu se omoara cu dezapezirea,tiruri care blocau soseaua...ne-am intors cu bine pe seara.Alex e cuminte la drum,ieri l-am luat cu noi la un restaurant,i-a placut cand au dat muzica tare era asa atent la tot ce se intampla.

I-a iesit si al doilea dintisor dar cred ca mai urmeaza,asa ii place sa mestece lingurita in gingii, si mananca foarte putina mancare solida de vreo doua zile,titi e de baza.

Am vazut si eu copii frumosi,l-am retinut in mod deosebit pe Raducu,e un dulce,chiar si mofturos la mancare cum e el,compenseaza ochisorii lui.

Despre filme ce sa zic,mi-e un dor sa pot merge si eu la un film,abea astept sa-l pot lasa si eu pe Alex cateva ore bune la mama.

O noapte buna sa aveti.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neata fetele!

Merci blanca pentru urari.

Nu am mai scris de multicel pentru ca am avut o stare foarte aiurea - o gramada de probleme cu nepotica, plus am tinut-o din raceala in raceala.

Mai nou, vineri Stefu a luat un virus de pneumonie asa ca eu am plecat cu fetele la Valcea (de aceea am si timp de scris), dar din pacate se pare ca a luat si Ruxi viruselul. Acum suntem pe tratament si sper sa scapam o data ca tare m-am saturat...vreau sa vina varaaaaaaaaaa.

In rest piti e o scumpica...de vineri a descoperit mersul in 4 labute..e tare nostima..merge asa prin toata casa si cand gaseste un punct de sprijin se ridica in picioruse..incearca sa isi dea drumu dar ajunge in fundulet si o ia de la capat.
Dintzoci inca nu avem dar de papat papam bine...azi vreau sa-i fac orez cu legume si cu piept de pui...sper sa-i placa...oricum..trebuie sa fie ffff bine pasata mancarica ca altfel e bleah..vomita instant.
Va pupacesc si merg sa mai citesc cate ceva din urma.

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Am pus cateva POZE NOI

Aniela & Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
Ania-o papusica perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Neata!

Uraaaa.o noapte llinistita doar cu 2 treziri de tzitzi!!si nfoarte putin .Suntem in grafic .Sper astazi sa fie o zi mai buna ca daca mai continuam multe ca ieri,.

VReau caldura ca primavara avem dar nu si soare,vreau plimbarica,relaxare,se pare ca prea multe vointe pentru perioada asta.
DEspre zmeurica mea pot sa va spun ca inventariaza toata casa,de unde crede ea ca poate si o intereseaza apuca sa se ridice si reuseste pentru cateva secunde sa stea sprijinita "copacel",si daca o tin de manute face pasici mari ca si un pelican.Are tendinta sa se indrepte catre baie acolo stie ca ii facem baita,si ii place la nebunie.

Anielas frumoasa foc papusica ta!
Blanca sa porti sanatoasa bijuurile!
Giova suntem in aceeasi stare de somn neimplinit!

S-a trezit bebelina! REvin

Gangureala la greu ,tipete,chiote,de mi s-a incretit timpanele si creierul.DEja am fetita mare .

Fetelor,oare este normal de 3 luni ne chinuim cu dintzucii?DR.luna trecuta a zis ca inntr-o saptamana ies ca se vad albisi gingia imflamata,dar au trecut 4sapt.si nimic

Giova partenere la nesomn!

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

V-am promis ca va aratam si noi pozici.

Ne tinem de cuvant .

POZE RECENTE

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput