**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

bely, dar a mea e cu o luna mai mare decat a ta.
ok ziggy, poate nu e rasfat, dar eu asa vad. Fetitele mele adorm singure in patut. Ei bine, bunicii le tineau in brate si le leganau pana cand adormeau. Acum e un chin la ora de somn. Le pun in patut si incep sa urle. Le iau in brate ca ma gandesc ca poate au ceva, dar ele imi zambesc. Le pun inapoi si urla. Asa ca o sa mai treaca cateva zile pana isi revin la obiceiuri bune, ca nu ma las. Dar suficient cat sa ma enervez si eu si ele.
pooh. lintea am pus-o in apa rece pana s-a umflat si apoi la foc impreuna cu morcov,telina si ceapa. Au mancat tot. Concluzia: o introduc in meniu odata pe saptamana.
Ce baiat mare ai... auzi, sa se ridice in picioare... ale mele acum isi ridica funduletul.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

moniland tu ai gemene?

am mers pe prima pagina sa confirm daca am inteles bine
te felicit si sa fie sanatoase zmeuricile tale
La noi in fam. avem multe cazuri de gemeni la fel si in fam. sotului dar se pare ca la noi nu s-a intamplat, desi mi-ar fi placut

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

[center]LA MULTI ANI , MAMICI!!!! SA AVETI O PRIMAVARA CU LINISTE SUFLETEASCA SI NUMAI BUCURII DE LA PITICI SI TATICI!!![/center

pooh nu, nu ma duc. Mi-a zis si cumnata sa merg si sa stau la ea, ca si ea fiind cu bebe de aproape 1 luna ar fi mai ok. Dar tot nu merg ca am treburi pe acasa, si peste 2 sapt o intind la sor'mea. Socrul mi-a si zis ca, atunci cand o sa merg eu la ei, Bia o sa alerge

patrisuca sanatate fetei!

pony, andreea1979, danielle, sara v-am admirat bebeii

monitza uf, saraca de tine! nu ai pe cine chema sa te ajute macar un pic? sa mai stea cu bb si sa iesi la o plimbare sa te recreezi?

giova imi pare rau de "maraiala lui Edi. in schimb cadoul din partea baietilor e

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni…si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

La multi lunite sarbatoritilor de astazi!

Am iesit si noi la plimbarica,am fost si la colege la serviciu.Parca imi este dor,chiar si cu stresul de rigoare de acolo dar era frumos.|Socializam acum din ce in ce mai izolata ,iarna asdta lunga am hibernat prea mult in casa.
Stefi tot maraita cum o stiti,nu s-a putut atinge nimeni de ea,moftureala...Dar si cand o sa avem dintzuci .

Noce si gel folosim dar...

Inutza sunt singura in Arad ambele mame sunt departe,ma descurc singura cum pot ce sa fac!!

Bely Moniland nu va faceti mari probleme cu greutatea,parerea mea,atat timp cat copii sunt vioi,sanatosi,activi nu cred ca e cazul de ingrijorare.O sa recupereze.

Am vazut zmeurici dragalasi foc.
A adormit si floricica mea in brate.Am si eu poze sper sa am timp sa le incarc sa vi le arat si voua.

la tufa

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

DRAGI MAMICUTE SIMPATICUTE VA DORIM UN MARTIE CU SOARE IN SUFLET SI MULTA IUBIRE.

NOCE- multumim, ce coincidenta ca si noi am fost sa vedem Alice tot ieri, adica duminica. Si mie mi-a placut mult, da' mie imi place cam tot ce a facut Burton pina acum. Pina si nebunia de Sweeny Todd mi-a placut.
Apropo de urmatorul film , iti recomand eu unul, sau poate chiar doua.:) Rob Marshall - Nine si An Education.
GIOVA - ieri cind am fost la film sala era plina de familii cu copii. Nu sunt imagini prea singeroase, singura care as zice ca e un pic mai grea de digerat e o secventa in care sunt niste capete decapitate la baza unui castel asa ca...poti sa incerci sa-l duci pe Marco sa-l vada.

