Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare fetelor!

Voi ati vazut ce-i afara? Deja se aud colindele, iar e Craciun? Cred ca bradul ne mai lipseste, ca zapada avem...
Acum serios, pe mine sa dati vina, e baba mea azi Pe mine una ma lasa nervii..

Si noi avem catel dar in curte, este un Golden Retriewer absolut superb, de 3 ani si iubeste enorm copiii, e topit dupa Matei. Si am crescut la mama cu pisici si cred ca e bine pt cei mici sa creasca cu animale, daca avem grija la vaccinari, igiena, etc

Noi azi am mai fost sa vedem o gradi care e pe aceeasi strada cu cea pe care am ales-o, dar na, am zis sa mai vedem macar una sa avem ce compara si l-am luat si pe Matei. A fost cuminte, a stat fara mine vreo jumate de ora-45 minute cu copiii si educatoarea, eu fiind in alta incapere cu directoarea, ceea ce m-a bucurat, sper ca se va adapta. Insa ce sa va zic, ca din 6 copii la grupa mica, 2 lipseau (probabil bolnavi), iar din cei 4 prezenti, unu tusea de nu va zic cum, dintr-aia coapta bine, iar altul a stranutat si a umplut peste tot de muci, de m-am ingrozit. Acum sunt constienta ce ma asteapta, deja stau si astept sa vad daca Matei a luat sau nu viroza. Asta apropo de minusuri la gradi.

Ah, intreba Mira de saltea, eu am avut la Matei dintr-aia de cocos si am fost foarte multumita, o voi folosi si la Tudor si acum am cumparat pt Matei una de la Ikea, sper sa fie ok, inca nu am montat patutul.
Vreau we asta sa-i montez patul luat pt Matei, insa nu stiu daca il va accepta, ca l-am intrebat si eu daca vrea sa aiba un alt patut mai mare si mai frumos, ca el e baietel mare de acum, si pe asta al lui de bebe sa il dam lui Tudor si raspunsul a fost categoric: NU! Si eu intreb: pai si bebe Tudor unde o sa doarma? Si Matei: "in patul lui"
Cred ca ma asteapta o perioada dificila, vreau sa nasc o data, ma simt greoaie, ma doare spatele de nu mai pot dar in acelasi timp parca as vrea sa mai stea bebe in burtica, e muuult mai simplu asa.

Nu stiu ce sa mai zic, revin mai tarziu, aveti grija sa nu va inzapeziti!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 31+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

hola chikas
scuze de offtopik, dar vreau sa o rog pe cusa sa-mi spuna cum a comandat lenjeria de pe ebay...cu codul de pe nr. telefnului fix sau cu cardul de credit? eu nu am tel fix....oare e ok sa comand direct cu cardul?
va pup....citesc si revin .....

maria 28cu ingerasul antonia

Maria sorry acum am vazut abia ca mi-ai scris!
Eu am cont pe ebay deoarece locuim in Anglia si mi-am pus acolo si nr de tel fixde aici , ne luam multe chestii de pe ebay si economisim multi bani asa.
E ok sa comanzi direct cu cardul , la inceput cand nu imi facusem inca cont asa am cumparat direct cu cartea de credit sau de debit, eventual daca ai ceva nelamuriri pot sa te ajut sau poti sa contactezi si sellerul, deobicei sunt prompti si raspund imediat.
Ca sa iti fie mai usor poti cauta pe siteul ebay Spania produsul respectiv sau poate gasesti ceva asemanator, deschide pagina ebay.es cred ca asa e si cauta in limba spaniola acolo la categorii, te sfatuiesc asa sa nu mai platesti delivery de la o tara la alta care poate fi scump.
Sper ca nu te-am ametit prea tare!Is aici sa iti raspund daca mai ai intrebari!

