**Zmeurici de iulie-august 2009 (31)**
Raspunsuri - Pagina 14
Corinna1982 spune:
La multi ani!!!! mamicutze de zmeurici si tuturor femeilor dragi voua! Sa fiti sanatoase, frumoase, voioase si iubite!
Michelle81 spune:
La multi ani mamici de zmeurici.Sa avem o viata minunata impreuna cu copilasii nostrii scumpi,sa ni tina Dumnezeu sanatosi!Un 8 martie fericit!!!!
Minunea noastra mult asteptata
uliiasi spune:
Buna dimineata, mamici de zmeurici!!!
Va pupacesc cu drag ca nu am mai scris de multisor, dar am citit tot.
La multi multi ani fericiti, sa fiti sanatoase si iubite si sa va bucurati de familiile voastre minunate! Un 8 martie minunat sa aveti!
Elena, intru si eu in club cu tine, si eu sunt racita cobza de vreo 3 zile, imi trebuie un robinet la nas ca nu se mai opreste din curs, si stranut de zeci de ori pe zi. David inca nu da niciun semn de raceala, da Doamne nici sa nu ia ceva de la mine. Blanca, se pare ca am preluat stafeta de la tine...tu esti mai bine, ti-a trecut raceala? Eva cum mai e? N-a luat nimic de la tine, nu?
Patricia, tu intrebai pe unde ne plimbam. Prin parculetul Obor ne plimbam, anul asta inca n-am avut curajul sa merg pana in National ca e departe si nu am stat asa mult afara inca. O sa merg cand se mai incalzeste, dar pana atunci Obor. Noi ne intalnim de regula pe la 13-14, te asteptam si pe tine cu strumfii tai cand puteti veni. Puup!
Aveam muuulte de scris la cat am citit ce-ati scris voi, dar pentru ca abia acum am pusa mana sa scriu, am uitat intre timp ideile...
Azi vine pediatra la noi sa vedem cum se mai prezinta micul terorist.
Va pupacesc, sa aveti o zi speciala azi!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
adrianafedorca spune:
LA MULTI ANI MAMICI !!!!
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Giova spune:
www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-03-20/10:16:58" target="_blank">LA MULTI ANI MAMICI!
de la baietii mei.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
laura.s spune:
La multi ani, mamici de zmeurici (si nu numai)! Sa aveti o primavara frumoasa, plina de bucurii si impliniri!
Am intrat pe fuga, pana se trezeste mandruta mea. N-am citit de mult, sper ca sunteti ok. Recuperez, daca ma lasa , ca nu prea mai sta singurica. Chiar daca se joaca singura, vrea sa fiu langa ea .
Nush ce-i cu ea de doarme atat azi, crek vrea sa imi faca un cadou si nu stie ca deja m-am trezit .
Zilele trecute am mai bifat o leguma la diversificare... cartoful, sub forma de piure de la mami din farfurie (cu lapte, unt si usturoi), care i-a placut f. mult. Acu' nu prea stiu, sa trec si usturoiul in lista de alimente preferate ?
Fetele care ati nascut la Maternitatea Cuza Voda din Iasi, imi spuneti si mie cum e cu stafilococul auriu? Ca am o prietena care o sa nasca acolo in mai si ne-ati pus pe ganduri. Astept PM, va rog!
S-a trezit kupilu', da' las calc. deschis, poate mai arunc un ochi.
La multe lunite zmeuricilor care se sarbatoresc azi!
"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."
Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)
elena_adina spune:
Ca un bobocel de floare
Sa traiesti in sarbatoare,
Ca o floare inflorita
Sa te simti mereu iubita,
Ca un fir de iarba fina
Sa fii scaldata-n lumina,
Ca o gingasa orhidee
Sa ramaii mereu femeie!
Un 8 Martie cat mai frumos,pentru voi si mamele voastre!
la toate
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
bely spune:
La multi ani mamici
Sa aveti un 8 Martie frumos!
elena, uliiasisi eu ma alatur voua, de 2 zile sunt racita cobza, ma doare capul,ochii si imi curge nasul rau de tot, deja am facut si rani tot stergandu-ma
bine ca nu a luat si Patri raceala, sper sa nici n-o ia.
giova ce frumos buchet ne-au oferit piticii tai
_
Mami de Patricia-Filipa (29-08-2009)
elena_adina spune:
Neata!
Giova- frumos buchet,dar mai frumosii copiii.multam'
mamicilor bolnavioare-insanatosire grabnica
sarbatoritilor de azi
Denis Stefan de Monica2008
Paul Roan de Steadya
la toate
POZICI RAZVANEL