Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 19
arturicii spune:
Hello!
Semnez aici prezenta si aduc si "scutirea"
Ca tot ma plangeam ca ma simt inutila.....Mai reduc din cele gospodaresti ca oricum nu sunt nici apreciate si doar eu se pare ca sunt impresionata daca e chiuveta plina.
Ieri m-am hotarat sa invat sa tricotez/crosetez
!
Nu radeti va rog!
Azi sper sa termin un poncho ptr Sabina, ptr cand o scoatem din spital si daca sunt eu multumita de rezultat va arat poze!
Va pup si fug sa invat sa fac o...bulina!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 31+
arturicii spune:
a, inca ceva;
de azi iau si eu vitamine! m-am trezit dimineata hotarata ca ar fi cazul sa iau si eu niste vitamine in sarcina asta!
deci , tricotatul are legatura cu vitaminele!?
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 31+
aleesicoo spune:
seara buna dragele mele
scuzati-mi absenta....dar nu prea aveam ce sa zic![]()
suntem bine active
luni mergem la eco sa vedem cat cantarim, masuram![]()
fetelor eu de vreo sapt am o febra musculara intre picioare de parca as fi stat o sapt cu cracii in sus, voua vi se intampla?
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 26 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
cusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maribell merci mult cusa.....faza e ca pe ebay.es nu gasesc aceleasi produse....nici macar asemanatoare sau poate nu stiu eu sa caut.aici lenjeriile de pat sunt foarte simple si sobre....iar eu sunt mai copilaroasa si visez la inimioare, fluturasi si helo kity.. ![]() imi facusem cont...sar mi-au cerut nr de tel fix sau nr de card...si nu stiam daca e sigur site-ul...... merci inca o data....... fug la citit [size=3]maria 28 cu ingerasul antonia[/size=3] |
Te asigur ca e sigur, eu nu am avut niciodata probleme si mereu cumpar de la ei, si chiar in valori mari, a cumparat sotul camera video cu multi multi bani si multe altele, asa ca nu iti fa griji ca lasi datele de cont acolo.
Cat despre chestiute colorate cu inimioare si fluturasi si mie imi plac tot astea sa fie pline de viata....

Bafta sa alegi cele mai frumusele, ai vazut ca sunt pe mai multe culori,modele? ....
Cornelia
28+ cu
EmmaBe gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
cusa spune:
| citat din mesajul lui arturicii Hello! Semnez aici prezenta si aduc si "scutirea" Ca tot ma plangeam ca ma simt inutila.....Mai reduc din cele gospodaresti ca oricum nu sunt nici apreciate si doar eu se pare ca sunt impresionata daca e chiuveta plina. Ieri m-am hotarat sa invat sa tricotez/crosetez Nu radeti va rog! Azi sper sa termin un poncho ptr Sabina, ptr cand o scoatem din spital si daca sunt eu multumita de rezultat va arat poze! Va pup si fug sa invat sa fac o...bulina! Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+ |
Ioana daca te pricepi bravo tie, sunt asa frumusele lucrusoarele de bebelasi impletite, eu chiar am luat un ploveras ce are si caciulita si botocei de la o batranica care impletea in piata si are acolo un raion al ei cu tot felul , cred ca vreau sa cumpar si ceva paturica impletita asa cu gaurele ma gandesc ca e buna ca respira pielea prin ea si daca e mai frigut poti sa o pui in 2 sau in 4 ca am vazut si in magazine si la alte mamici care au zis ca is f practice.
Si eu iau vitamine si omega3 dar nu in fiecare zi cam odata la 2 zile sau 3, moasa mi-a zis sa iau zilnic dar parca daca stiu ca ma alimentez sanatos nu cred ca are rost sa ma indop atat cu vitamine, oricat de bune ar fi ele.
Spor la crosetat si sa ne arati ce ti-a iesit!

Cornelia
28+ cu
EmmaBe gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
Jocurban spune:
Ioana, de unde Dumnezeu gasesti atata timp si energie sa faci atatea lucruri?!

Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?
Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
mommy_to_be spune:
artu, de ce sa radem de tine??? Eu una sunt fan tricotat si crosetat. O fac de pe la 4 ani. M-a invatat bunica
Abia astept sa intru in prenatal sa ma apuc de lucru serios pentru Maya. Spor muuult. Sa ne arati si nou ce-ai facut.
Fetelor, am mai pus si eu niste pozici cu burtica (27, 28 si 29 saptamani) M-am speriat cand m-am vazut azi in poze (ultimele poze chiar acum le-am facut). In oglinda nu vad burta chiar atat de mare. Nu e de mirare ca nu ma mai tin calcaiele
. M-am umflat si la fata.... of, of, mai, mai.
Mira
fericita 28+cu
Maya Alesandra
minunea mea
Jocurban spune:
Cusa, ai mare grija cu paturicile tricotate, nu sunt indicate pentru nou-nascuti mai ales daca tricotajul e mai larg executat, pentru ca exista un risc crescut sa-si prinda bebele degetelele in ochiurile paturii si sa se raneasca... au osatura atat de moale dupa nastere...
Tocmai citisem asta zilele trecute intr-o carte despre cresterea copilului in primul an si se atragea expres atentia asupra acestui fapt. La fel se mentiona si vis-a-vis de de hainutele tricotate manual, aveti gjija sa nu fie modelul cu gaurele prea largi, din acelasi motiv...
Carla, 30+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?
Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
mamanati spune:
| citat din mesajul lui mommy_to_be Nati, tare frumusele body-urile pe care le-ai comandat. Cand mai mergi la eco? Poate iti spune de data asta ce ascunzi in burtica. La celelalte 2 sarcini tot asa de greu si-au aratat fetele pasa? Mira fericita 28+cu Maya Alesandra minunea mea |
Din cate imi aduc aminte la morfo de 22 saptamani stiam ce port in burtic. Asta o fi mai pudic.
Si eu port 37, dar credeam ca echivalentul marimii de US e 7. Nu mi-am luat vreodata marimea 6, o fi la VS mai mici?!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
26+
r_ocsy spune:
Buna seara , m-am intors . Presupun ca ar trebui sa ma apuc sa fac un nou capitol, nu ?
R_ocsy
28 +
Ana Sofia