Cornelia
28+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

M-am intors si eu de la munca... Azi mi-am luat portia de dulce pentru weekend, in avans. A fost ziua unei colege si ne-a tratat numai cu bunatati Gata cu negresa cu bezea pe care o programasem pentru maine... urmatoarea portie de zahar abia weekend-ul urmator...

Carla, orice as visa de acum inainte, nu mai stau sa ma gandesc daca e de rau sau nu. Am vazut ca toate avem vise ciudate, iar asta e explicabil datorita hormonilor si grijilor acumultate. Senzatia ciudata si bulversanta o am imediat dupa ce ma trezesc, cand inca sunt sub influenta visului. Oricum, ai dreptate: cine scoate o antologie cu vise de gravida, s-a scos cu un bestseller la categoria SF Vergeturi mi-au aparut pe coapse... iar gingiile se pare ca nu imi sangereaza... ma minunez si eu, pentru ca inainte de sarcina aveam problema asta. Am trecut insa pe o periuta supersoft, pasta de dinti si apa de gura de la Amway. De pisica nu stiu ce sa-ti zic, ca nu am in casa. Daaa, vrem pps-urile si nuuuu, nu spunem la nimeni

Sabina, nu-mi vine sa cred ce aproape esti... deja 33 de saptamani implite! Inca putin si-ti vezi minunile. Ce dulce e Ale a ta... Sigur se va intelege bine cu cele mici. Imi pare rau de picioarele tale umflate... uf... inca putin si o sa treaca si umflaturile astea Saru'mana de sugestia cu salteluta. O sa ma uit dupa ea.

Nati, tare frumusele body-urile pe care le-ai comandat. Cand mai mergi la eco? Poate iti spune de data asta ce ascunzi in burtica. La celelalte 2 sarcini tot asa de greu si-au aratat fetele pasa? Referitor la marimea incaltarilor, eu mi-am luat o pereche de flip flops marimea 6 la ei (eu port 37) la pantofi sau cizme cred ca as lua un 7. Doamne... ce dulce e Cami! Se creeaza deja legatura dintre ea si bebe.

Cris, ai trecut si tu la AMR... uf... ce repede trece timpul. Nu-mi vine sa cred! Cand ajung in saptamana 30 mi-l pun si eu la semnatura Stiam bancul, da tre sa spun ca m-a amuzat la fel de tare si de data asta

Flubbyai dreptate. Daca e sa-ti comanzi singura, iese tare piperat cu toate taxele. Dar si cu cat e suma mai mare, cu atat creste si taxa de shipping. Si e destul de complicat dupa aia sa imparti taxa in functie de cat a comandat fiecare. Da pana la urma tot merita bataia de cap cu aceste calcule De vama stiam ca o platesti doar daca suma depaseste 200$.

Remy, citind mesajul tau am exclamat: "mmmm... Pringles!!!" iar sotul meu imi zice: "Nu mai citi! Ar trebui sa fie banate cuvintele astea pe forumurile de gravide" El incearca sa fie foarte supportive cu mine si dieta mea, si nu mananca prostii de fata cu mine...

July, saru'mana de lamuire. M-am gandit eu ca exagereaza cine mi-a spus... Plus ca e o persoana de genul ala: "Asculta la mine, eu le stiu pe toate!".

Ramona, felicitari pentru bebe miscacios si sanatos, dar si pentru col luuuung!

Sorana, pana la urma se va adapta Matei, vei vedea... Toti copiii sunt gelosi in felul lor, insa ma gandesc ca pana la urma va intelege.

Fetelor, vreau si eu catel De mult timp... Dar momentan stam intr-o garsoniera si ar fi mult prea crowded si pt un cutu. Abia astept sa ne mutam la 3 camere, sau chiar la casa si sa ne luam un labrador retriever golden E visul nostru...

Mira fericita 28+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

A contactat-o cineva pe Nana? Ca ma gandeam sa-i trimit un SMS...