Sunt off-topic stiu, bai, da' ce rasturnare de situatie la Oscaruri aseara. A pierdut Avatar intr-un mare fel. Hihihi.

Hai va pupacesc,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

bely al meu se ridica singur in picioruse si merge tinandu-se de patut de la 7 luni,la 6 luni jum mergea de-a busilea si la 6 luni statea in funduletz,dar asta difera de la un copil la altul.

noce multumim

andreea_1979 eu ii dau calciu de doua saptamani,Osteocare se numeste si ii dau 2,5ml dim si 2,5ml seara .Mi s-a spus sa-i dau in lunile cu 'r'.

sara_amira09 ce dulceata mica si frumoasa ai

MONITZA86 sau Giova inca astept acea reteta

La multi ani mamicutelor sa aveti parte de tot ce e mai frumos in viata

La multe lunite sarbatoritilor de azi

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Am revenit!Sunt singura acasa pentru ca alfel nu am sanse sa stau deloc.I-am trimis la bunica sadar bineinteles ca nu am lenevit nici azi,am facut ceva de papa pentru noi.Azi nu ies nicaieri.Am fost sambata la o petrecere organizata de 8 martie...si am venit la 2 dimineataasa de bine a fost sa ma desprind un pic de rutina zilnica...Fata a stat cu ta-su, insa si-a mai cheamat un prieten cica ajutoare.Eu cum naiba fac fata de dimineata pana seara cu ea ...si el nu poate cateva ore...nu stiu
V-am zis ca va citesc constant...deci:
Giova- cred ca tare bine ti-a prins mini-vacanta!Vreau si eu la Paris!!!Iar despre baieti sunt niste mumosi!
Bely- da e micuta dar cand o iau in brate ma rupe.Are aproape 8 kg dar nu-mi fac griji, de fapt nu mi-am facut niciodata.Nu e nici grasa nici slaba,desi are niste copanele...tocmai bune de mancat.Avand in vedere ca am scos-o cu 2.800 din spital acum mi se pare ditamai haidamaca
Blanca- floricica Eva e o dulce,hai ca incet incet incepe sa pape ea ai sa vezi
Clara- ai fost superba,felicitari intarziate sotului pentru nominalizare!
Noce- am fost pe 02 martie in parc desi era frigut si incepuse sa si picure putin si am stat 2 ore.Ma gandeam la tine, ca iti este dor de parcul Tabacariei.Te astept in Constanta sa batem aleile impreuna!
Andreea_1979- si mie mi-a recomandat dr calciu gluconic 10 zile pe luna initial, apoi la controlul de 6 luni a zis ca fontanele este maricica si sa ii dau zilnic 4 ml plus 4 picaturi de vigantol.Eu nu ii dau zilnic.Daca ma intrebi de ce ...chiar nu stiumi se pare prea mult calciu.Vreau sa ii fac intai analizele(hemoleucograma) si mai apoi sa vad daca are nevoie de Ca,Fe sau nu.Tre sa ma duc zilele astea dar asa ma doare sufletu...
Motana- Daris e ducica foc!Are niste falcute
Danielle- ce frumos se joaca fetele.Si eu imi doresc o surioara pentru Sara, dar nu acum.Diferenta dintre fetele tale e perfecta.
Elenada- ma bucur ca i-a revenit pofta de mancare baiatului!
Meleea- Alex si verisoara sunt bestiali!Si Sara mea e brunetica si asa imi place..eu sunt alba branza si mi-am dorit macar ea sa nu fie asa.
Lucialu- mai vino si insenineaza-ne putin cu postarile tale!

Am vazut ca discutati de dieteNu stiu cand m-oi apuca!Sunt imensaaaaaaaaaTot dau vina pe alaptat, ca nu vreau sa pierd lapticul dar de fapt....e doar un pretext.Daca nu rontai ceva nu pot sa stau.Tre neaparat sa ma mobilizez.
Hai ca m-am lungit....va pooop pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Mony08- multumim si Denis e un frumos foc!Ce sa mai avem o tufa numai cu mumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

La multi ani dragele mele prietene!

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput