**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Balazs de 1 saptamana se ridica in picioare....se agata de orice,si hoppp, e sus
Are si el o jucarie/chestie ce se impinge,tare il incanta,se ridica si incearca sa-l pminga....Insa mi se pare ca e prea devreme inca,pana nu sta bine,si nu reuseste sa paseasca tinundu-se de ceva,nu reuseste sa tina pasul cu jucaria asta,pt. ca rotile se invart mai repede decat cum pasasete el
Cred ca e tare dulce cand vrea sa impinga pe carucior si nu reuseste
asa ca mai avem de asteptat oluna jumate doua pana sa se ridice singura in picioruse

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Mamici, sa aveti o primavara calda, lumina in suflet si in priviri. La multi ani de 8 Martie!

Si eu am fost racita saptamana trecuta, dar fara febra, doar stranutat si nas infundat...si asa a fost si pitica mea...ea are si acum nasucul infundat si e si ragusita un pic dar nu mi-a facut febra deloc...ii dau tantum verde pt gat si apa de mare in nasuc...

MONITZA86 si eu am zile cand mai plang...pt ca sunt tare obosita si andreea e maraita rau si nu ii pot face pe plac in nici un fel, efectiv nu stiu ce sa-i mai fac...eu tot zic ca de la dintisori e pt ca roade tot ce prinde si are balute la greu...dar trece si per asta...eu am zis ca sunt mai "sensibila" si de la hormonii de sarcina

Va pup

Ayda10+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

La cat mai multe lunite Denis Stefan si Paul Roan

Cine se ocupa de listuta, am vazut ca nu e actualizata listuta cu mamicile sarbatorite in martie

Ayda10+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

De 8 martie o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri.La multi ani!
Sara doarme si am zis sa mai dau si eu pe aici.Cu cititul sunt la zi dar sa scriu....nu am avut timp deloc.Nu ma lasa sa stau la pc nici un minut
Azi fata mea mi-a facut un cadou:MA-MAAsa frumos suna.....
va trimit niste poze si revin mai tarziu!http://family.webshots.com/album/576954794MeAyrZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

LA MULTI ANI!!!

Azi le dau pentru prima data linte. Sper sa le placa. Pe primul loc e cartoful copt combinat sau cu galbenus sau cu brocoli.
Lauriciul meu e inca sub 7 kg.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

sara amira ce frumoasa e sara si asa de maruntica pare
cam asa maruntica e si a mea
moniland si a mea tot sub 7 kile e mai exact 6.700
cand am cantarit-o sapt. trecuta si am vazut ce putin are mi-a venit sa lesin
dar lasa ca vor creste si ele

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

La multi ani, sa fiti iubite, fericite, sanatoase si frumoase.

Patrisuca, ii dorim multa sanatate printesei tale.

Moniland, nu iti face griji pentru rasfat, nu cred ca fetele s-au rasfatat la varsta aceasta. Din experienta mea pot spune ca pana la 2 ani nu putem vorbi de rasfat, doar de atentie si rabdare. Daca fetele s-au simtit bine pe de o parte si voi pe de alta parte, acesta este aspectul mai important. Din pacate noi nu putem avea parte de asemenea rasfat, noi suntem cu copii peste tot. Eu de exempu il rasfat si il alint pe cel mare mai mult decat o fac bunicii, dar asa ne simtim noi bine.

Pogos, felicitari pentru dintisorul lui Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Pogos,felicitari!Moniland,cum prepari lintea?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multe lunite sanatoase si voioase Denis Stefan, Paul Roan si Teo!

Giova, e frumos Alice in tara minunilor. Nu stiu daca e de vazut cu copii, pentru ca apar si niste creaturi urate la un moment dat cam ca in toate filmele fantastice care-s acu' la moda. Din punctul asta de vedre seamana putin cu avatar. Mie mi-a amintit de povestea pe care o ascultam in copilarie la pick-up. Chiar mi-a placut! Acum abia astept sa merg la altul, sa vad la care

Monitza poate gel pentru dintisori ...

Danielle, ti-am admirat si eu papuselele aseara. Doamne, ce frumusele sunt!

Si Raducu de Ponyyyy ! O fi el mofturici la papica, dar la asa ochi ... Mai tarziu poate o sa fie mofturos la fete, stie baiatul ca are de unde sa aleaga.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

La multi ani mamici de zmeurici!
Noi am avut iar mici probleme cu alergia , dar acum suntem bine , sper sa nu imi mai faca alergie la nimic !
Giovasa-ti traiasca baieteii sunt niste scumpi!
Blanca 000ma bucur mult ca ti-a mai trecut raceala ! Sanatate multa!
Am o intrebare la voi : mi-a recomandat pediatra calciu in perioada asta , 3 saptamani, cate o lingurita de 2 ori /zi . Voi dati la bebei ?
Mami fericita de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria7LuniJumatate

Mergi la inceput