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

merci mult cusa.....faza e ca pe ebay.es nu gasesc aceleasi produse....nici macar asemanatoare sau poate nu stiu eu sa caut.aici lenjeriile de pat sunt foarte simple si sobre....iar eu sunt mai copilaroasa si visez la inimioare, fluturasi si helo kity..
imi facusem cont...sar mi-au cerut nr de tel fix sau nr de card...si nu stiam daca e sigur site-ul......
merci inca o data.......
fug la citit
[size=3]maria 28 cu ingerasul antonia[/size=3]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ck_29

Fetelor...sa va zic una tare...nostima!

Am o colega de serviciu, tot insarcinata, in 34 de saptamani; pana acum are 3 echo (dintre care una 4D) care i-au confirmat ca o sa aiba o fetita...si azi a fost la controlul lunar si SURPRIZAAA...i-a zis doctora ca o sa aiba baietel.

A zis ca e sigura ca e baietel....ca a vazut clar ...obiectul...

Si ca un raspuns la intrebarea ei...CUM de NU a vazut pana acum....i-a zis ca testiculele coboara din scrot mai tarziu...si pana atunci poate sa semene cu o pasa...

Ce ziceti de asta?

24+

Ce tare! Super tare faza. Mai naspa e daca a cumparat deja chestii roz/rosii, dar asta e, merge cu funditze si la baiat, daca e musai

Ana 29+ Miruna-Nicola
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Off-topic:

Uneori barbatii sunt atat de insensibili, incat mie una efectiv imi vine sa-i dau alui meu cu ceva in cap!

Tocmai mi-am pierdut o ora incercand sa-mi filmez burtica in timp ce fetele se agitau de muna' pe acolo, in sunetul muzicii Ciocarliei... si ma pun sa fac si filmulet cu chestia asta, mega-incantata de asa o amintire, apoi vine sotul sa-i arat ce am facut si... dupa ce se uita la filmulet total pasiv, imi spune pe un ton de mi-a venit sa-i dau cu laptopul in freza, ca el nu vede nimic. Si pleaca in 2 secunde dupa terminarea filmuletului, fara sa-i pese sa ma mai intrebe nimic.

Asa m-am necajit! Intradevar nu prea se vede mai nimic pe filmulet, insa aveam mare nevoie sa fie mai empatic cu mine, mai ales ca m-a vazut ce incantata sunt de ceea ce facusem in ultima ora...

Si ma gandeam ca atata lipsa de sensibilitate e in ei uneori, mai ales in perioada asta - cand noi suntem excesiv de sensibile si avem nevoie de feedback pozitiv...

Carla, 30+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

ehe carla..si asa dispare mitul barbatilor din filme
multe lacrimi am varsat si eu sarcina asta...pentru ca asteptam cu totulalt comportament
si ce este mai rau...ei nici macar nu realizeaza ca au gresit

29+ Matei ...

Mergi la inceput

Carla, Veronica, Doamne... cata dreptate aveti... si eu am plans in sarcina asta pe fond de comportament inadecvat al consortului... Acuma stau si ma intreb daca suntem noi prea sensibile de la hormoni sau sunt ei prea insensibili ca sunt barbati... Cred ca adevarul e undeva la mijloc. Nu te mai consuma,draga Carla. Gandeste-te ca na... mai au si ei scaparile lor, pe care totusi le compenseaza in cele din urma cu gesturi minunate si uimitoare precum ale sotului tau de 1 Martie.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna seara burtici..incerc sa va prind din urma ca sunteti tare harnicute si vorbarete..n-am reusit sa intram zilele astea dar recuperam nu-i bai..
Baba isi scutura cojoacele, afara e alb tot si asa m-am saturat de vreme urata..maine vrem si noi sa mergem prin magazine sa cercetam piata, poate cumparam si noi cate ceva,chiar daca e vremea naspa.. in sfarsit..
O seara faina

elena 24+ Luca

Mergi la inceput