**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

La multi ani mamici dragi! Sa fiti sanatoase, fericite si voioase!

Eu am primit cadoul de 8 Martie de la Tudor. I-a iesit primul dintisor . Are mami acum un sumo cu dintisori

Noi in week-end am fost la o petrecere cu gasca noastra. Am serbat-o pe nasa. Ce bine a fost...chiar am simtit diferenta. E bine venita asa o petrecere din cand in cand.

Ma duc sa citesc ce ati scris in week-end.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

La multi ani mamicutze de zmeurici si nu numai! .

Uliiasi vad ca raceala trece, e pe duca..nasul sa oprit..imi revin..in 2 zile sper sa fie fresh. Eva vad ca se tine tare..
Multa sanatate caci stiu cum e...

Revin..am putintica treaba

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2880 spune:

LA MULTI ANI MAMICUTELOR! Primul 8 martie cu puisorii nostri. Va doresc sa aveti parte numai de bucurii si copilasii sa va fie mereu alaturi si sa va insenineze viata!
Nu am mai intrat cam de multisor. Am hoinarit mai mult...am profitat de zilele frumoase si am fost mai mult pe afara. Acu s-a terminat distractia! E frig si ninge.
Multumim tuturor pt urari. Avem 8 luni . Am copil mare! Uram si noi sarbatoritilor de azi si celor din zilele trecute multa sanatate sa creasca mari si voinici.
Ne ducem sa papam! i-am cumparat merluciu cu orez de la nestle si vad ca ii place mult
Trebuie sa recuperez din urma sa vad ce s-a mai intamplat in tufa!
va pup

mami de teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!...la amiaz.
am avut o noapte horror, cadoul lui Edi pt. mine.
A avut nasul infundat,curgator, a fost marait...a supt de m-a innebunit...nu stiu zau ce sa mai fac cu el. o sapt. e bine, pe urma iar o luam de la capat cu muci si alte cele.

Pooh pai noi asa mergem in Alba, odata pe luna, pt. un weekend. doar cand avem ceva treaba stam mai mult. tot mai bine e acasa.
patrisuca o ce rau imi pare. sanatate maxima si refacere rapida va doresc.
Nici eu nu-l pun in premergator, asa ca nu stiu ce sa-ti zic.
Pony ai o minunatie de copil acolo.
Monica super ca veniti acasa. cred ca de abia astepti.
Bely carucioare dintr-alea de impins sunt de la maim multe firme. dar trebuie sa mearga copil cat de cat in picioare, ca de nu pica.
Ema si eu am 1,68. super ai slabit. eu as vrea sa ajung la 60, nu am avut de cand eram adolescenta 52. nu cred ca mi-ar sta bine.
si eu fac acasa abdomene, de multe ori cu edi pe mine si tare ii place.
Moniland bine ai revenit. asa e cu bunicii si rasfatul.
Elenada insanatosire grabnica! ma bucur ca papa matei bine.
Noce a fost misto Alice in tara minunilor? am impresia ca e cam horror filmul si cu J. Deep in rolul principal...brrrr.
Andreea frumoasa este laura.
Uliiasi insanatosire grabnica. vremea asta pacatoasa e de vina.
Pogos felicitari pt. asa cadou frumos.
Danielle sunt superbe fetitzele. ebonee e tare ducle si frumoasa. cum e jumperul asta? si pe mine m-a atras dar am citit impresiile parintilor si nu l-am luat. Nu pica melissa din el?

la cat mai multe lunitze:
Denis Stefan si paul Roan

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

La multi ani de 8 martie!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani!

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

giova stiu ca, carucioarele de impins sunt pt mai tarziu, dupa ce sta bine in picioare copilul si are tendinta de a merge.. doar ca eu intre premergatoare si caruciorul de impins as prefera acesta, desi e pt o varsta mai inaintata.
noi inca nici nu ne ridicam singi in picioare, abia stam in fundulet pt 1 min. apoi ne rastogolim rapid, incet incet le vom face pe toate!
apropo mamici cu puiuti mai mari, cam pe le varsta stau bine in fundulet si se ridica singuri in picioare? sustinuti de ceva bineinteles.

_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Balazs de 1 saptamana se ridica in picioare....se agata de orice,si hoppp, e susAre si el o jucarie/chestie ce se impinge,tare il incanta,se ridica si incearca sa-l pminga....Insa mi se pare ca e prea devreme inca,pana nu sta bine,si nu reuseste sa paseasca tinundu-se de ceva,nu reuseste sa tina pasul cu jucaria asta,pt. ca rotile se invart mai repede decat cum pasasete elPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

LA MULTI ANI MAMICI ! UN 8 MARTIE FERICIT SI INSORIT

Eu nu am mai intrat pe motiv de bebe mofturici .Astazi am inceput o zi v cu si tipete ,acum doarme in brate.|Ce sa-i maq fac,ce sa-i mai dau k nu mai stiut,m-am tampit de tot.De dimineata sunt intr-un plans continuu.

Dr sa nu va stric si voua ziuava doresc sa aveti o zi frumoasa.Nici nu am apucat sa citesc din urma sper sa reusesc.

la intreaga gasca!!!

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

la multi ani!!!!! dragi mamici,sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lume!!

giova,nu cade,Doamne fei`.il prinzi in tocul usii,e imposibil sa cada.eu nu am citit nimic negativ despre el,Melissa e super fericita il el,se da huta,topaie,ii place la greu.
cred ca e prea tarziu sa il mai cumperi acuma,cred ca au voie bebeii pana in 9 sau 10kg in el,atat.melissa are abia 7 jumate,deci mai are voie o luna doo.

am fugit,sa aveti o zi minunata

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput